Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oskatyn07
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 27 lutego 2009, 18:48 Temat postu: |
|
|
Jasio Pyta Mamę Mamo Kiedy Nastąpi Koniec Świata Jak Skąńczy Się Serial Moda Na Sukces HAHAHAHA
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* suwak
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Winiacz
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* suwak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Timiko4
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemo'
Jeździ konno

Ostrzeżeń: 1 Posty: 62
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ganu
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 lutego 2009, 20:54 Temat postu: |
|
|
O to najgłupszy kawał jaki słyszałem w życiu:
Kwaśniewski, Bush i Hussain lecą razem samolotem. W pewnym momencie zakładają się o to, który kraj najmniej będzie cierpiał, po wyrządzonych szkodach, przez wyrzucenie bomby atomowej. Najpierw zrzucili nad Irakiem. Po zrzuceniu bomby wylądowali, żeby sprawdzić reakcje mieszkańców. Przechadzając się słyszą głosy różnych ludzi
-Jaka tragedia... Straciłem żonę i dzieci...
Potem Lecą nad USA i tam zrzucają bombę. Po wylądowaniu sprawdzając reakcje mieszkańców słyszą między innymi:
-Jezu, Straciłem Dom, Rodzine... Itd
Na samym końcu przyszła pora na Polske. Po wylądowaniu spotykają radosnego chłopca. Kwaśniewski się pyta:
-Z czego się tak cieszysz?
-Bo Jak mój tata pierdnął, to aż wysadziło stodołę.
_________________ Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[PFD] Ekwador

|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 01 marca 2009, 13:30 Temat postu: |
|
|
Facet widzi kobietę z przepięknym biustem. Mówi do niej...
- Zapłacę ci 100 złotych, jeśli dasz mi ugryźć twoje piersi!
- Nie jestem dziwką!
- Dobra, tysiąc!
- Co pan sobie wyobraża?!
- W porządku, 10 000 złotych!
Kobieta się zastanawia, w końcu słusznie uznaje, że 10 000 złotych to dość pokaźna suma. No i zgadza się. Kryją się w bocznej uliczce, a facet zaczyna jej piersi całować, dotykać, itd. Po 10 minutach zniecierpliwiona kobieta pyta:
- To gryziesz pan czy nie?
- Nie, za drogo!
Po całonocnej libacji budzi się rosyjski generał, otwiera oczy i widzi jak adiutant czysci jego mundur z wymiocin. Żeby się jakos wytłumaczyć generał tako rzecze do niego:
- Bo młodzież dzisiejsza w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakiś porucznik całego mnie zarzygał!
Na to adiutant:
- Rzeczywiście panie generale! Całkiem go popierdoliło! Nawet w spodnie panu nasrał!
Jasio siedzi przy komputerze:
- Tato, co to znaczy HDD format completed?
- To znaczy, że już ku**wa nie żyjesz!
Idą dwaj wariaci przez pustynię. Jeden z nich niesie worek kamieni. W końcu drugi wariat nie wytrzymuje i pyta:
- Ej, a ty po co niesiesz te kamienie?
- To bardzo proste. Jak zacznie nas gonić lew, to rzucę kamienie i będzie mi lżej uciekać!
Mamo, mamo, jestem silny jak tata! Też złamałem widelec!
- kur.., następny debil rośnie...
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* suwak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
Wysłany: 12 lipca 2009, 22:09 Temat postu: |
|
|
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz!
Pewnego razu policja przyłapała całą grupę prostytutek podczas dzikiej orgii w hotelowym pokoju. Policjanci wyprowadzili prostytutki z hotelu i ustawili w szeregu na ulicy. Pech chciał, że obok przechodziła babcia jednej z dziewczyn. Gdy zobaczyła swoją wnuczkę, od razu podeszła i zapytała:
- Dlaczego stoisz, kochanie, w tym szeregu?
Dziewczyna, aby ukryć prawdę, wymyśliła na poczekaniu kłamstwo:
- Policja rozdaje pomarańcze za darmo, a ja tu stoję by parę dostać.
Babcia pomyślała na to: "To bardzo miło z ich strony - też postoję, to może jakieś dostanę". Jak pomyślała, tak zrobiła - ustawiła się szybko na końcu szeregu.
Tymczasem policjanci zaczęli spisywać dane prostytutek. Gdy jeden z nich doszedł do babci, strasznie się zirytował i zapytał:
- Łał, pani ciągle to robi w tym podeszłym wieku? Jak pani daje radę?
- Oh, słodziutki, to jest bardzo proste: wyjmuję moje zęby, ściągam skórkę i wylizuję do sucha...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
Wysłany: 12 lipca 2009, 22:25 Temat postu: |
|
|
chciano się przekonać, kto jest najtwardszym żołnierzem na świecie. więc zebrano marines, oficera gromu i bydlaka z bronxu. wszystkim zabrano rodzinę, wsadzono do pokoi, a im samym dano pistolet i kazano zabić rodzinę. pierwszy poszedł marines. po minucie wychodzi ze łzami w oczach i mówi, że nie może. drugi wchodzi "gromiak" i sytuacja powtarza się. trzeci wchodzi typ z bronxu. słychać od razu kilkanaście strzałów, a po chwili krzyki, szarpaninę, trzeszczące kości itp. wychodzi w końcu po 15 minutach i mówi:
-skurwiele! daliście mi ślepaki i musiałem ich zabić gołymi rękami
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 09 stycznia 2010, 1:03 Temat postu: |
|
|
+30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie.
+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.
+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...
+2°C Włoskie samochody nie zapalają.
0°C Woda zamarza.
-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.
-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.
-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.
-12°C Zbyt zimno na śnieg.
-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.
-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.
-20°C Oddech staje się słyszalny.
-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.
-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.
-24°C Niemieckie auta nie zapalają.
-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...
-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.
-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.
-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska drużyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.
-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.
-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.
-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.
-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.
-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.
-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.
-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.
-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.
-268°C Hel staje się plynny.
-270°C Piekło zamarza.
-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..."
Wśród wirusów rozróżniamy: mikroby, mikrony, mikrusy i mikrobusy.
Co się otrzyma po skrzyżowaniu słonia z kangurem?
Ogromne dziury w całej Australii.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TRZ3CI
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |