Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wybory II Tura
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Na kogo zagłosujesz w II turze wyborów?
Bronislaw Komorowski
31%
 31%  [ 22 ]
Jaroslaw Kaczynski
27%
 27%  [ 19 ]
Nie będę glosowac mimo iz mam do tego prawo
11%
 11%  [ 8 ]
Nie będę glosowac bo nie jestem pelnoletni
30%
 30%  [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 70

Autor Wiadomość
Memorial
Doświadczony driver

PostWysłany: 21 czerwca 2010, 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@up
msz racje, Oprocz tegoz e był smieszny, bo smiesznie wygladał i zcesto miał wpadki to do rzadow Kaczynskiego nic nie miałem , bo tak jak już wczesniej pisałem, nie zawetował ani nie podpisał nic co by na mnie jakos wpłyneło negatywnie,

Ktos tam napisał ze ma być lepiej a nie tak samo, wiecie co, chyba wole zeby było tak samo niz nie daj Bóg gorzej.

poza tym gdy prezydent i premier sa przedstawicielami jednej partii to takie zajscie ma wiecej minusów niz plusów niestety. ale to już rozmowa na wiele wiele godzin.

http://www.esl.eu/pl/player/2212757/
http://www.sk-gaming.com/member/MEMORIAL

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Bartok
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 21 czerwca 2010, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A ja zagłosuje na JK z prostego powodu , nie chce przyczynić się do dania monopolu na władze absolutna PO. Prze 3 lata nierządu tak zadłużyli państwo ze jak tak dalej pójdzie skończymy jak Grecja. Tak dla przykładu kiedy Pis obejmował władze dług publiczny wynosił ok 110 mld , pod koniec rządu JK spadł do 90 mimo malejących podatków, teraz natomiast wynosi ponad 200 mld . Tylko nie piszcie ze jest kryzys bo to już śmieszne jest.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 21 czerwca 2010, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A dla mnie matematyka jest prosta:

J. Kaczynski = Lizanie dupy T. Rydzykowi (tak napisz abszt ze tak nie jest, to znajde ci te "dowody") = Brak mojego poparci i szacunku.

Nie wiem jak mozna glosowac na czlowieka, który czerpie korzysci z manipulacji (tak wszyscy sa manipulowani ale nie w takim stopniu) starszymi ludźmi. Jaruś dobrze wie ze Rydzyk zapewni mu te pareset tysiecy a może nawet wiecej glosow. A to ze Tadek okrada ludzi poprzez "dobrowolne datki", to już go g*wno obchodzi.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Mighty Stefan
Jeździ konno

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 0:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja wole marionetkę Tuska i spokój w kraju, niż zakłamanego, rzucającego fałszywe oskarżenia maniaka, który mi mówi jakim mam być patriotą, w dodatku tak ściśle związanego z tymi czarnymi pedofilami i tak jak powiedział Ludwik - z Ojcem Prezesem. Prostlogika: Kaczyński wygra -> będzie wojna. Zawiść, Nienawiść - to są prawdziwe imiona tego przebierańca...

Pozdrawiam
Mighty "Żyd i Niepolak" Stefan

Powrót do góry
[POL] mat154
V.I.P.

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 1:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Mighty Stefan napisał:
Ja wole marionetkę Tuska i spokój w kraju, niż zakłamanego, rzucającego fałszywe oskarżenia maniaka, który mi mówi jakim mam być patriotą, w dodatku tak ściśle związanego z tymi czarnymi pedofilami i tak jak powiedział Ludwik - z Ojcem Prezesem. Prostlogika: Kaczyński wygra -> będzie wojna. Zawiść, Nienawiść - to są prawdziwe imiona tego przebierańca...

Pozdrawiam
Mighty "Żyd i Niepolak" Stefan

Lepiej bym tego nie ujął ;]

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ksdfan
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 6:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

hmm, nie pamiętam, żeby za czasów rządu Kaczyńskiego w Polsce się jakoś szczególnie źle działo. Ba, nawet wzrosła płaca minimalna i to chyba nie raz. Jestem za Kaczyńskim, bo jest bardziej "za ludźmi", tymi biedniejszymi zwłaszcza, dlatego głosuje na niego cała ściana wschodnia, zachód, któremu wydaje się, że jest bogatszy głosuje na PO, które tak właściwie reprezentuje interesy głównie pracodawców (wydłużenie wieku emerytalnego, płaca minimalna też nie idzie w górę, niektóre założenia pakietu antykryzysowego). Nie wiem dlaczego, ale jeźeli Komorowski wygra, to bardzo poważnie zacznę obawiać się o kodeks pracy. Krytykujecie Kaczyńskiego, ale prawda jest taka, że to jeden z najbardziej prawdomównych polityków, nie przypominam sobie, żeby nie spełnił jakichś ważniejszych obietnic wyborczych, w przeciwieństwie do Tuska Smile I proszę nie pierdolić, żebyśmy dali szansę PO na prezydenta i premiera, bo ta szansa się może czasem w g*wno obrócić Smile

Powrót do góry
[PFD] Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 6:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Tak jak w pierwszej turze będę głosować na Komorowskiego, Kaczor jako premier już pokazał i nie chce powtórki jego powrotu do władzy w żadnym wypadku. Podpisuję się również pod słowami Mighty Stefan rekoma i nogami Wink

A tutaj jak ktoś lubi kapitana bombe wybory na wesoło :
http://www.youtube.com/watch?v=2YrA0OM0xq4

Powrót do góry
snopek
Jeździ konno

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 6:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie jestem pełnoletni ale wszyscy w rodzinie u mnie głosują na Kaczyńskiego i zrobiłbym tak samo Smile pomimo tego, że nie umie mówić (Kaczyński, nie ja...mimo iż moja dykcja to również kwestia wątpliwa).
Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 8:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja Was nie podpuszczam ale się nie pobijecie Razz to tak na rozładowanie sytuacji. Co do wyborów: wybierzcie mniejsze zło, jeśli chcecie żyć w kraju, który nie będzie się wstydził za prezydenta - vote na Komorowskiego, jeśli chcecie żyć w kraju w którym na 365 dni będzie 200 dni żałoby narodowej vote na Kaczyńskiego, jeśli nie chcecie głosować to nie, ale potem nie pierdolcie że Wam się coś nie podoba. Dziękuję za uwagę.

PS. song adekwatny do hasła 4 RP. najsmutniejsze, że prawdziwy ;/

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 8:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

stys napisał:
Kaczyński nie musiał nikogo opluwac, mieszać z błotem ani naśmiewać się z nikogo - żeby zebrac tak liczny procent
wyborców.

no tak bo jarek "brat mu umarl" kaczynski zagral na wspolczuciu ludzi(w sensie idiotow) i zyskal.

ksdfan napisał:
Krytykujecie Kaczyńskiego, ale prawda jest taka, że to jeden z najbardziej prawdomównych polityków

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA, sry ksd ale wiekszej glupoty, idiotyzmu i popierdolenia nie slyszalem. widze jesteś jednym z tych debili(sry) ktorzy uwiezyli w przemiane kaczora (o maj gad umarl mi brat jestem inny).

dla mnie wszyscy glosujacy na kaczora to banda debili sluchajacych polecen rydzyka lub latwowiernych ciulow, ktorzy mysla ze kaczor jest inny niz kiedyś bo braciszek rozpierdolil się w samolocie. gz idioci.(i tak zjezdzam innych i mam gdzies co o mnie pomyslicie mozecie nawet zp mi dac Mad)

a i jeszcze jedno - frekwencja zajebista ~55% juhu!

Powrót do góry
Sanford
Jeździ konno

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 8:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

JPD-le. Polacy to jednak ciemny narod. Nie pamietaja jak było fatalnie za Kaczora. Ale coz wymagac od ludzi po szkole podstawowej. I jeszcze jedno-jak czytam te posty ze Kaczynski tak dużo zrobil, ze się zmienil to zygac mi się chce na Wasza naiwnosc.

Naszym celem jest być w sercu Europy, a nie w jej narozniku. W wyborach oddaj swoj głos na:

BRONISLAWA KOMOROWSKIEGO

Powrót do góry
ksdfan
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 8:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

k**wa mać, ja wcale nie twierdzę, że on się zmienił. jego rząd wcale nie był tak zły, ciemny ludu oglądający tvn. Za rządów Kaczyńskiego była niesamowita, niespotykana wcześniej nagonka medialna na rząd. Zbiednieliście za jego rządów? Pozamykali was w obozach? TYLKO I WYŁĄCZNIE MEDIA WMÓWIŁY WSZYSTKIM JAKI TO JEGO RZĄD BYŁ BE. Dla mnie rząd PO jest gorszy: bezczynność, wzrost bezrobocia, wsparcie dla pracodawców bez myślenia o robotnikach. Chcecie być zajebiści to se głosujcie na Komora.

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 8:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a i jeszcze jedno, kaczor lezacy na wawelu był prezydentem wawy, to ciekawe ze i on i jego brat jarek przegrali w warszawie i w tych i w wyborach 5 lat temu ciekawe dlaczego. może dlatego ze warszawiacy poznali czym sa rzady kaczynskiego ?

Powrót do góry
Mike
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 9:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja bym mógł wybrać Komorowskiego, tylko, że niestety mam jeszcze 17 Razz
Nie będę mówił za dużo o Kaczyńskim, bo to i tak dużo faktów jest w/w napisane. Powiem jeszcze, jak ja nie rozumiem, czemu mają powody Kaczyńskiego wybrać, skoro miał tyle tych wpadków. Cóż, gdyby nie te mohery słuchały jego obiecanki-cacanki, że się zmienił itd...

Powrót do góry
«RH» rugger
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak zawsze, zero normalnej dyskusji, w większości wyzwiska, straszenie, wyszydzanie, chęć kompromitacji drugiej osoby bo ma inne poglądy. Za dużo odnosimy się do sfery personalnej, za mało do programów, które jak sądzę znają tutaj 2 osoby. Chociaż chyba mało osób zna program Komorowskiego bo nie wiem czy taki w ogóle jest ; O

Śmieszy mnie argument przemiany. Nie ma czegoś takiego jak przemiana w poglądach dot. państwa. Może być tylko zmiana uprawiania polityki, wyrażenie większej chęci współpracy, zmiana retoryki. W waszych postach można wyczytać tylko jedno: straszenie Kaczyńskim, 4RP, nie popartymi żadnymi ale to żadnymi argumentami, bo w większości jak myślę nie wiele wiecie (być może my nie wiemy) a jedynie usłyszeliście.

http://teczki.obserwowani.pl/8561.html

Sanford narożnik nie zawsze jest zły : > zależy jak się go wykorzysta ; )

pozdro i dzięki za wiele wyzwisk pod moim adresem !

Powrót do góry
«RH» Lox
Moderator

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Sanford napisał:
JPD-le. Polacy to jednak ciemny narod.

tak tak. wierzą ślepo w to co gadają media i nie mają własnego zdania. a potem się dziwić, że każdy tylko narzeka na kaczyńskich, 4 rp, moherowy elektorat i tak dalej.

Ostatnio zmieniony przez «RH» Lox dnia 22 czerwca 2010, 9:28, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
«RH» rugger
Doświadczony driver

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kiciak napisał:
a i jeszcze jedno, kaczor lezacy na wawelu był prezydentem wawy, to ciekawe ze i on i jego brat jarek przegrali w warszawie i w tych i w wyborach 5 lat temu ciekawe dlaczego. może dlatego ze warszawiacy poznali czym sa rzady kaczynskiego ?

W Warszawie może i tak ale w mazowieckim już niestety nie : (

Powrót do góry
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 9:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
A dla mnie matematyka jest prosta:

J. Kaczynski = Lizanie dupy T. Rydzykowi (tak napisz abszt ze tak nie jest, to znajde ci te "dowody") = Brak mojego poparci i szacunku.

A po co mam pisać? Akurat Tobie wierzę, bowiem poprzez Twoje wypowiedzi w grze czy na tym forum bez problemu można stwierdzić, że jesteś tysiąc razy inteligentniejszy niż takie Majkele czy Outsid3ry.
Piszesz zresztą o TWOIM braku poparcia i szacunku a nie usilnie wmawiasz coś czego np nie ma. Polityka to bagno. Kaczyński wie, że wielu wyborców ma wśród ludzi starszych, więc tam "uderza".

Nie wiem tylko skąd się bierze u niektórych z Was, że KAŻDY, kto oddaje głos na Kaczyńskiego jest "ciemnym moherem". Bo co? Bo żyje inaczej niż Wy i ma inne poglądy od Waszych (których nie zmienia i trzyma się ich przez długi czas, zamiast lawirować między tym co przyniosłoby im korzyści).Rydzyk dla mnie to dno. On nie ma nic wspólnego z wiarą, a najśmieszniejsze jest to, że większość z Was opluwających Kościół ocenia tę instytucję wyłącznie przez Radio Maryja i Rydzyka. Więc też takie argumenty, gdzie wrzuca się KAŻDEGO wyborcę prawicy do jednego worka jest czymś więcej niż głupotą.

Niektórzy z Was piszą jak to było, gdy J. Kaczyński był premierem. Owszem, nie było cudnie, bo zapomniał, ze jest szefem rządu i MUSI się zachowywać stosownie, ale przede wszystkim zachowywał się tak, gdy atakowano jego brata. Nie zawsze, ale w dużej mierze tak było. Do tego niektórzy z Was plujących jak to było źle za rządów premiera Kaczyńskiego miała tyle lat, że na pewno interesowali się polityką i pamiętają co takiego robił.

Sanford napisał: "Naszym celem jest być w sercu Europy, a nie w jej narożniku". Wiesz jednak wolałbym aby polska była w narożniku, ale decydowała o swoim losie sama niż aby maczały w tym ręce Ruscy.

A i powtórzę: co ma tak wspólnego z liberalizmem Komorowski, skoro ostatnio podpisana nowela ustawy godzi w twoją i moja prywatność? Chyba powinno być odwrotnie?

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt zgadzam się z toba w jednej kwesti, ci co atakuja kosciol przez pryzmat rydzyka do debile. ja kosciol uwazam za kupe g*wna z innych powodow(wlasciwie nie tylko kosciol tylko ogolnie wiare i to każda).

Powrót do góry
Bartok
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 22 czerwca 2010, 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Prawda jest taka ze nagonka na Pis wzięła się z zmian jakie wprowadzali. Chodzi mi tu głownie o spadek korupcji ( o 90%, jak dla mnie to od hooya, przy tym napędzało to znacznie gospodarkę), czy rozliczanie się z komuna. Dobrym przykładem są tu Czechy które zaraz po obaleniu komuny dali kopa w dupę darmozjadom i maja dziś tego efekty.

Podajcie jakieś konkrety przemawiające za Korowskim i PO , jak narazie tylko potraficie opluwać, gdzie jest ta ynteligencja?Co??

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7

Skocz do: