Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PlayerGrid
Doświadczony driver

|
Wysłany: 07 kwietnia 2009, 19:25 Temat postu: REKLAMAGO - NeoBux.com |
|
|
W celu uzyskania jak największej wydajności w zarabianiu w serwisie www.neobux.com, postanowiłem zorganizować projekt, który nazwałem REKLAMAGO. Będzie to polegało na tym, że jedna (lub kilka, to zależy od ustaleń) osoba będzie informowała wszystkich innych klikaczy (zapisanych do REKLAMAGO) o pojawianiu się nowych reklam. Działa to na tej zasadzie, że kiedy tylko ja siedzę przy komputerze i zauważe pojawienie się nowych reklam to piszę na numery GG wszystich członków RG (REKLAMAGO. ) Sformułowałem kilka prostych zasad i wskazówek:
1. Zgłoszenia do REKLAMAGO przyjmuję pod numerem GG: 299592. Schemat zgłoszenia to: "REKLAMY twój nick"
2. Jeżeli system jest aktywny to w opisie widoczny jesst napis: REKLAMAGO START
Jeżeli system nie jest aktywny to w opisie widnieje napis to: REKLAMAGO STOP
3. Informacje o reklamach wyglądają następująco:
- MINI REKLAMA !! (reklama za 0.5c)
- MAX REKLAMA !! (reklama za 1c lub 1.5c)
4. UWAGA, póki co prowadzę ten system sam, a niestety nęka mnie szkoła więc system będzie aktywny od około godziny 15 w dni robocze i od 12 w weekendy
5. Chętnie podejmę współpracę z kimś, kto byłby gotowy mnie zastąpić podczas mojej nieobecności. (oczywiście na miarę możliwości)
6. Proszę się na mnie nie denerwować, jeżeli przegapię jakąś reklamę. Wydaje mi się, że też jestem człowiekiem i mogę czasem się zgapić itd.
7. Nie gwarantuję (!!), że jeżeli powiadomię uczestników o reklamach to na 100% będą one dostępne, niektóre reklamy pojawiają się nawet na 10-15 sekund więc niektórzy mogą się nie załapać
8. O reklamach będę informował poprzez "Konferencję tekstową" i nie jestem pewny czy nie będzie konieczne każdorazowe akceptowanie jej :/
P.S - na zapisaniu się do systemu nic nie tracicie, a zyskać możecie nawet do 8 dodatkowych reklam dziennie
P.S2 - chętnie przyjmę propozycje dotyczące zmiany punktów od 1-8 lub dodania nowych
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2 Posty: 1225
|
Wysłany: 07 kwietnia 2009, 20:03 Temat postu: |
|