Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 28 stycznia 2009, 2:08 Temat postu: Polish League 8 na ESL! |
|
|
[poprosze o przyklejenie jako news]
dziesiejszego dnia dowiedzielismy się o zrezygnowaniu strony tmpolska.com z organizacji dalszych edycji polish league.
z tego co się doczytalem ta edycja będzie jednak do konca rozegrana na tej stronie, wiec nie ma się o co martiwc.
jakby nie było, mysle ze to jest odpowiedni moment, aby oglosic, ze kolejne edycje polish league będziemy mogli rozegrac na ESL http://www.esl.eu lub http://www.esl.eu/pl/ .
mam nadzieje, ze nie ma potrzeby tlumaczyc, co to jest esl, ale dla tych, ktorzy by nie wiedzieli, powiem, ze jest to jedna z najstarszych i najwiekszych lig
w swiecie esportowym z 850.000 zarejstrowanymi graczami.
w ostatnich dniach mialem zaszczyt dogadac się z glownym adminem polskiego ESL i również z multigamingiem PGS, ktorzy sa chętni pomagac przy wprowadzeniu trackmanii
na poslkie ESL w wiekszym stylu, miedzy innym przez reklamamy i ogloszenia na ich stronach internetowych.
naprawdę czulem w rozmowach chec rozwinac trackmanie na ESL, wiec będziemy miec potezneých partnerow.
nasza wspolpraca z ESL zacznie się jednak na wprowadzeniu reprezentacji polski na te strone i w zwiazku z tym z showmatchami z innymi nacjami.
nations cup oczywiście dalej będzie grany na et-generation.com, ale jednak w ten sposob będziemy mogli robić sparingi z innymi nacjami, testowac graczy na natioans cup
i również bądź aktywni jako reprezentacjia nie tylko w czasie nations cupa raz w roku.
co do administracji polish league dogadalem się z top 4 teamami naszej sceny i każdy z nich postawi jednego gracza jako administratora.
wydaje mi się to jak najbardziej fair, bo gracze nie tylko będę doswiadczeni, ale także będzie rownowaga posrod administracji, jak chodzi o teamy.
mor_olo z FF proponowal holusa, który się zgodzil na wspolprace. z Hard Play szym lub xardas się do jutra dogadaja, który z tych dwoch będzie reprezentowal ich team.
z TCW natomiast rzyczyl bym sobie irreda, który mi powiedzial, ze jak nie będzie mial czasu, wybierze innego gracza tego teamu.
mam nadzieje, ze to jest odpowiedni krok w dalszy rozwoj trackmanii, bo chyba nikt nie zaprzeczy, ze ESL jest wiecej niz prestizowa strona.
wiem, ze były już proby zamiescic trackmanie n polskim ESL, ale były to raczej proby turniejow indiwidualnych i z tego co slyszalem ze strony adminow ESL,
tamtoczasowa administracja niestety nie pokazala się z najlepszej strony.
mam nadzieje, ze tym razem zrobimy to lepiej wspolpracowujac z najlepszymi teamami trackmanii i damy rade wykorzystac te mozliwosc.
ja z mojej strony mogę powiedziec, ze postaram się jak najbardziej, aby to ładnie wyszlo.
do nastepnego polish league jest jeszcze daleko, wiec mamy wystarczajaco czasu, aby wszystko ładnie przygotować, a do tej pory z reprezentacja zagramy pewnie kilka shomatchow.
administracja będzie odwarta na kazdekolwiek propozycje, komunikacje, wspolprace i pomoc.
także za obrazanie mnie prywatnie na pewno nie będzie banow
mamy również zamiar dalej niesc technical league, ewentualnie tu wezmiemy jeszcze jednego gracza ze "slabszego" teamu jako administratora.
owszem team administratorow będzie otwarty na dodanie admina, jeżeli jakiś team osiegnie ladne sukcesy w PL.
pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Master
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KonradM
Doświadczony driver

|
Wysłany: 28 stycznia 2009, 2:58 Temat postu: |
|
|
No, i to jest najlepszym przykładem że w pełni zasłużyłeś na tytuł Najbardziej Zasłużonego Dla Sceny, i to nie tylko w roku 2008! ;-)
Good job!
_________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KonradM
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TheViP
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 28 stycznia 2009, 10:05 Temat postu: |
|
|
jak wypali zgadzam się z konradem ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 28 stycznia 2009, 11:18 Temat postu: |
|
|
Wypas. Chwała Ci, Jakubie ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD OrdonekQ7
Moderator

Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mike
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] szym
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 28 stycznia 2009, 14:50 Temat postu: |
|
|
No wiesz olo. Myslalem ze mogliby się nie wyrobic w czasie gdyby mieli spedzic 6 godzin przy tm ;p. A jeśli chodzi o komentatora to dac Freshowi wolne w tygodniu zeby w weekend nam komentowal ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|