Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:02 Temat postu: trochę kultury! |
|
|
Chciałem poruszyć dyskusje związaną z ostatnim wybrykiem Jakuba.
Typowe rozwiązanie problemu na tmpl czyli zamknięcie tematu i dyskusji nie ma, lecz problem zostaje. Dobrze wiemy że to nie pierwszy raz gdy obraża kogoś, najgorsze jest to że takie zachowanie tu jest akceptowane i nikt nie robi nic żeby to zmienić.
Cytat: |
seque = envy jest CHUJEM, cwaniekiem, który chce być czescia czegoś, czego czescia NIE jest.
dzięki! |
Jakie Jakub ma prawo do nazywania Seque chujem?
tmpl jest dla wszystkich, uważasz że jesteś lepszy, tworzysz elite, ktoś do niej nie należy to zrób sobie swoją społeczność, twoje forum i tam se pisz takie rzeczy.
Jakubie, oceniasz osoby tylko na podstawie tego czy były na lanie czy nie, nie rozmawiając z nimi na gg na skype, przez telefon. Ja znam Maćka ponad 2 lata i nigdy nie wydał mi się e-cwaniakiem tym bardziej chujem.
Zapewne żadnie konsekwencje wobec Jakuba nie zostaną wyciągnięte, bo przecież on jest fajny, jeździ na lany i robi śmieszne tematy o kupie...
Temat ma być kulturalny, i nie chciałbym by ktoś zamknął ten temat
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
martys15
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:10 Temat postu: |
|
|
Na innych forach przeklinanie jest z góry karane banem a tu nie.Gdzie wejdem w jakiś temat są słowa typu k...... (nie chce ich cytować ) itp.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:16 Temat postu: |
|
|
Ty jesteś chyba moderatorem, nie ? Nikt się tu nie przejmuje, nie ma żadnych kompleksów z powodu wyzywania kogoś przez internet. Ale moderator na forum jest od tego, żeby pilnować porządku. Tak mi się wydaje...
Regulamin TMPL napisał: |
Na wszystkich forach TrackMania Poland zabronione są:
(...)
- treści obrażające innych uczestników dyskusji lub wymierzone przeciwko konkretnym osobom lub grupom społecznym |
Regulamin TMPL napisał: |
(...)
- wykroczenia przeciw powyższym zasadom mogą powodować otrzymanie ostrzeżenia od Admina lub Moderatora, w przypadku dużej liczby ostrzeżeń lub rażących wykroczeń, użytkownik może zostać czasowo wykluczony z forum |
Tak na marginesie, to jestem ciekawy, jaki procent użytkowników TMPL przeczytał regulamin...
Ostatnio zmieniony przez KD Maciuś dnia 28 grudnia 2008, 16:20, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
marek
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:16 Temat postu: |
|
|
i to mówi osoba która ma pilnować porządku na forum...
ja mało się tu udzielam, ale jak to dzisiaj rano zobaczyłem to się wkurwiłem nie powiem. Ale chodzi o to że tu nik nic z tym nie robi!!!! a chcecie mieć porządek na forum...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
martys15
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:25 Temat postu: |
|
|
marek napisał: |
! a chcecie mieć porządek na forum... |
To za chamstwo dawajcie bany.Ładni mi to moderatorzy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:26 Temat postu: |
|
|
Czemu większość jego przewinień jest chowana "pod dywan" i zapominana ? Takie podlizywanie się ? Żeby Jakub was lubiał ? Admin, czy moderator (wszystko jedno) powinien być bezstronny i jednakowo karać użytkowników za jednakowe wykroczenia, niestety tutaj tego brakuje.
Ile razy ja mam powtarzać, że mam gdzieś, co Jakub o mnie myśli, chodzi tylko o to, że on nie ponosi za to odpowiedzialności i jest bezkarny.
Ostatnio zmieniony przez KD Maciuś dnia 28 grudnia 2008, 16:30, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel
Team Poland
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:28 Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: |
Tak na marginesie, to jestem ciekawy, jaki procent użytkowników TMPL przeczytał regulamin... |
Za to Ty na pewno czytasz wszystkie licencje programów (w tym gier), które pojawiają się w czasie instalacji, jak mniemam? Zresztą nie chodzi o to, żeby wykuć regulamin na pamięć i być mastah, tylko zachowywać się normalnie, nie naduzywac przeklenstw, netykieta jednym slowem.
EDIT:
Cytat: |
Ile razy ja mam powtarzać, że mam gdzieś, co Jakub o mnie myśli, chodzi tylko o to, że on nie ponosi za to odpowiedzialności i jest bezkarny. |
Wiesz, w Internecie każdy jest bezkarny, a o wyzywanie od ch***w czy innych pizd się nie pozywa do sądu
pozdro
Ostatnio zmieniony przez *тсω* Pawel dnia 28 grudnia 2008, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
marek
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 16:31 Temat postu: |
|
|
tak, ale tak samo jak w kraju na forum też jest prawo i ludzie którzy je egzekwują jeżeli zostanie złamane i żeby z niego skorzystać jeśli ktoś cie np obrazi. Jeżeli ma być tak jak pisze jarecki to uzuncie regulamin i każd będzie każdeko pojeżdżał
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Pawel
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiśnia
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 210
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
marek
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 21:22 Temat postu: |
|
|
No niestety nic się nie zmieni jeśli na bezczelność użytkowników jest przyzwolenie modów a niektórym ta bezczelność się podoba...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
DameK
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 255
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 21:49 Temat postu: |
|
|
weźcie kurde skończcie takie dyskusje, bo zawsze jest to samo, nigdy nic się nie rozwiązuje, temat się wycisza a za tydzień to samo. bes sęsu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
Wysłany: 28 grudnia 2008, 21:52 Temat postu: |
|
|
Loxley napisał: |
weźcie kurde skończcie takie dyskusje, bo zawsze jest to samo, nigdy nic się nie rozwiązuje, temat się wycisza a za tydzień to samo. bes sęsu. |
Właśnie po to jest ten temat, żeby nie "zamiatać" takich spraw, tylko rozwiązać je - raz, a dobrze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|