LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO
LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO _________________ upload
3rd to jest fajowe, alo posluchaj peppersow w latach jak jeszcze nie byli mainstream i masz to samo, ale lepiej.
przed "under the bridge" i te inne g*wna dla dziewczyn.
przyklad:
&feature
powtarzam się, ale niestety polska muzyka nie jest inowatywna (przyklad z roku 1985).
jeszcze wachanie z tymi pierdolonymi penselami z te farba, aby to wygladalo artystycznie, jeden wileki zal.
przepraszam, ze tak krytykuje, ale powtorka czegoś, co już było 25 lat temu nie wydaje mi się ciekawa. nawet jak jest po polsku. a te pensele to już jak britney spears, jak dla mnie (może gorzej).
(Dodano Sob Lis 21, 2009 6:05 am)
i zeby nie było, ze nic mi się nie podoba chcialbym dac przyklad, co jest nowe i fajne.
i to wcale nie ma znaczenia, czy jest to w mainstream chartsach na 1. miejscu.
to jest "fresh", coś nowego.
gruba laska spiewa na rytmie disco, glos soulowy(czarny), ale jej skora jest biala, super. to jakby elvis zenski.
the gossip "heavy cross"
(Dodano Sob Lis 21, 2009 6:49 am)
aaa, chciałem jeszcze dodac, ze te dziewczyny z grupy "the gossip" sa lesbijki.
i tak roxuja.
dziwi was to, czy już jest too dla was normalka?