Otoz mam taki problem, ze Internet łaczy mi się przez Wifi, ale nie dziala. Ale od poczatku... Mam internet stacjonarny od Ery w zestawie z Routerem Webr@cer 8012. Od poczatku nie było zadnych problemow z Internetem. Router łatwo się zainstalował i zarowno na laptopie jak i na komuterze internet (przez wifi) działał. Format komputer przeszedl już nie jeden i zawsze odbiornik wifi + sterowniki wystarczały zeby internet znowu smigał. I po pewnym formacie się zaczeło. robię to co zawsze i internet się łaczy, ale nie działa. Formaty nie pomagaja, były już Win z SP3 i SP2 ale nic nie pomaga. Wydaje mi się, ze może to być problem z konfiguracja routera, ale nie znam się :/ być może ktos z was będzie umiał mi doradzic. Co zrobić? Z gory dzięki.
Odbiegajac od tematu... ch** w dupe Microsoftowi. Mam oryginalnego windowsa i klucz do niego który nie dziala (oryginalny). Jak zadzwoniłem z tym problemem do biura w Warszawie to mi pan grzecznie powiedzial ze moga mi pomoc tyle ze za opłatą... :shock: "bo serwis XP jest już zamykany". To po to się buli 400 (dokładnie nie pamietam ile wtedy kosztował) zlotych na system zeby jeszcze za pomoc placic? Nic tylko sciagnac pirata... Co zrobilem