Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 08 stycznia 2010, 20:39 Temat postu: Polski e-sport z grubą kasą z dotacji Unii Europejskiej! |
|
|
750 tysięcy złotych, tak, dobrze przeczytaliście, a mi nie chce się powtarzać, dokładnie taka kwota ma zostać wykorzystana (podobno 200 kafli już poszło) na ligę e-sportową. Co ważne, polską ligę e-sportową! W dokumencie "Dofinansowania z Unii Europejskiej" (źródło Cybersport ) na miejscu numer 59 widnieje nazwisko Patryka Puscha, z Wielkopolski, który otrzymał 85% dofinansowania na swój projekt, czyli blisko 650,000 polskich złotówek narodowych! [more]
W dokumencie projekt widnieje pod nazwą AllPlay, natomiast Patryk Pusch w świecie e-sportowym znany jest z prowadzenia organizacji STER Gaming, a także związany był z firmą Gamesnet. Co ciekawe, AllPlay to nazwa... sklepu, zobaczcie sami.
Natomiast co do samej ligi, z pewnością większości z Was nasunęło się pytanie, czy na czymś tak wielkim będziemy mieli możliwość grania w TM... Cóż, na stronie Cybersportu zamieszczono informację, że to nie jedyny taki projekt, który wystartować ma w tym roku, co wprowadza mnie w lekką dezorientację, w związku z czym jestem zmuszony udzielić Wam dyplomatycznej odpowiedzi: bądźmy dobrej myśli Wtajemniczeni winni mnie zrozumieć, reszta musi żyć nadzieją
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Potman
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 558
|
|
Powrót do góry |