Wysłany: 27 lutego 2010, 10:09 Temat postu: IDTC-Kolejna część informacji + zapisy i FILMIK!
Witajcie Trackmaniacy! Nadeszła pora na kolejną porcję informacji odnośnie IDTC.
W dzisiejszym news’ie dowiecie się co nieco o trasach, terminarzu, zapisach, a także będziecie mogli zobaczyć filmik promujący turniej.
>>> Zapisy.
Zapisy do Individual…ble ble ble, zaczynają się już dzisiaj (sobota) i będą trwać równy tydzień (do 06.03 włącznie). Swoje uczestnictwo potwierdzić możecie na forum portalu TMNF.pl, w zakładce „Turnieje” w temacie pt. „Zapisy!”. Formuła jaka Was obowiązuje to – standardowo – Nick + login. Aby uniknąć kontrowersyjnych sytuacji, zapoznajcie się uprzednio z regulaminem I hope you enjoy it! :]
*07.03 - 14.03 - Kwali - przechodzi 48 osób z najlepszymi czasami
*14.03 - 21.03 – Runda1 - 8 grup po 6 osób. - przechodzą po 3 osoby.
*22.03 - 28.03 - Ćwierćfinał - 4 grupy po 6 osób. - przechodzą po 3 osoby.
*29.03 - 4.04 - Półfinał - 2 grupy po 6 osób. - przechodzą po 3 osoby
*10.04 - Finał - 6 osób
>>> Trasy.
Oto jak będzie wyglądała kolejność, w której będę Wam podawał poszczególne mappacki:
W turnieju obowiązywać będzie 5 tras – A, B, C, D, E.
Kwalifikacje – trasa A.
Runda1 – trasa A i trasa B
Ćwierćfinał – trasa B i trasa C
Półfinał – trasa C i trasa D
Finał – wszystkie 4 poprzednie trasa + trasa specjalna
>>> Filmik.
I ostatnia sprawa, na która wielu z Was pewnie czekało, bowiem powstał filmik, na którym to będziecie mieli okazję po raz pierwszy sprawdzić, jak w całości prezentują się trasy, z którymi przyjdzie Wam się zmagać przez kolejne kilka tygodni. Film ten powstał z mojej inicjatywy, natomiast jego autorem jest gracz KD – Pyszo. Szczegółowych informacji szukajcie na końcu filmiku.
Enjoy! :] Polecam oglądać w HD. ^^
W niedalekiej przyszłości podana zostanie rozpiska grup, oraz najważniejsze - trasa kwalifikacyjna, do której będzie dołączony jej mały opis.
Ostatnio zmieniony przez KD OrdonekQ7 dnia 13 marca 2010, 11:36, w całości zmieniany 2 razy
miałbym małą prośbę do autora filmu, czy mógłby podać ustawienia nagrywania, kodeki itp?
wiem że to nie bardzo na temat ale bardzo mi na ty zależy. _________________
John
10:13:36
kto wybieral muze do filmiku?
10:15:09
dubstep ftw!
John
10:16:33
Paramore <3333
Ordon kazał, taaa. :< A zjebałem ja, bo tak śpieszyło mi się z filmem (szukałem moviemakera na ostatnią chwilę), że poprostu o tym zapomniałem. Ale na końcu filmu napisane, kto gdzie jedzie jak coś.
PS. A może jakieś słowo odnośnie tras? _________________
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
FIlm fajny, skoro to ma być ten caly dual to czemu jedna trasa jest w calosci twoja Ordon? a jak chcesz slowo o trasach jeszcze to sa dobre po za elementami ktore ty zrobiłeś
@offtop nie lubie Psika bo mnie nie chce w redakcji tmnf.pl :< _________________
no właśnie nie będzie fajnie jak będzie dużo ludzi bo wtedy są małe szanse... _________________ Jasiu czeka z mamą na samolot.
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
- nie, bo zaraz przyleci samolot.
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........