Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vdr
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 12 marca 2009, 15:31 Temat postu: Szukam osob do serwisu netmovies.pl |
|
|
Witam.
Nazywam się Leszek 'Vdr' Klusek i jestem redaktorem naczelnym serwisu www.netmovies.pl , który jest pierwsza tego typu strona w Polsce. Znajdziecie na niej najnowsze fragmovie z popularnych gier, ktore mozecie obejrzec na stream lub pobrac z szybkiego FTP, aby cieszyc się nimi w doskonalej jakosci. Dodatkowo pomagamy ludziom tworzyc ich wlasne filmy, zamieszczajac poradniki i odpowiadajac na ich pytania na naszym forum. Osoby zwiazane z nasza strona sa powszechnie znane głównie na scenie CS... Dlatego szukamy ludzi z innych platform. W tym momencie mamy już dzial dotyczacy Warcrafta, CoD, oraz wyzej wspomnianego CS (1.6 oraz Source).
jeśli jesteś zainteresowany praca nad ciekawym projektem, umiesz pisać poprawnie po polsku, orientujesz się w scenie TM, oraz masz trochę wolnego czasu napisz do mnie na GG (6017791), mail lklusek@o2.pl lub zostaw kontakt na naszym forum w dziale Rekrutacja.
Najlepiej zeby zglaszaly się osoby, ktore już maja jakieś doswiadczenie w tworzeniu filmow z TM
Pozdraiwam.
www.netmovies.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 12 marca 2009, 15:55 Temat postu: |
|
|
ogolnie fajna inicjatywa, mysle, ze wystarczy by jedna osoba wziela ta robote, popytala tworcow filmikow z repków np. foxa czy jareckiego o pozwolenie na zamieszczenie w tym serwisie
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 12 marca 2009, 18:45 Temat postu: |
|
|
Bohaterow do filmow tu znajdziesz mnostwo, ale jeśli chodzi o kogos do tworzenia to jakos marnie to widze...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kaktus
Doświadczony driver
|
Wysłany: 12 marca 2009, 18:52 Temat postu: |
|
|
IMO też nie będzie chętnych na robienie filmów, bo jeżeli ktoś naprawdę ładnie montuje filmy, to bardzo łatwo mu znaleźć coś na zlecenie i zarobić, a wy nie płacicie za robote(chyba). Z kolei montaż filmów nie jest łatwy i trzeba trochę czasu poświęcić, a większości za darmo się nie chce:). Tak czy siak GL.
_________________ ~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 12 marca 2009, 20:18 Temat postu: |
|
|
Kaktus, skąd Ty te bajeczki bierzesz, to ja nie wiem. Wielu robi filmy dla czystej przyjemności (patrz Veg, ja), więc nie urzekają mnie Twe historie wyssane z palca. Shad, Ty też nie wiem, czemu uważasz, że nikogo nie ma do tworzenia filmów, przecież tak dużo było nominacji na TMA 2008.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
vdr
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|