Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
muck
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 19:59 Temat postu: |
|
|
nikogo jarecki :d ahahah na pewno nie hacka ahahahahah
szkoda ze ma do wykorzystania tylko 65$ a nie 1000$ było by fajniej
szkoda ze nie napisal o nowym reflinku
i ze go kodowal hahaah
pięknie normalnie hack z kazdej sytuacji bez szwanku wyjdzie pelna kontrola qwa
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Egzegezy
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 333
|
Wysłany: 18 lipca 2009, 20:01 Temat postu: Re: Players 4 player, czyli proba sfinansowania Hacka |
|
|
Zna ktoś jego adres?
Nioch, nioch, nioch.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
muck
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 21:05 Temat postu: |
|
|
smieszne masz tłumaczenie i za bardzo mnie nie ruszyly, z paypal na paypal to mozna nawet 1 cent przelac, bo robilem to miedzy kumplem maxem
hack napisał: |
Idzie w sumie tak dosyć nudnawo bo średnia 0.9-1.0 co każdy dzień to taka lipa i ciągle wymieniam poleconych i ciągle ich przedłużam...
No ale co jakiś czas jak ich wymieniam to się trafia dobry golden/emerald więc nadrabia troszku Wink
W każdym razie do wykorzystania w obecnej chwili jest 65$ dla Red'a na turnieje.
Idzie to wolno niż przypuszczałem... powód ? wakacje...
jeżeli chodzi o poleconych z linka to zostało...hmm... 33 osoby z tego 15 aktywnych...
Troszkę to wszystko osłabło...
No ale nic trzeba brnąć dalej Smile
Będzie tego mniej niż wszyscy przewidywali no ale przynajmniej te 190 zł na jakieś nagrody są Wink
Tak nawiasem mówiąc jeżeli ktoś przestał, i nie chce już klikać dla siebie to może po prostu poklika dla TMPL ;>?
Rejestracja jest zawsze możliwa Wink
Ajemek się zarejestrował ostatnio i GJ dla niego. |
czemu piszesz ze słabo kasa idzie na nagrody, nie sadze na konto motorek bardzo dobrze, a przeciez to konto na nagrody podobno
napisalem w [szukaj] słowo "motorek" i nie znalazlem nic, no ale się może myle Khasius mozesz przytoczyc ten fragment jakos nikomu za bardzo nie utkwił w pamieci, może jakas inna składnia? w innym jezyku może
trochę smieszne ze z dwoch kont zarobiles tylko 65$ okolo 190zl
zobacz sobie statystyki ile osob klikało ile zarobilo, no i tez pisales o specjalnych kontach na innych buxach zabawach gdzie kasa miala tez na nagrody isc
przydalby się jakiś dokladniejszy raport
pokaz ten banerek z konta "motorek", szkoda ze się nim nie pochwaliles, zobaczymy jak wolno kasa idzie
pewnie zaraz napiszesz ze 65$ to tylko na jeden turniej albo jakaś inną scieme
mogles się pochwalic ze masz trochę wiecej no ale coz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 21:13 Temat postu: |
|
|
Widzisz Muck. Na Neobux, zanim coś zarobisz, musisz zainwestować. Inaczej nie będziesz miał zysków gdyż średnia 0,9-1.0 Ci na to nie pozwala. Założmy że masz 600 poleconych i konto golden. Średnia dzienna wychodzi koło 6$. Masz zysk miesięczny 6$ * 30 dni = 180$ - WOOOOOW.
Teraz po 30 dniach musisz za 600 poleconych zwrócić czyli 6 * 20$ = 120
180 - 120 $ = 60 $
Cześć.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
muck
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 21:44 Temat postu: |
|
|
skoro zbierasz na nagrody dla społecznosci tmpl powienes, pokazywac dokladny raport z tego co robisz, to nie żadna łaska jak napisales, każdy chce wiedziec jak jest naprawdę.
wiec voyager nie twoj, motorek nie twoj, klikasz charytatywnie czy masz jeszcze jakieś konto.
no to wyliczylem ze musisz miec conajmniej 3 stałe ip, albo ktos ci pomaga
uruchom swoją wyobraznie, i odpisz mi na moje poprzednie pytania ;]
Ostatnio zmieniony przez muck dnia 18 lipca 2009, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TheViP
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:07 Temat postu: |
|
|
Haha a ja mam polewe z tego waszego buxowania ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:08 Temat postu: |
|
|
TheViP napisał: |
Haha a ja mam polewe z tego waszego buxowania ;d |
ojjj ja tez ; D
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
muck
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
Ty Radus zawsze stoisz murem za kumplami, stronniczy jesteś, to już nie poraz pierwszy raz.
radus napisał: |
"(ktos od niego czesci do kompa kupywal itd)" |
tak tylko ze tam raczej nie miał nic do ukrycia, a w tym wypadku to może robić co chce, napisal tylko ze macie 65$ na nagrody i basta, żadnego wglądu
Wedlug twojego toku rozumowania Radus:
- jak ktos coś tlumaczy to już znaczy ze jest niewinny
- nie ma czegoś takiego jak skok w bok, czyli ze ktos robi coś dobrze i uczciwie a potem mu się trafia jakiś przekret
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:17 Temat postu: |
|
|
a najlepsze w tym jest to, ze hack może miec ta kase uczciwie, wystarczyloby zorganizowac turniej indywidualny z nagroda z tego konta
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 5 Posty: 269
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:39 Temat postu: |
|
|
muck napisał: |
skoro zbierasz na nagrody dla społecznosci tmpl powienes, pokazywac dokladny raport z tego co robisz, to nie żadna łaska jak napisales, każdy chce wiedziec jak jest naprawdę.
wiec voyager nie twoj, motorek nie twoj, klikasz charytatywnie czy masz jeszcze jakieś konto.
no to wyliczylem ze musisz miec conajmniej 3 stałe ip, albo ktos ci pomaga
uruchom swoją wyobraznie, i odpisz mi na moje poprzednie pytania ;] |
zasada na neobux jest prosta, one account = one computer. 3 IP = 3 accounts = 3 computers.
voyager też nie był mój, konto dostałem od kumpla który siedzi w UPLOADINGU i ma znacznie lepszy interes niż buxowanie. Konto mu nie było potrzebne, a właśnie takiego konta potrzebowałem do tmpl. Więc je takie wziąłem.
Wiecie nie mogę wszystkiego wam mówić, czy sponsor w PGS'ie mówil nam że sprzęt dostaniemy ale z opoźnieniem 9 miesięcznym ? jak poród normalnie...
Próbuje być z wami szczery. Z tego co teraz oglądam, jak klikają poleceni z linka i wypożyczeni to rozumiem w 100% że są wakacje i ten porządany efekt spada o 50 % - niestety nie jest tak kolorowo jakby się mogło wydawać. Buxy to nie jest pewna inwestycja, jednakże bardzo pomocna w dalszym życiu, szczególnie jeżeli teraz z inwestowania na rynku trzeba być bardzo biegłym bo inaczej nic się nie zarobi. Trzeba być cały czas obcykany ze statystykami i w ogóle.
Nawet nie macie pojęcia ile poleconych wypożyczonych wymieniłem dzięki wam w sumie bo te pieniądze które wyklikaliście najpierw oczywiście tak jak pisałem poszły na poleconych, i byli to dobzi poleceni nawet. Ale jak przyszly wakacje i trzeba było ich przedluzac, to powiem wam szczerze że z 648 poleconych codziennie klikało 10... Tak właśnie wygląda sytuacja na koncie GOLDEN i w czasie wakacji.
Niesamowite pieniądze wkładam dziennie w wymiane poleconych. Gdyby tak ich nie wymieniać a zysk byłby codziennie taki sam to w tym momencie moglibyśmy swój LAN zrobić i zalozyc za każdego wyjazd na niego.
No cóż, nie będę również owijał w bawełnę, że mało mam czasu w wakacje i cud w ogóle że znajduje czas na wyklikanie reklam. C4C to nie widziałem od poczatku czerwca na moim kompie.
Od czasu do czasu jak jestem na kompie to pytam królika czy były jakieś reklamy na neobux i czy nie zmarnowałem szansy na zarobienie paru centów na tmpl.
WIedzcie tylko tyle, że nie mam zamiaru was oszukiwać i szczerze bardzo bym chciał żebyśmy klikali wszyscy i cud by był jeżeli było by nas codziennie klikających 500 osób, ale każdy wie dobrze że to raczej nie jest możliwe bo każdy widzi w tym jakiś HACZYK CHOLERA ( zmieniam nick ;X :-P ).
No cóż
Kluczem do sukcesu w buxach to praca na jedną wspólną rzecz kilkoma ręcami :-P
Na forum neobux'a gość z niemiec w 2 dni chwali się pozyskaniem 300 poleconych przez jakiś filmik na youtube.
Zastanawiałem się tylko czy tylko ja mogę promować nasze konto i czy mi tylko na tym zależy żeby były nagrody i żeby były turnieje godne naszego kraju.
Pozdro...
(Dodano Sob Lip 18, 2009 11:43 pm)
Psikuta napisał: |
hmmmmmm... i teraz sam nie wiem komu wierzyć
65$ wydaję mi się troszkę mało, no chyba że jest to kasa tylko z neobuxa a na innych jest nie wypłacona to można się zgodzić przy bardzo dużej liście poleconych.
kurde nie wiem :F z jednej strony Hack wydawał się zawsze poważny itd. ale dziwne że o motorku nie napisałeś Hack ... :F |
Ależ co ty Psikuta To że ty klikasz to ja się bardzo ciesze, jednakże mimo tego że mam na przyklad 25 poleconych z linka z tmpl na PALMBUX'ie to dziennie klikało mi tylko 5 osób ? co to powiedzmy jest przy koncie standard gdzie obecnie dostajemy za to 0,002$... Buxy obniżają strasznie stawki i to jest ich wielki minus.
Dlatego też jak się ogłaszam z nowymi buxami to patrzę na stawki i reklamy żeby zebrać szybko kasę póki bux się rozpadnie.
Gdybyśmy tak naprawdę działali w 100000% na jeden cel , to każdego wypłata mogłaby lecieć na to TMPL. No ale tak nie będzie bo każdy widzi w tym zysk. I powiedzcie mi ile ja dni i godzin muszę się bronić przed tym żeby choćby grosz sobie z tego wszystkiego zafundować. Próbuje się powstrzymywać i dalej mi to dobrze idzie.
Pozdro...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
muck
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 lipca 2009, 22:49 Temat postu: |
|
|
trochę mało konkretow Hack, daj tylko linka do baneru motorek, skoro zbierasz na dwa konta, to chyba mozesz udostepnic
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|