Zarty jakieś?

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
dunaj
Samochodowy prawiczek

Zarty jakieś?

Post by dunaj »

dunaj wrote: A ja powiem tyle. Jestem mega wnerwiony na ten caly turniej. Jest bardzo nieprofesjonalnie zorganizowany.
 Po pierwsze, slyszalem tu i tam, ze organizatorzy biora w nim udzial... No super! Szkoda, ze autor mapy nie jezdzi - przeciez wiadomo ze jeśli ktos organizuje zawody to może w kazdej chwili ustawic wszystko pod siebie.
  Po drugie, ciagle problemy z serwerem. Ja rozumiem, po eliminacjach moga być jakieś utrudnienia, bo to pierwszy postawiony oficjalnie do turnieju serwer, ale pozniej w pierwszym etapie? Ja się tak goraczkuje, bo przez to przedluzenie wylecialem z drabinki... Po czesci to jest i moj blad bo nie zainteresowalem się newsami, ale wchodzenie i czytanie ich co godzine może być zajeciem jedynie schizola (wystarczyloby wrzucic jakas informacje na serwery gdzie wiadomo, ze każdy jezdzi i będzie czytal co mu wyskakuje w okienkach). Do godziny 24:00 bylem 65, a tu przed 12:00 nastepnego dnia spadłem o 6 pozycji... Zrzadzenie losu? Mozna by pomyslec, ze ukartowanie organizatorow. Nieee... Nie przeciwko mnie, ale kto wie co za tym wszystkim stoi? może kuzynek jednego z was się nie dostal do tej cholernej 24:00 wiec ukartowaliscie "problemy z serwerem" i wylupaliscie mu czas. Nie wiem jaka byla przyczyna, ale wiem, ze jeśli termin jest do pewnej godziny to wystarczy o tej godzinie skopiowac plik z wynikami gdziekolwiek gdzie nie zostanie zmieniony i bawic się z serwerem. Pech trafil, ze nie moglem tego czasu przed 12:00 poprawic bo nie było mnie w domu (tak tak moi kochani nalogowcy, normalni ludzie maja rodziny, ktore czasem trzeba odwiedzic).
Wreszcie po trzecie... Chodza sluchy ze niektorzy gracze (mam w tej chwili jednego na mysli ale nie podam nicka) maja dwa konta ktore oczywiście się zakwalikowaly. Domyslam się ze tutaj nie poradzicie zbyt wiele bo wystarczy ze ktos ma "Neo sra de" i już ma zmienne IP, a nawet jeśli mialby to samo to moglby się tlumaczyc, ze "brat jezdzi i nie udowodnicie mi, ze nie". Mialbym takiego kolesia w d... może by mial pecha i oba jego konta spotkaly by się w Etapie 2 gdzie musialby niezle kombinowac aby wszystko wyszlo ok. Z tym ze ja takiego kolesia nie mam w d... bo przez niego nie dostalem się do nastepnego etapu.

Na zakończenie powiem tyle... Gdzies mam co zrobicie z tym postem, moim kontem na forum i w turnieju, gdzies mam kto wygra te ukartowane zawody, gdzies mam wasze opinie na moj temat i was mam gdzies...
I tyle. Ciekaw jestem reakcji np. klanu p-S albo K&D... Czy bardzo bardzo mnie zjedziecie czy tylko bardzo?
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by Bad Olo »

roznie to bywa dunaj ;) ale w sumie to szkoda mi wlasnie graczy ktorzy wypadli poza "70" przez to ze server zostal przeciagniety...
takie zycie, mnie szczerze nic nie zaskoczy, nawet jak Jakub wygra PITMC chodź wiem ze to niezmoliwe :D
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by Gobis »

Heh ales się chlopie spisal :D Wiesz co ci powiem :?: Napisze ci wprost : jesteś za cienki :!: Naucz się lepiej jeździć lub wiecej potrenuj :wink: Ja tez uwazam siebie za cieniasa i nawet nie startowalem w tym turnieju :D Ty jak już się szarples na to to teraz nie narzekaj ze coś jest nie tak.Mogles wykrecic lepszy czas i być np. w pierwszej 20.Wtedy mialbys pewność ze cie nikt nie wygryzie.Wiec nie masz co plakac bo to jest gra :wink:
Wally
Team Poland

Zarty jakieś?

Post by Wally »

Dunaj zaczekaj troszke na decyzje bo ja pogadam z wiadem, dam cynk kocurowi i ci powie na gg czy coś ;) Bo go znam bo w lawce z nim siedze ;d

a i nie stresuj się, bo organizatorzy nie jeżdżą :) wiad jechal w pierwszej rundzie ale mial czas rzedu 4 minuty bo tak sobie tylko przejechal, wiec o zadnych przekretach przynajmniej ze strony organizatorow mowy nie ma. A dlaczegho przedluzono to nie wiem, ale nie stresuj się pogadam o twojej sytuacji
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
dunaj
Samochodowy prawiczek

Zarty jakieś?

Post by dunaj »

Aaaaj to mina mi zrzedla (nie mma pojecia jak to się pisze). Tylko zeby z tego jakiejs wielkiej afery nie było.
Wally
Team Poland

Zarty jakieś?

Post by Wally »

Luzik Dunaj, i teraz widac ze jednak prezes namieszal bo ludzie naprawdę mysla ze sa przekrety, organizatorzy powinni ci prezes podziekowac za klopoty :D hehehe :D
Image

Majak
Doświadczony driver

Zarty jakieś?

Post by Majak »

heh no tak dunaj bywa przekrętów pewnie nie ma bo przecież za awans do etapu 2 nie ma jeszcze nagród a swoją drogą mogłeś rzeczywiście zrobić jakiś lepszy czas żeby naprawdę spać spokojniej tak jak np ja :P a co do tych 2 kont jednego gracza no to z tym bywa różnie każdy robi co może żeby awansować a niektórzy poprostu mają rodzeństwo (jak ja) szkoda tylko że to wszystko ujołeś w taki sposób ale spoko :)
Peace 4 all
dunaj
Samochodowy prawiczek

Zarty jakieś?

Post by dunaj »

Huuh kurcze teraz po waszych odpowiedziach sam się zastanawiam czy na pewno ujalem moja wypowiedzw dobry ton... Kurcze wszyscy mnie tak dobruchaja :)
Dla mnie przejscie do nastepnego etapu jest naprawdę czyms, bo gram w Track Manie Nations od 3 tygodni (naprawdę! Wczesniej nie gralem w ktorakolwiek gre z serii TM) dlatego przejscie dalej byloby dla mnie niezlym osiagnieciem. Wiecie co? już przestalem się goraczkowac i zaczynam czekac na nastepna edycje! :O
czatowiec_POL
Doświadczony driver

Zarty jakieś?

Post by czatowiec_POL »

ja powiem jedno: Całe [SMD] jest wkurzone :!:
Image
Image
Image
Image
hack
Team Poland

Zarty jakieś?

Post by hack »

Buehehe Czat nie mogę z toba :D lubie cie Krakowianinie :)
szopek
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by szopek »

a cóż to się czacie stało ??
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Zarty jakieś?

Post by Khasius »

Znam ten bol, pamietam jak w Verizonie zabraklo mi 0.04sec i bylem 104. ale co tam nie przejelem się az tak bardzo. Spoko nastepnym razem trzeba wykrecac lepsze czasy.
tomaszg
Jeździ konno

Zarty jakieś?

Post by tomaszg »

ja Ci dunaj powiem tylko tyle ze się strasznie przejales plotkami, sa ludzie ktorzy lubia paplac bzdury i tego nie zmienisz wiec jeśli kogos starasz się oczernic to wypadalo by przedstwaic jakieś dowody, co do przedluzenia I etapu to ciężko tu będzie coś rozstrzygnac bo problemy z servami były bo nawet final PL2 się trochę przeciagnal przez nie, Ty narzekasz ze się przez to nie dostales, z 2 strony ktos moglby napisac ze zaplanowal sobie pojeździć np w ostatni dzień przez ostatnia 1h a tu nagle d*pa serwow nie ma nie dostanie się
nie da się tego rozstrzygnac, mozesz jedynie ludzic się ze waidp jakims cudem zgodzi się przydzielic Cie do ktorejs grupy ale w to nie wierze
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Zarty jakieś?

Post by Jakub »

Bad Olo wrote:roznie to bywa dunaj ;) ale w sumie to szkoda mi wlasnie graczy ktorzy wypadli poza "70" przez to ze server zostal przeciagniety...
takie zycie, mnie szczerze nic nie zaskoczy, nawet jak Jakub wygra PITMC chodź wiem ze to niezmoliwe :D
haha olo, ale to dobrze, ze my jesteśmy w jednej grupie :)
smiertelna maszyna tmn na Ciebie czeka w trybie rounds na customach, i jest gotowa ci dokopac :)

cytat czatowiec:
ja powiem jedno: Całe [SMD] jest wkurzone
to jest chyba najbardziej smieszny post calej tej strony.
jak mozna było tak wkurzyc SMD, i to cale SMD?

NA TEMAT:
co za problem, dac kumplowi z klanu login i hasło, i już ten lepszy za slabszego jedzie na turnieju.
podejrzywam, ze tak nie raz się już stalo w tym turnieju.
mam nadzieje, ze ci co tak robia, wiedza o tym, ze nie tylko sa nooby, ale i wielkie lole.
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by RaDuS »

Jakub ta trasa w 1 etapie mogla komus nie przypasowac a dalsze moga pasowac wiec jeśli ktos wygra a zrobil tak gdzies tam byle nie w finale to mozna to uznac i przymknac oko:P ja tam mam dobra grupe na szczescie ale trzeba trenowac;P bo wiem co trening robi-pomaga z nas zrobil Vicemistrzow kraju wiec co tam Diablo,Mat wiecie o tym wiec licze na was a dobra grupa dla was to wieksze ambicje:PP
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
hack
Team Poland

Zarty jakieś?

Post by hack »

ale się narobiło :P sluchajcie nie wiem co na to wiadp ale slyszałem ze BAX prawdopodobnie nie wystapi w walce w swojej grupie, również slyszałem ze Szopek będzie miał problem z graniem bo jedzie gdzies na jakieś mecze.....

Także nie wiem, czy jest wiadp mozliwość zeby te dwie osoby zastapić ?
Ale najlpierw trzeba jeszcze w 100 % się dowiedzieć czy oni na pewno rezygnują bo zawsze się coś może zmienić..

także jest szansa dla dwoch osob ktore były kolejno 71,72.....

pozdro...
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by RaDuS »

Hehe Diablo się ucieszy xD
Image
dunaj
Samochodowy prawiczek

Zarty jakieś?

Post by dunaj »

hack wrote:ale się narobiło :P sluchajcie nie wiem co na to wiadp ale slyszałem ze BAX prawdopodobnie nie wystapi w walce w swojej grupie, również slyszałem ze Szopek będzie miał problem z graniem bo jedzie gdzies na jakieś mecze.....

Także nie wiem, czy jest wiadp mozliwość zeby te dwie osoby zastapić ?
Ale najlpierw trzeba jeszcze w 100 % się dowiedzieć czy oni na pewno rezygnują bo zawsze się coś może zmienić..

także jest szansa dla dwoch osob ktore były kolejno 71,72.....

pozdro...
Jessssst :) Fajnie by było Hack...
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Zarty jakieś?

Post by RaDuS »

Dunaj ktore miejsce miałeś? zalapales się?
Image
Wally
Team Poland

Zarty jakieś?

Post by Wally »

A ja mysle tak zeby zrobić:
Nie kazdemu termin pasuje wiec może lepiej TERAZ przelozyc to zeby nie w ostatniej chwili. Mi 21 nie pasowalo i dzięki Bogu nie ma 21. Ale może komus jak 20 nie pasuje to niech pogada z wiadpem, to moznaby utworzyc grupe grajaca innego dnia! Bo to troszke niefartownie wyleciec przez zly termin. Mysle ze jak gracze wszyscy się z grupy zgodza na dzień pozniej lub dzień wczesniej to się nic nei stanie, Wiadp w twoich rekach jest los kilku graczy :D Bo skoro Szopek ma mecz inny no to pojecham widocznie musi... Wiad w twoich rekach decyzja! :)

Chce także w 100% zgodzic się z Jakubem ! To swieta prawda o jezdzeniu za kogos, jak ktos tak smiga to w przyszlosci nie chce wiedziec co z niego za sprawiedliwy np urzednik będzie... szkoda ze nie da się tego sprawdzic, bo to powinna być po prostu dyskwalifikacja... każdy pracuje na siebie, a nie na kogos innego...
Image

Post Reply

Return to “PITMC”