TrackMania United za 79 złotych :]
Nie wiem czy już była taka informacja, ale TrackMania United będzie do kupienia za 79 złotych w środku marca. Póki co tyle informacji na temat TMU mogę sprzedać. 
Nie wierze, we francji chodzi po 35 euro. jeżeli to prawda to odrazu polece kupic 
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Prawda, prawda 
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
TMO u nas kosztowalo 50zl a za granica 150zl, a ludzie i tak nie kupowali.. głupi czy co
?
*... i wszystko jasne.
Slaby marketing.
z tego co wiem, wszystkie gry na zachodzie sa sporo drozsze po przeliczeniu na PLN.KooR wrote:Nie wierze, we francji chodzi po 35 euro.
ale po spolszczeniu mozna je u nas po bardziej rynkowych cenach sprzedawac
a co do marketingu TMO, to Techland ma zbyt mala sile przebicia, szczegolnie jeśli gra byla kiepsko oceniona w CDA (a to wsrdo graczy raczej mzono opiniotworcze pismo), nie wspominajac już o TMS, ktore recenzowali na podstawie dema...
ale mysle, ze TMN zrobilo swoje i bez marketingu wielu ludzi ma z TrackMania mile skojarzenia
to prawda Yard 
Gra jest super sciognłem pirata ale oczywiście zakupie orginałke
No tak, bo dzisiaj na dobra ocene zasluguja tylko FPS'y z (prawie jak) fotorealistyczna grafa :/Yard wrote:z tego co wiem, wszystkie gry na zachodzie sa sporo drozsze po przeliczeniu na PLN.KooR wrote:Nie wierze, we francji chodzi po 35 euro.
a co do marketingu TMO, to Techland ma zbyt mala sile przebicia, szczegolnie jeśli gra byla kiepsko oceniona w CDA (a to wsrdo graczy raczej mzono opiniotworcze pismo), nie wspominajac już o TMS, ktore recenzowali na podstawie dema...
ale mysle, ze TMN zrobilo swoje i bez marketingu wielu ludzi ma z TrackMania mile skojarzenia
Oceny z CDA:Yard wrote:z tego co wiem, wszystkie gry na zachodzie sa sporo drozsze po przeliczeniu na PLN.KooR wrote:Nie wierze, we francji chodzi po 35 euro.
TMO - 8/10
TMSX - 8/10
Napisał wierny fan CD Action ^^
Oni pochopnie ocen nie dają więc TM rządzi
Mysle, ze z TMU nie będzie gorzej.
- ADIo
Przecież 8/10, to bardzo dobra ocena.
czyli Segregat0r
W pewniej gazecie (lol, nie powiem jakiej
) to już przy zapowiedzi TMU pisało, że szykuje się świetna gra. Ja zresztą też tak uważam, ale czy kupie to nie wiem, bo moi rodzice mówią, że za dużo gier kupuje
.
Nie mam podpisu
TrackMania United – Webisode 1
Firma Techland prezentuje pierwszy filmik związany z mechaniką gry najnowszej TrackManii United – Webisode 1. Można go pobrać stąd: ftp://files.techland.pl:90/tmu/TMUnited_Webisode1.zip
Seria TrackMania Webisodes to kilka krótkich filmów, w których twórcy TrackManii odpowiadają na najczęstsze pojawiające się pytania odnośnie części United. W Webizodzie pierwszym zostanie zaprezentowany system zdobywania miedziaków – na czym ma polegać, jak można je zarabiać i jaki to będzie miało wpływ na rozgrywkę. Serdecznie zapraszamy do popierania pliku – plik.
TrackMania United to jedna z najbardziej widowiskowych ścigałek jakie powstały na PC. Stworzona w 2004 roku seria TrackMania w szybkim tempie stała się jedną z najbardziej popularnych i rozpoznawanych gier na PC. Jej ostatnia odsłona łączy wszystkie pozostałe części, oferując dodatkowo nowe środowisko jazdy, nowe narzędzia edycji oraz wybitnie rozbudowany tryb sieciowy. Tryb dla jednego gracza to trzy rodzaje rozgrywki: jazdę na czas, pokonywanie toru poniżej określonej liczby błędów oraz budowę toru z pewnej liczby klocków i pokonywanie go w odpowiedniej ilości czasu. Tryb wieloosobowy oferuje graczom możliwość ścigania się na prawie dwustu torach, możliwość kontaktu z graczami z całego świata a także możliwość wymiany zawartością w trybie P2P.
Oto kolejny mejl który dostałem od techlandu miłego ogladania
Spróbujcie te linki:
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... isode1.zip
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... d-high.zip
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... ed-low.zip
Firma Techland prezentuje pierwszy filmik związany z mechaniką gry najnowszej TrackManii United – Webisode 1. Można go pobrać stąd: ftp://files.techland.pl:90/tmu/TMUnited_Webisode1.zip
Seria TrackMania Webisodes to kilka krótkich filmów, w których twórcy TrackManii odpowiadają na najczęstsze pojawiające się pytania odnośnie części United. W Webizodzie pierwszym zostanie zaprezentowany system zdobywania miedziaków – na czym ma polegać, jak można je zarabiać i jaki to będzie miało wpływ na rozgrywkę. Serdecznie zapraszamy do popierania pliku – plik.
TrackMania United to jedna z najbardziej widowiskowych ścigałek jakie powstały na PC. Stworzona w 2004 roku seria TrackMania w szybkim tempie stała się jedną z najbardziej popularnych i rozpoznawanych gier na PC. Jej ostatnia odsłona łączy wszystkie pozostałe części, oferując dodatkowo nowe środowisko jazdy, nowe narzędzia edycji oraz wybitnie rozbudowany tryb sieciowy. Tryb dla jednego gracza to trzy rodzaje rozgrywki: jazdę na czas, pokonywanie toru poniżej określonej liczby błędów oraz budowę toru z pewnej liczby klocków i pokonywanie go w odpowiedniej ilości czasu. Tryb wieloosobowy oferuje graczom możliwość ścigania się na prawie dwustu torach, możliwość kontaktu z graczami z całego świata a także możliwość wymiany zawartością w trybie P2P.
Oto kolejny mejl który dostałem od techlandu miłego ogladania
Spróbujcie te linki:
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... isode1.zip
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... d-high.zip
ftp://zajawka:zajaweczka@router.techlan ... ed-low.zip
Last edited by mor_olo on 02 February 2007, 14:34, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
Link nie żyje =/
- ADIo
Ok. Trzy ostatnie już działają.
czyli Segregat0r
TM (pierwsza) dostala 7, TMS 7+, ale ogolnie te recenzje były pisane ogolnikowo i nie odzwierciedlaly istoty gier (cytat: "multi też tu jest")ADIo wrote:Przecież 8/10, to bardzo dobra ocena.
tak czy siak TMU ma szanse to zmienic, już w tej chwili w TMU gra online wiecej osob niz w TMS i TMO razem wziete w szczytach popularnosci
- ADIo
No, pamiętam tą recenzję pierwszej TM.
czyli Segregat0r
Jest jakieś demko czy cóś żeby sobie sprawdzić co i jak ?
- ADIo
United raczej nie.
czyli Segregat0r
sa dema TMS i TMO, no i TMN jest demem TMU