Motyw z filmu "dobry, zły i brzydki" 9/10.
linkin park skończył się na hybrid theory - 5/10
10 years słuchało się na studiach i ulubionym numerem był zawsze obok Cast It Out - Wasteland 8/10
Za Comą nigdy nie przepadałem, dlatego nie ocenię. Produkcja i muzycznie wszystko jest pierwsza klasa, ale ludzie z Comy to zadufane w sobie, nie mający do siebie dystansu, dupki, czego byłem świadkiem jak i też słyszałem od znajomych różne rzeczy. Wolę B.E.T.H, Kokon, Pneumę, Bare Assed, Wrinkled Freda, AION i wiele innych polskich zespołów od nich.Ale dobra zostawiam to.
Ode mnie:
(tak w ogóle wiecie, że album Excess jest w top15 w Ameryce?)
co to znaczy top 15 w ameryce, o jakie charty ci chodzi, chyba nie o billboard charts?
daj zrodlo, bo uwazam to bez zrodla za niemozliwe.
nawet top 200 bym uwazal za wielki sukcess w amerykanskich top200 billboard charts.
Meteora tez byla zajebista. Pozniej era "minutes to midnight" ktore zupelnie mi nie spasowalo. A najnowsza plyta... Nawet sciagnąc się nie oplaca bo szkoda tranferu. Nie mowiąc już o zakupie... Jedna z lepszych (moim zdaniem oczywiście) rockowych kapel schodzi na psy. Dwie pierwsze plyty do teraz mam na kompie i slucham. Dwie najnowsze sa mi kompletnie obojetne. _________________
Dash Berlin 7/10
Led Zeppelin - najczęściej słuchany przeze mnie ich utwór - 9/10
Cytat:
Meteora tez byla zajebista. Pozniej era "minutes to midnight" ktore zupelnie mi nie spasowalo. A najnowsza plyta... Nawet sciagnąc się nie oplaca bo szkoda tranferu. Nie mowiąc już o zakupie... Jedna z lepszych (moim zdaniem oczywiście) rockowych kapel schodzi na psy. Dwie pierwsze plyty do teraz mam na kompie i slucham. Dwie najnowsze sa mi kompletnie obojetne.
Mi ich 'minutes of midnight" tylko potwierdziło, że chłopaki z LP wyczuli koniunkturę i robią muzykę pod publikę. Takie mam odczucie. Linkin Park kojarzyło mi się zawsze z melodyjnym pierdolnięciem, ale ostatnio ich płyty to same pop-rockowe przeciętne plumkanie. To już nie jest nu metal, to już jest pop. Meteora nie była zła, ale wydali ją w czasie gdy było wtedy takich kapel na pęczki.
Ode mnie mało znany chopaczyna:
&feature=related