Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*NS* yo_oo
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*NS* yo_oo
Jeździ konno
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 19:48 Temat postu: |
|
|
dobra, koniec tematu bo ciągle siedzę przy tym kompie i ani nie gram w TM ani w ET.
W kwali dałam serwer i na kolejne etapy dawać będę serwery. Wybór należy do was.... za wszystko inne zapłacisz kartą maestro...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 20:08 Temat postu: |
|
|
yo_oo napisał: |
Cieszę się Jakubie, że odnajdujesz tutaj radość. Jeśli mogę coś jeszcze napisać by dać Tobie jakieś argumenty na durna dyskusję to pisz swobodnie,
pozdrawiam Kamila |
jeżeli to dla Ciebie durna dyskusja, ze przez twoje bledy RGS już w ogole nie gra w PL, a RH musialo się pokazac z nieladnej strony, aby grać w pierwszej lidze, to ja także pozdrawiam.
good job, aby tak dalej.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 20:09 Temat postu: |
|
|
ale normalnie żeście tych kotków narżnęli... (patrz opis mój i bilusia)
jak dla mnie to na tym forum nie warto niczego brać zupełnie na serio i do siebie, bo tutaj dzień bez kłótni, sprzeczki czy krytyki czyjejś pracy lub krytyki jest dniem straconym... wrzućcie ludzie na luz, pis end loff! ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 210
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 21:29 Temat postu: |
|
|
a ssijcie ^^, a ty kamilia nie pierdol głupot, bo przez Ciebie odpadliśmy k**wa mać do chuja, tu i tak z nikim nie wygrasz. wy****dalaj !!!!
tylko nie odp mi tu jakims mądrym pościkiem, jaki ja jestem pojebany itd itp bla bla bla, wiem, że jestem strasznie grubiańskim prostakiem, ale co zrobisz - oka nie wyciągniesz
_________________ łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 21:46 Temat postu: |
|
|
coś ci nie pasuje psikuta?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*NS* yo_oo
Jeździ konno
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 21:55 Temat postu: |
|
|
wiesz wisnia... nie znize się do twojego poziomu i nie będę uzywać Twojego jezyka.. swoja wypowiedzia potwierdziles co soba reprezentujesz.....masz ten poscik w prezencie
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 21:59 Temat postu: |
|
|
też cie kocham kamilciu ;*
wiesz king, ja jestem strasznie wybuchowym człowiekiem...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 22:15 Temat postu: |
|
|
zamilcz king.
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiśnia
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 13 stycznia 2009, 22:28 Temat postu: |
|
|
najpierw wytrzeźwiej,bo zrobisz sobie krzywde bicz :]
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
Wysłany: 14 stycznia 2009, 1:50 Temat postu: |
|
|
A ja wam powiem tyle ze zamknijcie już k**wa swoje parszywe ryje nie dobrze mi się robię w ch** jak to wszystko czytam .
Ja też jestem spokojny człowiek , ale tutaj się nie da poprostu .......
wszystko wygląda tak: oczami drugich osób a niewątpliwie jestem jedną z nich.
Zostały popełniione 2 poważne błędy .
W przypadku NAR ( jeżeli im server padł , to to nie jest ich wina ) a we wszystkich ligach w takim przypadku , albo po naprawieniu serva , robi się wu zeby sprawdzić czy już jest wszystko ok , a następnie się rozgrywa ponownie kwali , albo server zostaje zmieniony i tak czy siak kwali się powtarza. Więc tu jest 1 błąd
2 Błąd
Co z tego ze yo_oo sobie wlazła na server ? na servie HardPlay też była i co k**wa stało się coś ? wisienka jak ci tak skacze ciśnienie to sobie pigułki kup na rozluźnienie (albo na przeczyszczenie )* , yo_oo jest adminką z tego co wiem , jej obecnośc na kwali była jak najbardziej uzasadniona .
Wniosek = Kwali powinny być przeprowadzone do końca (bez żadnego sranie w banie i powtarzania) a następnie wyniki powinny zostać uznane i przeliczone i koniec pieśni. ( a takto było zamieszanie , ponowne rozegranie kwali , zadyma na tmpl i w konsekwencji dyskwalifikacja RGS )
--------------------------------------------------------------------------------------
teraz apropo tmpolska , o ile dobrze zrozumiałem z 2000 do nieczego nie prowadzących postów , to jest servis poświęcony w całości ligą i drużyną TMNF/TMNU
dotychczas tą funkcje pełnił servis tmpl.info
a teraz ponieważ są 2 serwisy o tym samym , zrobiła się woja
tmpolska vs tmpl.info
oraz
yo_oo vs Jakub
yo-oo jest nową osobą , która z tego co widać chce jak najlepiej dla tmn , narazie nie bardzo jej wychodzi , ale to nie powód k**wa zeby mieszać ją z błotem i zamiast bezsensownie pierdolić i najeżdzać co jest źle , to co poniektórzy mogli by ruszyć szanowne dupsko doradzić powiedzieć jak było i co zrobić ewentualnie zeby było lepiej .
kuba to hmm powiem poprostu ze jest to osoba ( weteran polskiej sceny TM ) ma dobry kontakt z innymi graczami i prawie każdą wolną sekunde poświęca na tmpl , ts i tmn , poza tym jest to gracz z doświadczeniem ogromnym i organizacją , z tych powodów jest kapitanem repry .
Dlatego też uważam ze jeżeli oboje (yo_oo i kuba ) zastosujecie się do tego co niżej powiem to będzie nietylko dla was lepiej, ale też dla całej sceny.
Słowo współpraca mówi wam coś Yo_oo , kuba jest tak jak pisałem doświadczoną osobą mającą jak najlepsze chęci dla TMN , w przysłości zaufaj mu i pomimo ze nie jest adminem czy innym pierdolnikiem , przedstaw mu pomysł i zapytaj o zdanie co otym myśli a nie próbuj sama bo ze chcesz dobrze to widać , ale brak wiedzy o scenie psuje Twoje starania
kuba wrzuć na luz i pogódź się ze scena się rozwija i servisów będzie na pewno więcej w przyszłości i nie pisz ze tmpolska robi wszystko pod siebie, przejmuje użytkowników i takie tam , bo to normalne jeżeli się ligą zajmuje , w końcu od tego jest , ( nie bój się nikt Ci bazy danych nie wykasuje i nie stracisz 4000 postów ) * i zamiast pisać na forum i próbować dowieść swego, bo sorry ale nistety tak to się czyta, spróbuj napisać na GG i tam doradzić, dojść do porozumienia.
każdy chce rozwoju TMN a popatrzcie ile servisów na CS , COD , W3 , ET
są 2 servisy TMN i dobrze , może w przyszłości będzie 4 może 6 albo i więcej , ale nigdy nie będzie rozwoju sceny przy takim czyms co panuje tutaj ( to zamiast rozwijac to odpycha ) i to bardzo
nauczcie się współpracować
A treraz zamknijcie k**wa mordy i postarajcie się nie popełnić kolejnego błędu , a nie bezsensownie pieprzyć o czymś co było i się nie da naprawić.
Jak ktoś głupio skomentuje moją wypowiedż to k**wa znajdą go 2 miechy później w nelonowym worku gdzieś pośród mółu w wiśle, ale to tak btw
Powrót do góry |
|
 |
|