Maniac - tylko jedno... Rozumiem ze ktos mógł zwrócić uwagę na terminy, ale jestem pewien na 99% ze nic by się nie zmienilo. A sam (tudziez inny organizator) nie mogleś pomyslec o tym ze niektorzy nie sa nolife'ami i chca final lm poogladac
W przypadku terminow bardzo ide na reke jeśli jest to za wczasu mi zglaszane - mozna to było zobaczyc np przy CSie gdzie terminy naprawdę były wydluzane pod osoby. Coz wiem już co będzie do poprawy w kolejnej edycji. Grunt zeby z tego wyciagnac jakieś wnioski a nie udawac ze nic się nie stalo. _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 30 Maj 2009, 15:23 Temat postu:
dlinkpgs napisał:
Majkel napisał:
Maniac - tylko jedno... Rozumiem ze ktos mógł zwrócić uwagę na terminy, ale jestem pewien na 99% ze nic by się nie zmienilo. A sam (tudziez inny organizator) nie mogleś pomyslec o tym ze niektorzy nie sa nolife'ami i chca final lm poogladac
W przypadku terminow bardzo ide na reke jeśli jest to za wczasu mi zglaszane - mozna to było zobaczyc np przy CSie gdzie terminy naprawdę były wydluzane pod osoby. Coz wiem już co będzie do poprawy w kolejnej edycji. Grunt zeby z tego wyciagnac jakieś wnioski a nie udawac ze nic się nie stalo.
ale chyba nie powiesz ze warto ogladnac było final LM który jest raz do roku niz grać w trackmanie w tym czasie? imo bezsens z tamtym dniem zrobiliscie, mało kto przyszedl w ogole na mecz. _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Dlaczego pawel z PGS, który wczoraj nie pojawil się na swoim meczu gral dzisiaj w cwiercfinale i już awansowal do polfinalu chociaż w ogole nie mail prawa grać.
Takie pchanie ludzi z PGS do dalszych rund to jest przesada, nie wiem czy mysleliscie czy nikt tego nie zauwazy?
W dniu eliminacji otrzymalem telefon, Pawel pojawil się 10 min po terminowym starcie rozgrywek, jako ze tylko 1 osoba pojawila się z tej grupy pozwolilem na to by Pawel mogl brac dalej udzial w rozgrywakach, w momencie gdyby pojawila się jeszcze jedna osoba z tej grupy w tej sytuacji nie zgodzil bym się na fakt by mogl on kontynuowac rozgrywki.
Co do dzisiejszego spotkania, mapa od godziny 9.00 jest wrzucona na serverze, w dniu dzisiejszym gramy wszystko tylko i wylacznie na #4 mapce z eliminacji.
co to wgl za bezsens , daj nam wszystkim twój numer telefonu i będziemy dzwonić że się spóźnimy . można to porównać do 1 rundy playoff gdy wylecieli wszyscy z gr. H bo się nie stawili ... i lewy z destru w 2 rundzie nie musieli grać , tak samo mogłeś wyjebać pawła i półfinał był by we trójkę -_- _________________ podpis...
Co do dzisiejszego spotkania, mapa od godziny 9.00 jest wrzucona na serverze, w dniu dzisiejszym gramy wszystko tylko i wylacznie na #4 mapce z eliminacji.
mapka #4 to mapa ordona a na serwie jest mapa mirsa. zal.eu
dajcie linka do tej mapy... na stronie nie ma, na serverze tez... coofa prosilem zeby wyslal już wczoraj i ni widu ni slychu.... porażka k**wa _________________
co to wgl za bezsens , daj nam wszystkim twój numer telefonu i będziemy dzwonić że się spóźnimy . można to porównać do 1 rundy playoff gdy wylecieli wszyscy z gr. H bo się nie stawili ... i lewy z destru w 2 rundzie nie musieli grać , tak samo mogłeś wyjebać pawła i półfinał był by we trójkę -_-
spiesze z wyjasnieniami: nie ja dzwonilem, ja wcale nie musze nawet grać dzisiaj w polfinale, ale.
ale w pierwszym newsie o turnieju były podane godziny poszczegolnych grup, z których wynikalo, ze gram o 22 (na ta godzine, a raczej trochę wczesniej, zeby się rozgrzac). Tymczasem okazalo się, ze mialem grać o 21:30. _________________
mapka #4 to mapa ordona a na serwie jest mapa mirsa. zal.eu
w sumie mapa mirsa jest ciekawsza na finał, możecie nic nie zmieniać ;] _________________