Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Polska Chorwacja
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
*NS* AnteQ
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Out jasnowidz...
Cytat:
----> WSTYD I HAŃBA! <---- Cienkie polskie bolki

Jedynie co potrafimy to chlać gorzałe, modlić się i bić żony. To nasze trzy ulubione dyscypliny narodowe.

EDIT: ... Notka usunięta - zgłoszenie naruszenia zasad forum. 30.01.2009 22:12
dot. tego komentarza wyżej Very Happy

Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.

Ostatnio zmieniony przez *NS* AnteQ dnia 30 stycznia 2009, 22:19, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przed meczem o 3 miejsce obawiam się jednego. już nie raz w fazach grupowych wygrywalismy z rywalami i to calkiem wyraznie, a jak przyszlo do meczu o medal to dawalismy ciala (np. bodajze Liga Swiatowa z USA w siatke, mistrzostwa swiata z Niemcami w reczna- chyba dobrze pamietam te 2 przyklady. jak coś mi się wkrecilo to mnie poprawcie)... Oby tym razem tak nie było.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

tez jestem smutny, ale ze odrazu miemy tylko chlac i bic zony?

przeciez jeszcze 3. miejsce jest mozliwe, jeju, bez przesady.

Powrót do góry
daj mi cos napisac!
Jeździ konno

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A ja się tak zapytam czy Szmal to sobie tam urządził piknik czy co?! Praktycznie nic nie wybronił + przy każdym rzucie się kładł mimo, że Chorwaci praktycznie nie rzucali po ziemi! Identyczna sytuacja przy karnych. No ludzie... -.- Przeciwny bramkarz pokazał klasę i jak powinno się grać w półfinale MŚ!

A gdybyśmy wykorzystali chociaż połowę tych kontrataków, które mieliśmy to na stówę byśmy wygrali.. więcej jak 10 stuprocentowych akcji to było..

Padło pytanie, zobaczymy ilu kibiców teraz mamy.. Się znaczy, że nie można teraz wieszać na nich psów? A czy ta gra była godna wicemistrzów świata i drużyny która gra w półfinale i liczy na złoto? NIE. Chorwaci jakoś szczególnie dobrze nie grali. A ta ich GWIAZDA to już całkiem dziś nie świeciła, ale nie potrafiliśmy tego wykorzystać.

Przydadzą się słowa krytyki. A jako kibic będę trzymał kciuki za mecz o brąz ;]

I podsumowanie dzisiejszego meczu: "Naszym gra się układała jak Chorwatom wykładzina..."

Ostatnio zmieniony przez daj mi cos napisac! dnia 30 stycznia 2009, 22:29, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ech... nie chce mi się czytać waszych postów,ale chyba nie rozumiecie jednej rzeczy.

Chorwacja ma naprawdę wspaniałych graczy którzy mają RÓWNĄ FORMĘ - powtórzcie sobie to najlepiej.

Polska grała naprawdę dobrze, ale nikt z nas nie gra w piłkę ręczną i nikt z nas lepiej by od Polaków nie zagrał, nie bądźcie cwaniakami, bo serio Polacy nie zagrali źle, mogli lepiej, ale to już leży w szybkości i myśleniu na boisku.

Powiem wam tyle, że Sport jest zawsze nieprzewidywalny i jakby Polacy wygrali to byscie powiedzieli że grali super...? jak dla mnie mecz był na poziomie i Chorwaci mieli przewagę nad szybkością w rozwijaniu akcji, nad pomysłowością wykonywania akcji, mają świetnego rozgrywającego Balicia, który naprawdę świetnie podaje piłki z zaskoczenia i potencjał w tak starym zawodniku mimo wszystko drzemie. Mógłbym pisać bardzo długo jak zawsze o kazdej sytuacji itp itd.

Co do Polaków chciałbym bardzo serdecznie pogratulować Panu Jurasikowi, który zachował bardzo dużo zimnej krwi i u mnie ma duży "+" !!. Reszta całkiem nieźle ale bojaźliwie.

Stres i publiczność - naprawdę nie chcielibyście stać zamiast nich.

Pozdro...

AAAA... ważna rzecz jeszcze. Co do wykładziny ;-) tu powiem " ŻAL" ;-)
To jest największa klapa tych mistrzostw Wink Przyznam szczerze, że przy stanie 13:13 gdyby nie odkleiła się wykładzina, mielibyśmy naprawdę ogromne szansę na zwycięstwo.

No ale każdy czynnik oddziałuje na ludzi i trzeba się z tym pogodzić.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

przygotowanie warunkow do gry: mam na mysli stan boiska Laughing masakra

poza tym sedziowaly mecz niemcy, i chcieli się naprawdę wyzyc, to az było widac. przykladem byla chocby ta akcja Jurasika co mu nie uznali gola, jak dobrze zdobyl. zal Neutral

poza tym Chorwacja grala u siebie, doping i te inne czynniki tez coś daja. dochodzi stres , etc. chociaż to dziala w 2 strony.

ale jednak obiektywnie patrzac Chorwacja byla dzisiaj lepsza , i trzeba to przyznac.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] Jakub

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

MAXERRR napisał:
przygotowanie warunkow do gry: mam na mysli stan boiska Laughing masakra

poza tym sedziowaly mecz niemcy, i chcieli się naprawdę wyzyc, to az było widac. przykladem byla chocby ta akcja Jurasika co mu nie uznali gola, jak dobrze zdobyl. zal Neutral

poza tym Chorwacja grala u siebie, doping i te inne czynniki tez coś daja. dochodzi stres , etc. chociaż to dziala w 2 strony.

ale jednak obiektywnie patrzac Chorwacja byla dzisiaj lepsza , i trzeba to przyznac.

ja pi***olę maxer. teraz boisko, miesjce mistrzostw i niemcy sa winni.
ty jednak w tym twoim mozgu nie masz za wiele substancji.
dobrze, ze na koncu przyznales, ze chorwacja byla lepsza.

spojrz na statystyki gry, np na % wykorzystanie rzutow o ile to nie za dużo dla Ciebie.

wiadomo, ze każdy chciał, aby polska wygrala, ale bez przesady, ten mecz oprocz 10 minut ostatnich 1. polowy dominowala chorwacja.

kuniec.

Powrót do góry
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ty naprawdę potrafisz tylko pisać "k**wa" " ja pi***olę" ..... n/c

może przeczytaj jeszcze raz czlowieku co napisalem. . .

wtedy wyrazaj opinie Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] Jakub

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

przeczytalem dokładnie, wymowki wymowki i nic wiecej.
na koncu zeby nikt cie nie uwazal za debila, "ale objektywnie patrzac bla bla"

po ch** w ogole gadasz o podlodze, sedziami itp.

bądź wielki także w porazce.

Powrót do góry
Sanford
Jeździ konno

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Hmmm czasami tak bywa ze porazka jest wpisana w gre. Chorwacja jest zajebistym teamem i przegrac z takim zespołem (zwlaszcza ze jest u siebie) to nie jest wstyd. Zostala nam walka o trzecie miejsce i trzymajmy kciuki. Mam nadzieje ze nie będą sedziowac naszego meczu Niemcy i Rumunii. Powodzonka w niedziele Smile

Powrót do góry
SykeS
Pirat drogowy

PostWysłany: 30 stycznia 2009, 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Sanford napisał:
Mam nadzieje ze nie będą sedziowac naszego meczu Niemcy i Rumunii.

Co masz do Rumunów? Very Happy

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: