Wolf: Tak! Walczmy z tym. 0/10! Nie będę Ci dupy lizał.
Twój przewspaniały utwór nie daje się odtworzyć na stronce, ale że jest często i gęsto promowany w mediach (na tyle, że NAWET JA go kojarzę ), mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że tekst ambitny nie jest, warstwa muzyczna nie istnieje, wokal, od biedy, może być.
Lox: śmieszne jakieś ;] ale elektronika wszędzie, więc, jak zwykle, powtarzalne. 4/10
Wysłany: 01 września 2009, 16:18 Temat postu:
Kończe z tym tematem bo nie wytrzymam o.O czego wy słuchacie jakiejś obleśnej muzyki , albo bez tekstu albo z beznadziejnym tekstem . Szkoda że tych co słuchają takiej muzyki jak wy jest garstka , wasze kawałki są tak beznadziejne , słabe i usypiające że radio puszczając je pewnie by zbankrutowało i wszyscy powyrzucaliby magnetofony. Na szczęscie radio nigdy nie puści takiego szajsu ;] Wasza muzyka nigdy nie będzie słuchana przez większą ilośc społeczeństwa . Cascada , Groovebusterz , Basshunter , Doda , Miley Cyrus , TECHNO , RAP , Hip-Hop ,Pop . To jest to czego się słucha a nie wasze dziadostwo . Wole posłuchać Alleluja w kościele niż waszych smutów... narwa.
No to może przy daniu teledysku piszmy 1 zdaniowy temat, o czym piosenka, by nikt nie mówił, że jakiś szajs itd.
A jeśli o tym mowa, to moja piosenka jest o tym, że ten kto jest w więzieniu ,to nie znaczy,że nie istnieje... _________________ RH-New Wave of Polish Trackmaniacs
Kończe z tym tematem bo nie wytrzymam o.O czego wy słuchacie jakiejś obleśnej muzyki , albo bez tekstu albo z beznadziejnym tekstem . Szkoda że tych co słuchają takiej muzyki jak wy jest garstka , wasze kawałki są tak beznadziejne , słabe i usypiające że radio puszczając je pewnie by zbankrutowało i wszyscy powyrzucaliby magnetofony. Na szczęscie radio nigdy nie puści takiego szajsu ;] Wasza muzyka nigdy nie będzie słuchana przez większą ilośc społeczeństwa . Cascada , Groovebusterz , Basshunter , Doda , Miley Cyrus , TECHNO , RAP , Hip-Hop ,Pop . To jest to czego się słucha a nie wasze dziadostwo . Wole posłuchać Alleluja w kościele niż waszych smutów... narwa.
Ferrari jest gorsze od Malucha bo Maluchem jeździ więcej ludzi. W ch** mądre _________________
straszne to jest, ze jakas zkonstruktowana, wymarketingowana dla glupiej mlodziezy lady gaga sprzedaje wiecej, niz te grupy, ktore ona nasladuje (do których nie nalezy la roux, ale jakos mi to wpadlo do glowy ogladajac to).
Wysłany: 01 września 2009, 20:36 Temat postu:
k**wa co żeście zrobili? Wolf se polazł i mój plan nawracania w cholerę poszedł .
Cytat:
Kończe z tym tematem bo nie wytrzymam o.O czego wy słuchacie jakiejś obleśnej muzyki , albo bez tekstu albo z beznadziejnym tekstem .
Rozumiem, że tłumaczyłeś wszystkie piosenki tutaj dane.
I jeżeli się nie mylę większość piosenek danych tutaj ma wokal, więc nawet do końca nie słuchałeś (mogło być dłuższe intro).
Cytat:
słabe i usypiające że radio puszczając je pewnie by zbankrutowało i wszyscy powyrzucaliby magnetofony. Na szczęscie radio nigdy nie puści takiego szajsu ;]
Teraz idź do empiku. Wejdź w dział "muzyka polska" i zobacz nadruki na płytach. Ile jest z napisem "Trójka" (to jest stacja radiowa, która - o zgrozo! - promuje właśnie muzykę ambitną, nie robioną na sprzedaż) a ile z napisem Eska.
Eska się tylko odpina do czegoś co się sprzedaje i tych śmiesznych składanek ;d.
Cytat:
TECHNO , RAP , Hip-Hop ,Pop .
O! Już coś mam. Cicho. Podejście drugie ;d.
Mam nadzieję, że nie uciekłeś. I polecam, żebyś zanim posłuchać czegoś tutaj to uspokoił się - parę wdechów i wydechów wystarczy. I otwarł się na dźwięki - nawet nie wiesz jaką potęgę ma wmówienie sobie coś.
I mały cytacik dla Ciebie:
"Co to za styl" pytasz,
Ja odpowiadam Ci dobitnie,
Nie zastanawiaj się, daleko stąd już do chajby,
Spróbuj odnaleźć siebie w tym rytmie,
Nie każdy to łyknie, ja idę w to bez łez,
Dla mnie to podróż przez beat'y i jazz,
Pachnące jak bez, tak,
Wszystko to ma dusze zabijając miejski stres,
Jeśli to łapiesz to wiesz też, kiedy przechodzi Cię dreszcz, ten dreszcz,
Dźwięki na chwilę jaką tylko chcesz
Kanał Audytywny - Daleko stąd
a teraz uwaga uwaga, będzie komercha na całego. no bo radiohead. najpopularniejszy zespół na last.fmie, znani w ch**, w ogóle to ciekawe kiedy ich na esce czy eremefefem posłuchamy.
Powiem, że świetne, 9/10 z czystym sumieniem, takie Three Days Grace
a ode mnie kontynuacja niejaka postu Jakuba, to jest po prostu... genialne. Zajmuje drugie miejsce na mojej liście chilloutowych kawałków, zaraz po Dirty Harry Gorillaz Autentycznie, zakochałem się w tej piosence