czy da się wyłączyć odliczanie przy starcie?..Znaczy za pierwszym razem na pewno musi być ale jak dojade np 4 do mety i jadę jeszcze jedno kółko i mi odlicza to widze jak inne samochody już jadą a ja jeszcze czekam aż przestanie odliczać...strasznie to denerwuje...
Małe pytanko :)
Mam takie małe ale zarazem głupie
pytanie...
czy da się wyłączyć odliczanie przy starcie?..Znaczy za pierwszym razem na pewno musi być ale jak dojade np 4 do mety i jadę jeszcze jedno kółko i mi odlicza to widze jak inne samochody już jadą a ja jeszcze czekam aż przestanie odliczać...strasznie to denerwuje...
"się nie da... się nie da jak w pysk"
Ci co jadą przed Tobą tez musieli te 3 sekundy przeczekać. Nieco cierpliwości
Ci co jadą przed Tobą tez musieli te 3 sekundy przeczekać. Nieco cierpliwości
Kurde tylko jak przyjeżdżam na metę jako 4 i jadę nastepne kółko to przede mną powinno być 4 graczy a jest ich więcej...i potem staram się jechać ładnie i widze że mnie nikt nie wyprzedza
to do mety dojeżdżam 10... 
w trybie Time Attack liczy się najlepszy czas w czasie sesji, nie pozycja na mecie. a ci co byli przed Tobą prawdopodobnie skopali przejazd i zrestartowali 
Aha 
Dzięki za pomoc
Masz u mnie dużego +
Dzięki za pomoc
Masz u mnie dużego +