Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Sprzedam: Pad Sony DualShock 2 + przejściówka do PC
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
floccus
Jeździ konno

PostWysłany: 09 października 2009, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nie no... Panowie przyglądajcie się tym padom... 17zł oryginalny sony dualshock?! myślę sobie WTF... wchodzę, patrzę: nazwa - "doubleshock", gdzie masz w ogóle znaczek Sony, itp. innymi słowy mowiąc: tania podróbka...
no ale luz Smile

edit:
nawet jak się przypatrzysz to znaczek sony na tych zdjęciach z tej aukcji jest wymazany Smile jeszcze to 'doubleshock' (coś jak mike i nike -.-) generalnie to trochę smiać mi się chce Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  
NN~ Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 09 października 2009, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dobra, whatever, mi i tak potrzebna tylko przejściówka, którą można dostać we Wrocławiu nową za 20zł Smile bo padów to mam aż nad to. Więc jak coś to za 15 mogę wziąśc od Ciebie nawet jutro Smile

Co do "dubleshok", to fakt, moje niedopatrzenie, sry Very Happy Też się w sumie ździwiłem, że tak tanio, bo ja swoje jakiś czas temu jak dokupowałem to za conajmniej 100zł.

Powrót do góry
floccus
Jeździ konno

PostWysłany: 06 Maj 2010, 9:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Witam, mam znowu do sprzedania pada Sony Dualshock 2 z przejściówką do PC. Wszystko jest nowe - kupowane parę dni temu na tych aukcjach:
- http://allegro.pl/item1010176730_przejsciowka_podlacz_pad_od_ps2_do_pc_nowosc.html
- http://allegro.pl/item1001209839_sony_dualshock_2_pad_dual_wibracje_robson.html
Pad jest w kolorze jasno niebieskim - lekko przezroczysty.
Gwarancja na obydwie rzeczy - 1 rok (paragon jest z dnia 2010-04-28 ). Jedyny mankament to otwarty blister od pada. Mogę sprzedać także samego pada. Dla kupującego obydwie części dodam za darmo klucz do Starcrafta 2 Beta! Very Happy
Moja cena pada i przejściówki = 73zł (do tej ceny należy doliczyć koszt wybranej przesyłki - poczta polska), możliwy także odbiór osobisty na terenie wrocławia lub podczas Scrapplana ^^
Ofertę umieszczę jeszcze na innym forum, więc kto pierwszy ten lepszy, gg w profilu. Zapraszam

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: