Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Phil08
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 109
|
Wysłany: 03 czerwca 2009, 18:41 Temat postu: pl8 |
|
|
słyszałem pogłoski, że PL8 ma się odbyc zanidługo... czy to prawda?? bo jak tak to się biore za robienie map ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szampon
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Phil08
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 109
|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 14:10 Temat postu: |
|
|
;] mam kilka dobrych map ;] ; d
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 15:01 Temat postu: |
|
|
nomercy napisał: |
Ja z tydzień temu już pierwszą skończyłem
Imo PL8 jakby miało być rozegrane przed NC i STC to byłoby szybko ale pewnie będzie rozgrywane po tych rozgrywkach więc jeszcze dużo czekania chyba nas czeka
Ale mapki lepiej robić wcześniej - będzie więcej zrobionych na spokojnie, stojących na odpowiednim poziomie...chyba, że ktoś leci na ilość a nie jakość  |
to jest wlasnie glowny problem poziomu mapek na Polish League, brak motywacji zeby zrobić 2 gora 3 mapy ktore sa ekstra, bardziej liczycie na fakt, ze im wiecej map wyslecie, to macie wieksze szanse ze ktoras się pojawi na dana kolejke...
tez poprostu jeśli chcemy nieco miec lepszy poziom map, to nalezy powiedziec co się mysli na temat danej mapy. stwierdzenia typu " ale fajna, ekstra podoba mi się " jest mile, ale chyba bardziej autor danej mapy chcialby dowiedziec się co jeszcze mozna w niej poprawic, i dzięki czemu będzie ona jeszcze lepsza.
gdzies ma się w swiadomosci na temat mapy ze jest fajna etc , a tak naprawdę doskonale stwierdzasz ze dana mapa to prawie scierwo ( nie mowie ze zawsze ale dam sobie glowe uciac ze nie wszystkie się podobaly kazdemu ) , i nalezaloby coś w niej poprawic. jednak glownym problemem jest to, ze nikt tego nie powie publicznie na forum , bo nie chce zespus sobie opini bądź coś w tym stylu.
dlatego jeśli trzeba to rezajcie ile wlezie na danej mapy danego autora. dlaczego? bo to jest chyba lepsze dla autorow map i dowiedziec się co zrobilem nie tak, niz ktos powie fajna mapa, w tak naprawdę ma co innego na mysli ;]
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 15:06 Temat postu: |
|
|
no ba, ja to twierdzilem od poczatku, ale bylem jechany przez wszystkich, bo "sam nie robię mapek to nie mam prawa oceniac" -> by ordonek
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 19:07 Temat postu: |
|
|
Chyba nie ma co ukrywac paru spraw przed Wami, w koncu pl8 będzie dotyczyc prawie wszystkich.
W najbliższe dni, czyt. niedzielę/poniedziałek najprawdopodobniej ruszy już preselekcja. Na razie ekipa oceniajaca wyglada nastepujaco: Cobham, Maxer, Grono, Ordon, jedyna niewiadoma zostaje Foxy. Co do terminu będzie bardzo ciężko - po wakacjach NC i STC, Listopad i grudzien to Premiership IV, gdzie sa przymiarki, aby wystartowac jako Team Poland, na równi (chyba) z EMS. Pozniej pewnie będzie jakieś TNA, być może ze tez parę teamów wystartuje.
Z drugiej strony wakacje może nam zajac WCG, a TEX zajmie na pewno. Poza tym wyglada na to, ze odbedzie Giant Cup, już siodma edycja, który ostatnio cieszyl się dosc duzym zainteresowaniem ze strony Polakow. Wiec powstaje dylemat :F
Wedlug mnie nie ma sensu robić tego pod koniec roku i miec 6 map do wytrenowania (mimo ze będzie to teoretycznie dotyczylo tylko repry). Na TEX leci zaledwie parę osob, co nie będzie duzym klopotem, a WCG może jeszcze dlugo pozostac niewiadoma. Giant Cup mozna sobie darowac
Jarecki jest natomiast za koncem roku - Premiership będzie tylko 3 liga i pieciu chętnych zawsze się znajdzie, a w wakacje mało komu będzie się chcialo grać.
Holus dogada się raczej w kazdej chwili z ESLem. Do pomocy ma na razie tylko Szyma, bo jakub zwalil sprawe, a Czerwony nie wyrabia z czasem (może pod koniec roku to się zmieni?).
Co poczac :shock:
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 19:33 Temat postu: |
|
|
A kiedy dokładnie zaczyna się NC/STC?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD OrdonekQ7
Moderator

Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sliwa
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Kamilos
Team Poland

Ostrzeżeń: 1 Posty: 445
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 04 czerwca 2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
To normalne, że chciałoby się grać PL jeden za drugim i zawsze jest to czekanie z niecierpliwością.Hmm grać PL8 pod koniec roku to chyba za późno a wcześniej cała gama rozgrywek międzynarodowych więc decyzja będzie trudna.Ja mam tylko nadzieje, że poziom mapek będzie stał na wysokim poziomie ale to zależy tlko i wyłącznie od mapmakerów.16 wyrównanych mapek to wydaje się niewiele ale jednak różnie z tym bywa...życze powo mapmakerom w znajdywaniu odpowienich rozwiązań na mapie i ciekawych pomysłów :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|