Tory w sezonie piątym
Tory w sezonie piątym
Jak wiadomo (albo nie), wyścigów będzie osiem i odbywać się będą na torach niekoniecznie współczesnych. 6 z nich zostało już wybranych, a są to:
Adelaide (Australia)
Paul Ricard (Francja)
Anderstorp (Szwecja)
Long Beach (USA)
Brands Hatch (Wielka Brytania)
Fuji (Japonia)
2 pozostałe tory zostaną wybrane przez uczestników ligi (ja i Mtik nie głosujemy, jako komisja wybierająca owe 6 torów). Każdy kto otrzymał już miejsce w lidze, może w tym temacie napisać, jakie dwa tory (nie jeden, nie trzy, nie dziesięć, pisać po dwa!) chciałby w lidze zobaczyć. Mogą to być trasy nowe, stare, warunki są dwa - musiały się tam rozgrywać wyścigi Formuły 1 w dowolnym czasie jej istnienia (czyli od roku 1950 do dziś), a także nie mogą się powtórzyć dwa wyścigi w jednym kraju, tak więc głosy na tory z krajów już uwzględnionych we wcześniej wybranej szóstce, nie będą ważne. Dwa tory najczęściej się powtarzające w waszych zostaną włączone do kalendarza. Czas na zagłosowanie jest do końca tygodnia, bo kiedyś trzeba zrobić ewentualne brakujące mapki i przystosować do ligi.
Zaczynajcie!
W związku z powtarzającymi się pytaniami odpowiadam też tutaj - mapki tradycyjnie pojawiać się będą na bieżąco, mniej więcej tydzień przed każdym wyścigiem.
Adelaide (Australia)
Paul Ricard (Francja)
Anderstorp (Szwecja)
Long Beach (USA)
Brands Hatch (Wielka Brytania)
Fuji (Japonia)
2 pozostałe tory zostaną wybrane przez uczestników ligi (ja i Mtik nie głosujemy, jako komisja wybierająca owe 6 torów). Każdy kto otrzymał już miejsce w lidze, może w tym temacie napisać, jakie dwa tory (nie jeden, nie trzy, nie dziesięć, pisać po dwa!) chciałby w lidze zobaczyć. Mogą to być trasy nowe, stare, warunki są dwa - musiały się tam rozgrywać wyścigi Formuły 1 w dowolnym czasie jej istnienia (czyli od roku 1950 do dziś), a także nie mogą się powtórzyć dwa wyścigi w jednym kraju, tak więc głosy na tory z krajów już uwzględnionych we wcześniej wybranej szóstce, nie będą ważne. Dwa tory najczęściej się powtarzające w waszych zostaną włączone do kalendarza. Czas na zagłosowanie jest do końca tygodnia, bo kiedyś trzeba zrobić ewentualne brakujące mapki i przystosować do ligi.
Zaczynajcie!
W związku z powtarzającymi się pytaniami odpowiadam też tutaj - mapki tradycyjnie pojawiać się będą na bieżąco, mniej więcej tydzień przed każdym wyścigiem.
Last edited by Lox on 10 August 2010, 13:36, edited 2 times in total.
Tory w sezonie piątym
1. AVUS (Niemcy)
2. Zeltweg (Austria)
2. Zeltweg (Austria)
Last edited by Key. on 10 August 2010, 14:23, edited 1 time in total.
Tory w sezonie piątym
Monza, Monaco
Last edited by stys on 10 August 2010, 20:00, edited 1 time in total.

Tory w sezonie piątym
aha, zapomniałem napisać że wypadają również tory z krajów które już są we wcześniej wybranej szóstce.
Tory w sezonie piątym
interlagos, monaco
Tory w sezonie piątym
Kyalami , Interlagos
Tory w sezonie piątym
MONACO !!!!!!!!
p.S.
nie ma to jak net mobilny, emoty mi się po 10 sekund każdy ładuje
p.S.
nie ma to jak net mobilny, emoty mi się po 10 sekund każdy ładuje
Tory w sezonie piątym
Keczap, też się nad tym pierwszym torem zastanawiałem, ale miał za mało kółek jak dla mnie.
Tory w sezonie piątym
a ty co tutaj, krowy idź doić a nie do neta
Tory w sezonie piątym
Jacarepagua (Nelson Piquet) jest trudny do zrobienia w tm. i nie będzie raczej super fajowy.
Pyszo wrote:MONACO !!!!!!!!
Loxley wrote:dwa tory (nie jeden, nie trzy, nie dziesięć, pisać po dwa!)
Tory w sezonie piątym
Autódromo Hermanos Rodríguez (Meksyk)
edit:Grand Prix Pescara (Włochy)
Tak Key nie wiedziałem
edit:Grand Prix Pescara (Włochy)
Tak Key nie wiedziałem
Last edited by Leafgreen on 10 August 2010, 18:26, edited 1 time in total.
Tory w sezonie piątym
najs, nie wiesz, że Szwedzi mają tylko jeden tor wyścigowy?Leafgreen wrote:Scandinavian Raceway (Szwecja)
Anderstorp a.k.a. Scandinavian Raceway
Tory w sezonie piątym
ksd urwali neta, więc przez gg zagłosował na zolder i hockenheim.
piszę, żeby nie było że sobie dopisuję głosy jak chcę w liczeniu. ;p
piszę, żeby nie było że sobie dopisuję głosy jak chcę w liczeniu. ;p
Tory w sezonie piątym
ale ze jakto?:E nie ma neta i na gg zaglosowal?^^Loxley wrote:ksd urwali neta, więc przez gg zagłosował na zolder i hockenheim.
Tory w sezonie piątym
niektórzy mają gg w komórce...
Tory w sezonie piątym
Kyalami, Mexico ;e

--->