Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FRED
Street shaman!

|
Wysłany: 22 kwietnia 2007, 19:28 Temat postu: |
|
|
Siekiera ten Twoj PF track jest rzeczywiście trochę niedopracowany... może nas oświecisz co w nim trzeba zrobić zeby chociaż doejchac do mety...? wybacz, ale ja nie łapie...
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zeo
nawro

Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 22 kwietnia 2007, 21:46 Temat postu: Re: lol |
|
|
MAXERRR napisał: |
ciekawy pf, naciskam strzelke i d*pa... zaraz po starcie wpadam na rampe i pozniej uderzam i stoje.. naprawdę, wrecz gratuluje pomyslu. :?
zycze ci powodzenia w robieniu lepszych map, i dodaj media tracker, wtedy mapki będą lepsze. pzdr |
FRED napisał: |
Siekiera ten Twoj PF track jest rzeczywiście trochę niedopracowany... może nas oświecisz co w nim trzeba zrobić zeby chociaż doejchac do mety...? wybacz, ale ja nie łapie... |
Pffff... wy jeszcze nie znacie tego buga? Tzw. PF buga, który powoduje, że auto na PF tak naprawdę leci inaczej niż zostało zaplanowane? Jeszcze raz napiszę co robić żeby pojechać normalnie:
1. Najpierw spróbujcie strategii Alt+Enter naciśnięte dwukrotnie - to zminimalizuje i zmaksymalizuje grę, co nie wiem czemu, ale powinno zmienić reackję auta
2. Jak tamto nie zadziała, spróbujcie jeszcze raz uruchomić trasę
3. A jak to nie zadziała, to myślę że można liczyć tylko na ponowne uruchomienie gry, albo na nic
Powrót do góry |
|
 |
siekiera

|
Wysłany: 23 kwietnia 2007, 22:05 Temat postu: |
|
|
a MT nie ma bo mi się już nie chciało pozniej a jak je robilem to nie mialem dostepu do zanego poradnika
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FRED
Street shaman!

|
Wysłany: 24 kwietnia 2007, 15:36 Temat postu: |
|
|
no przykro mi Zeo... Twój wyczerpujący poradnik mi nie pomógł... ale wiem chyba o co chodzi ze samochód zmienia tj sterownosc - ale to mi się dzieje tylko czasami podczas wyscigu...
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
siekiera

|
Wysłany: 24 kwietnia 2007, 17:07 Temat postu: |
|
|
nom zmiana nawet niewielka przy PF ma duze znaczenie
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|