Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NN~ ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 14 stycznia 2010, 17:46 Temat postu: Rozpad NN |
|
|
Jak wiadomo ostatnio jako drużyna mieliśmy problemy z ogarnięciem się - zupełnie zawalone PL8, problemy na STC i sporo różnych mniej lub bardziej ważnych rzeczy. Kilka dni temu czara goryczy została przepełniona i po roku i 11 miesiącach istnienia drużyny, dnia 14 stycznia 2010 roku działalność teamu została zawieszona.
Jeśli miałbym być szczery głównym winowajcą problemów drużyny, które ciągnęły się nieprzerwanie od prawie roku jestem ja. Mało czasu poświęcanego na TM i na ogarnięcie drużyny zaczęło skutkować przegrywaniem meczów nawet z najsłabszymi drużynami, na co nie mogliśmy sobie pozwolić. Gracze coraz bardziej tracili motywacje do gry, a po każdym przegranym meczu sytuacja tylko się pogarszała. Kłótnie, brak zaangażowania i inne tego typu problemy w końcu stały się męczące psychicznie dla wszystkich graczy - ludzie zaczęli masowo odchodzić i szukać sobie lepszych drużyn. Z teamu, który miał być for fun powstał jeden wielki burdel, który tylko z pozoru wyglądał na jako tako ogarnięty. Stwierdziliśmy więc, że nie warto tego ciągnąć dalej i z dniem dzisiejszym No Name przestało istnieć.
Na zakończenie chciałbym podziękować wszystkim graczom, którzy kiedykolwiek grali z tagiem No Name za to, że po prostu mieli siłę wytrzymać w teamie przynajmniej te kilka dni ;] Pozdro ;]
To by było na tyle jeśli chodzi o oficjalną część. Dłuższa opowieść w ciągu kilku najbliższych dni pojawi się na stronce teamu.
Specjalne podziękowania dla:
aryS`a - za ogarnięcie stronki internetowej drużyny.
HornET`a - za to, że pomagał mi w zarządzaniu drużyną, oraz za to, co włożył w tą drużynę.
Pysza - za filmik promujący drużynę, za pomoc w zarządzaniu drużyną, oraz za to, że mi nie chciał kupić piwa.
Maziarza - za pomoc w zarządzaniu drużyną.
Szynpola - nie pamiętam za co, ale coś mnie natchnęło, żeby go też uwzględnić.
Trz3ciego i Psikuty - za stworzenie skinu drużynowego (tu nie jestem pewien kto jaką rolę odegrał, Psikuta chyba skina stworzył, a Trz3ci go przerobił, ale pewności nie mam).
Pierwotnego składu drużyny, czyli dla Kostka, Sanforda, Siekiery, Kija i Mixera - za to, że pomogli stworzyć drużynę.
Ostatecznego składu drużyny - arySa, Mixera, HornETa, Białego, Kusiu, Voj4ka, Cappyego, Polaka, Lukasa, Krecia i BonGo (sry piczo, że o Tobie zapomniałem :*)
A także dla wszystkich, którzy kiedykolwiek grali pod banderą NN (wymienię tylko część) - FeXm, Ciacha, Sala, Taczora, IzZiego, Johna Ceny, Maxca, Słowika, Bombastica, MattheFa, Młodego, Nuggeta, Norco i Twista.
To by było na tyle
Ostatnio zmieniony przez NN~ ziomek_pol_ dnia 14 stycznia 2010, 20:02, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MiXeR
Jeździ konno
|
Wysłany: 14 stycznia 2010, 18:08 Temat postu: |
|
|
szkoda ;/ pamiętaj ze obiecales kiedyś zreaktywowac team jak będziesz mial wiecej czasu^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksdfan
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
TRZ3CI
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maticrx
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Voj4k
Admin

Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 14 stycznia 2010, 21:12 Temat postu: |
|
|
No dzięki ;*. Szkoda, że się rozpadliście ;/ Fajny team z Was był...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 14 stycznia 2010, 21:18 Temat postu: |
|