Ja tylko ośmiele się spytać, jakim cudem kapitanem reprezentacji polski może być alkoholik, który średnio raz na tydzień (nie licząc ostatniego okresu) robi burdy, obrażając wszystkich do okoła, z wyjątkiem własnego teamu. To on ma dbać o dobrą atmosfere? Prowokowaniem kłótni i obrażaniem wszystkich dookoła? NIE na tym to chyba polega.
Jakub, nie dostałeś bana z pewnością za pisanie prawdy, a za wulgarność, obrażanie i prowkowanie kłótni. Może jeszcze panowie po stronie Jakuba powiedzą że to nie on zaczął?
Całą kłótnie można podsumować jednym zdaniem:
Sponsorem jest Scrapp, jego są pieniądze - co Ciebie, drogi Jakubie obchodzi jak nazwał swoich 'podopiecznych'? Wytłumacz mi to, ale kiedy będziesz trzeźwy, jeśli możesz. _________________
a ja myśle, ze tu racji nie ma nikt, a wina leży po obu stronach i nikt nie udowodni, ze ma racje bo każdy ma swoich przydupasów którzy go i tak będą bronić. Nie dziwie się TCW, bo tez bym się wkurwił jaky ktoś z innego temau chciał mi zasponsorowac wyjad za granice na turniej a później przez kłótnie to nie wyszło i chyba logiczne jest to, ze się broni tej osoby, która miała sponsorować, bo tak naprawdę to pewnie dojdzie do tego wyjazdu tylko Scrap powiedział, ze rezygnuje, zeby trochę podkręcic atmosfere i zrzucic wine na Jakuba... może Scrap zmień nazwe na "Bots from Scrappler" i będzie wszystko spoko... a może by tak się przeprosić nawzajem i zakończyc tą kłótnie? ciekawe ,który miałby takie jajca zeby przeprosić i przyznac racje drugiemu _________________
Ja tylko ośmiele się spytać, jakim cudem kapitanem reprezentacji polski może być alkoholik, który średnio raz na tydzień (nie licząc ostatniego okresu) robi burdy, obrażając wszystkich do okoła, z wyjątkiem własnego teamu. To on ma dbać o dobrą atmosfere? Prowokowaniem kłótni i obrażaniem wszystkich dookoła? NIE na tym to chyba polega.
Jakub, nie dostałeś bana z pewnością za pisanie prawdy, a za wulgarność, obrażanie i prowkowanie kłótni. Może jeszcze panowie po stronie Jakuba powiedzą że to nie on zaczął?
Całą kłótnie można podsumować jednym zdaniem:
Sponsorem jest Scrapp, jego są pieniądze - co Ciebie, drogi Jakubie obchodzi jak nazwał swoich 'podopiecznych'? Wytłumacz mi to, ale kiedy będziesz trzeźwy, jeśli możesz.
a zmiencie kapitana. jako przezkoda?
czy pgs będzie wtedy gral, to inne pytanie, ale jestem pewny, ze h5f tez sobie ladbie poradzi.
IMO, z poważnego, inteligentnego człowieka, zaczynasz zakrawać o śmieszność Jakubie, teraz zarzucasz Redowi adminowanie TMPL (przypominam, że to jest prwywatna strona, i Yard mógł przekazać admina komu tylko chciał ), teraz już wszędzie widzisz spisek anty-Jakubowy i PGS-owy, wszyscy są jak Scrapp, wszyscy chcą cie zabić, uważaj.
Zauważ tylko, że większość sceny (w tym także i ja) szanuje PGS jako team, bo właśnie czegoś takiego nam na scenie brakowało, czegoś bardziej profesjonalnego - a to PGS daje, i dlatego często ludzie się z nim porównują. Z drugiej stronie ty, jako kapitan repry i PGSu popadasz w paranoje twierdząc, że jest jakaś nagonka na Ciebie i twoją drużynę, podczas kiedy sam gnoisz w zarodku każdą dobrą inicjatywe, aby się nie okazało, że ktoś jest lepszy.
Uważasz że jako kapitan repry, taka postawa jest dobra?
(Dodano 25 Maj 2009, 6:35)
Lokash, wg. mnie uprawiasz demagogie. Dlaczego od razu przydupasów? Jeśli w tej sytuacji popieram Scrappa to jestem przydupasem? Nie, nie popadajmy w skrajności.
I nie trzeba od razu drugiej stornie przyznawać racji, żeby przeprosić, można po p[rostu się rozejść, ale zauważ kto do tej pory jest głównym motorem napędowym tej kłótni (Jakub ma średnią postów chyba 5 na minute ;p)
(Dodano 25 Maj 2009, 6:37)
Czyli jak byś nie był kapitanem, to byś się obraził i zamknął PGS? Aha, to nieźle, Jakubie : o
Nie urządzaj sobie wycieczek prywatnych, akurat to z jakiego kto jest teamu najmniej tu znaczy _________________
Wysłany: 25 Maj 2009, 6:39 Temat postu:
jakubeczek napisał:
irred, jak porzepraszalem, to zo to ze jesteś panem adminem.
czemu nim jesteś masz parę postow wyzej.
klania się liga SOD, hehe
i to pokazuje jaki Ty jesteś żałosny ... co ma piernik do wiatraka ? wytłumacz mi proszę. Napisz mi jeszcze, że mam duży brzuch i krzywego czwartego zęba. Naprawdę nic sobie nie robię z tego co piszesz na mój temat.
Teraz grozisz, że chłopaki z PGS'u nie zagrają w reprezentacji jeśli Ty nie będziesz kapitanem. I powiedz jaki Ty klimat tworzysz wokół swojej osoby ? I po co ? _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
irred, jak porzepraszalem, to zo to ze jesteś panem adminem.
czemu nim jesteś masz parę postow wyzej.
klania się liga SOD, hehe
i to pokazuje jaki Ty jesteś żałosny ... co ma piernik do wiatraka ? wytłumacz mi proszę. Napisz mi jeszcze, że mam duży brzuch i krzywego czwartego zęba. Naprawdę nic sobie nie robię z tego co piszesz na mój temat.
Teraz grozisz, że chłopaki z PGS'u nie zagrają w reprezentacji jeśli Ty nie będziesz kapitanem. I powiedz jaki Ty klimat tworzysz wokół swojej osoby ? I po co ?
zybys ty mogl wrescie się pokazac z jak najlepsej strony.
(Dodano 25 Maj 2009, 6:45)
irred ja Ciebie nie potrzebuje.
scrappa tez nie.
dzięki.
chcesz być kapitanem, bac.
tylko proszę do nas się nie zwracaj,k?
Do pana Mendżera PGS:
z Twojego postu wynika, że tego LANA W DANI (a może nawet... wszystko, co?) robię, robię anty Jakubowi (czytaj anty PGS)... cóż, zanim tu było o PGS słychać to robiłem lany, turnieje (w których między innymi zawodnicy z obecnego PGS-u wygrywali nagrody), mecze pół dzikie (gdzie grali i mogli grać wszyscy). I co myślisz, że mnie "mającego jakąś tam firmę" coś obchodzi co wy tam robicie?? Że robię coś pod was??? Że nie pojechałbym do Dani jakby nie Wy?? heh, nie wiesz kim jestem, nie wiesz czym dysponuję. Kim Ty w ogóle jesteś dla mnie, po co tu piszesz? Btw ten lan w Łodzi to lan był nie zlot. Były pełne lanowe rozgrywki, ale była też fajna zabawa...
TEN POST JEST O WYJEŹDZIE DO DANII GRUPY LUDZI!!!
NIE JEST ANTY JAKUBOWI!!! TO JAKUB USTAWIŁ SIĘ ANTY, CZY TEGO NIE WIDAĆ
TEN POST NIE JEST ANTY PGS! PO CO TY TU WOGÓLE PISZESZ MENADŻERZE?
CZY NIE MOŻNA JUŻ POROZMAWIAĆ Z KUMPLAMI NA FORUM O WSPÓLNYM WYJEŹDZIE, BO TRZEBA SIĘ BAĆ TAKICH SUTUACJI??
sory ale mega przeginacie! Czy mamy sobie otworzyć inne TMPL by móc pisać spokojnie o takich imprezach.
i na koniec, nie odnoszę się do wywodów Pańskiego pupilka bo cokolwiek napiszę, nie ma sensu. Zdegenerował się maksymalnie i wcale nie jest to powód do radości dla mnie. Jest mi go żal, pije, drze się, obraża, psuje... a nazywa się Kapitanem Reprezentacji.
DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW TMPL;
po zadymie w zeszłym roku odpuściłem trochę tą grę. Potem wielu znajomych namawiało bym wrócił, bo jest fun, zabawa, jest spokój, Wally zaproponował odtworzenie p~S. Bawiliśmy się na lanie super, teraz miałobyć fajnie w Dani i co? Pisze mi wielu z Was na gg, by nie przejmował się ....(tu epitety) najłagodniej mówiąc pijaczyną, tylko robił swoje. Nie jest to takie proste, choć nie ma mowy o wystraszeniu się czy coś, tylko znam siebie i wiem, że gdybym go tam spotkał, a on by nachlany mnie sprowokował.....chyba po tym co widzę bym nie wytrzymał. Dodam, że atmosfera jest też mało fajna :/
Hah, czytam sobie ten temat od poczatku było fajnie.. jest coraz gorzej.. a posty jakuba mnie rozpierdalaja tak ze szok zeby 32 letni chlop pisal takie reczy to chyba jesteś niedorozwiniety emocjonalnie.. tak wiem zaraz mnie pojedzie sz ze jestem e cwaniakiem bo na lanie nie bylem ale wisi mi to co ty omnie napiszesz bo nawet mnie nieznasz
P.S niewiem jak to jest z repra jak wybiera się akpitana itp bo nigdy się tym nie interesowalem.. ale chcetnie jakby byla mozlwiosc bym zaglosowal na nowego kapitana.. bo ten jest ZENUJACY
Jakub, zachowaj resztki godności. Pewnie jak wytrzeźwiejesz zapłaczesz nad tym co tu zrobiłeś więc, nie obrażaj wszystkich dookoła jak leci, nie groź, nie wyzywaj, bo może naprawdę nie być gdzie wrócić...... :/
Skoro post nie zamknięty to napiszę jeszcze bo do pracy wychodzę , że Jakub naprawdę dużo robisz, ja nie umiałbym (nie znam się, nie mam czasu) prowadzić repry, budujesz swoją drużynę a ona stoi za Tobą, nie zaprzepaszczaj tego w taki sposób... Padło tu już tyle beznadziejnych słów, nie ma sensu już dalej tego pisać. Idź spać, odpocznij, wróć do tematu za 2 dni, ze świeżym umysłem i nowym spojrzeniem. To jest TYLKO GRA, rywalizujmy z uśmiechem, lepszy to pojęcie względne, bo dziś ten jutro tamten wygra. Nie o to chodzi!, chodzi o zabawę, rozrywkę i rywalizację, nie gramy jak ktoś napisał o złote kalesony.
Ja ponownie proszę admina o zamknięcie tematu. _________________ ...