Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 30 kwietnia 2009, 21:30 Temat postu: Kwiecień przeplata, jest WCG, nie ma mistrzostw świata |
|
|
Bez dwóch zdań można stwierdzić, że przysłowie "Kwiecień plecień, bo przeplata, raz coś daje, co innego zabiera, kurna chata" ponownie się sprawdziło.
Mamy cyberolimpiadę, w zastępstwie za dotychczas największą imprezę z udziałem TMN, Electronic Sports World Cup.
Mamy informacje o sporej ilości imprez, ale... nie mamy na nie pieniędzy.
Mamy też napisane na forum posty liczone w dziesiątkach tysięcy, przy zaledwie paruset odwiedzinach strony!
Dziwny jest ten Internet. [more]
I znów - "dziwny jest ten Internet". Pobawimy się w przekształcanie Waszych słów, aby pokazać, że nie mieliście racji! Cytaty tylko z tego miesiąca! Lecimy w kolejności od najgorszych złamasów, przez przeciętniaków, kończąc na ludziach, którzy przechodzą metamorfozę. No-life'ów tym razem pominę.
Ferbi: "Najlepsze jest to, że im dłużej się gra w Trackmanię, tym w miarę wzrostu umiejętności czerpie się z z tej gry coraz więcej przyjemności."
Odpowiedź: Coraz więcej z każdym dniem grania w TM to można co najwyżej turlaków czerpać. Przyjemność schodzi na drugi plan, kiedy czujesz ten... no, powiedzmy nieprzyjemny smak.
Szopek: "Jak rezygnujesz z czegoś w życiu prywatnym, żeby coś osiągnąć w wirtualnej grze, to jesteś zerem."
Odpowiedź: Jeśli rezygnuję z piwa, czyli nie demoralizuję się, bo nie mam 18-tki, i osiągam cel on-line, jakim jest zjechanie Szafy na TS-ie, to jestem zerem?
Kyzzn: "Szafa to stateczny ojciec rodziny, który oprócz dzieci musi zmagać się jeszcze z papugą i kotem! Też byś w takiej sytuacji pił!"
Odpowiedź: Szafa nie jest stateczny, ale też z kotem, ani papugą się nie użera. Prawda jest taka, że gdy mu się wymknie "japa all", jest to skierowane do jego dzieci, bo nie słyszy w tym momencie marudzącego Jakuba na TS-ie.
Seque: "Ilość czasu, jaką przeznacza się na trening, jest zależna od talentu."
Odpowiedź: Więc mor_olo był megałajzą, skoro trenił dwa miesiące na ESWC, a nikt inny nie znał map? To samo Kamilos, jeśli trenuje paręnaście godzin dziennie i ma być wcielony do repry, to znaczy, że nie umie grać? A może zrozumiałem to na odwrót - co więc można stwierdzić o Jakubie, który treni trzy lata i grać się już nie nauczy?
Jarecki: "Uważam, że każda inicjatywa mająca na celu stworzenie jakiejś rywalizacji między graczami jest dobra, niezależnie od pory w jakiej występuje."
Odpowiedź: Tak, najlepsze są z pewnością te inicjatywy ze strony nawalonego Jakuba, po których dochodzi do rywalizacji połowy sceny, każdy na każdego. A w ich wyniku Redzik sam sobie daje ostrzeżenia, bo zaczyna się gubić w gigatonach spamu.
Jakub: "Robisz sobie jaja z najnormalniejszej rzeczy na świecie - sikania na siedząco."
Odpowiedź: Twierdzenie, że sikanie na siedząco to normalna rzecz dla osób, które nie potrafią jednocześnie skupić się na staniu, sikaniu i celowaniu do klozetu. Równie dobrze można powiedzieć, że sranie na stojąco jest normalne.
To by było na tyle, bo w tym miesiącu byliście wyjątkowo spokojni, mało upierdliwi i tylko nieliczni wykazywali skłonności do filozofowania. Krótko mówiąc:
"Tak skończyły się zawody wyciągania ch**a z wody" - by SZAFA no copyrights
Pozrawiają Kaktus & Shadow!
Dzięki Diav3l za zajebistą grafikę, Ty miszczu Painta!
Ostatnio zmieniony przez [POL] ShaDDy dnia 30 kwietnia 2009, 21:39, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 30 kwietnia 2009, 21:41 Temat postu: |
|
|
ale grafika wymiata... wchodzi taki zlamas, zawsze patrzy i albo Jarecki albo WCG na glownej stronie. Teraz jak się wchodzi to w centrum uwagi jest g*wno, wiec imho swietna reklama dla tekstu!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 30 kwietnia 2009, 21:43 Temat postu: |
|
|
diav3l mnie na TSie blaga, zebym napisal, ze jego grafika wymiata, wiec:
diav3la grafika wymiata.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sjewriukow
Jeździ konno
|
Wysłany: 01 Maj 2009, 0:24 Temat postu: |
|
|
Chyba zaczne się was bac bo sam już niewiem czy macie tak nasrane czy sobie tylko jaja robicie :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 01 Maj 2009, 0:52 Temat postu: |
|
|
Sjewriukow napisał: |
Chyba zaczne się was bac bo sam już niewiem czy macie tak nasrane czy sobie tylko jaja robicie :wink: |
gdziezbysmy śmieli robić jakiekolwiek jaja, pgs to pr0 top powazny multigaming...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
 |
auroxx
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G SZ@FA
Samochodowy prawiczek

Ostrzeżeń: 1 Posty: 5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 01 Maj 2009, 12:58 Temat postu: |
|
|
envy napisał: |
maly ch** ci w dupke, myslisz, ze krytyk filmowy jest zajebistym rezyserem?
każdy ma prawo do wlasnego zdania a forum jest od tego by je wyrazic |
no envy, jeśli wierzysz we wszystko co pisza krytycy i uznajesz ich opinie za jedyne sluszne, to gratuluje samodzielnosci i umiejetnosci oceny.
tak się sklada, ze wiekszosc krytykow to w d*pie byla i g*wno widziala, a mnie po prostu denerwuje fakt, ze ktos ocenia negatywnie innych, a sam nie podejmuje zadnych dzialan, zeby zrobić to lepiej.
Powrót do góry |
|
 |
auroxx
Jeździ konno
|
Wysłany: 01 Maj 2009, 13:18 Temat postu: |
|
|
Mały napisał: |
a mnie po prostu denerwuje fakt, ze ktos ocenia negatywnie innych, a sam nie podejmuje zadnych dzialan, zeby zrobić to lepiej. |
...jest to pierwszy artykuł, który na tmpl skrytykowałem, przykro mi ale nie interesują mnie pogaduszki o "kupie" i wychwalanie czegoś co jest żenujące.
Umiem pisać,ale to nie znaczy,że moje artykuły pojawią się na tej stronie-zdaje się,że nie należę do adminów i ich bliskich znajomych. A osoba, która nie potrafi wyrażać swoich poglądów i tym bardziej przyjąć krytyki jest po prostu mało inteligentna.
_________________ I am what I am
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|