od 2:35 ten typ tak rapuje, ze ch** d*pa.
każdy polski rapper poiwnien się wstydzic, jak to slyszy.
to jest skill rapowania.
Niby czego się mają wstydzić? niejeden z Polski posiada lepsze flow, a co do zagranicy to się nawet nie umywa do tego co prezentuje np Sadistik czy inni. Stare ale nie jare. Przeciętne. Nie ma się czym podniecać.
Po bawie się z wami. znalazłem przypadkowo. gatunek muzyczny całkiem nie mój ale pamiętam kiedyś kuzynka nagrywała teledysk na video z niemieckiej vivy cz mtv z satelity. totalny pierdolec musiał być i obleganie jedynego telewizora pół dnia.
loczek 8/10 przez szacunek do lat 80' bo tak ten popsynth podjeżdża ale utworu nie znam, _________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Lox tak 5/10 jak dla mnie za spokojnie.
Nie wiem czy było, ale mnie się podoba:
01.08.2010 wyjdzie wlasnie oficialny clip do tego.
kosztowal wiecej niz 100.000 euro i mowi się, ze jest jedna z najdrozszych prodokcji w historii clipow metalowych.