Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Słowik Need Help...
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 27 października 2010, 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Rzeczywiście, scena musi być zajebista, na lanach tez musi być świetnie. Gracze xx są na tyle zajebiści, że nawet nie znając człowieka nie chcą go widzieć Smile Tak słowiczku, jak siebie nawzajem traktują ludzie to wiem Smile Opierdalanie dupy jest tu na wyższym poziomie niż gdziekolwiek Very Happy luv ja <3

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
MarioCT
Doświadczony driver

PostWysłany: 27 października 2010, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ja myślę że jedyną rozsądną opcją jest dyskoteka szkolna. i się dziewoja wytańczy i nie wydasz za wiele... Cool Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 27 października 2010, 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Człowiek założył temat, w którym prosi o pomoc. Jeżeli ktoś nie ma nic do dodania w tej kwestii, a zamierza tylko wygłaszać sądy nad innymi niech zamilknie teraz i niech już nie spamuje.

Nie takie tematy na tym forum się pojawiały (wspomniany temat o prezent gwiazdkowy) i wszyscy radośnie w nich spamili. Także ja. Teraz uwzięliście się na Słowika, że raczył prosić co niektórych o pomoc. Albo coś proponujecie, albo cicho sza.

Wg. mnie tylko Poznań wchodzi w grę. Poszukaj w internecie ogłoszeń kulturalnych albo klubów i zobacz co się, gdzie dzieje. Nie wierze, że wszystkie kluby wpuszczają tylko pełnoletnich.

Tyle komunikatów, dziękuje i życzę wszystkim spokojnej nocy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 27 października 2010, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przynajmniej forum od kilkunastu dni ożyło jak nigdy dotąd Wink Very Happy
Powrót do góry
°XX Jero
Admin

PostWysłany: 27 października 2010, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

skt7 napisał:
Rzeczywiście, scena musi być zajebista, na lanach tez musi być świetnie. Gracze xx są na tyle zajebiści, że nawet nie znając człowieka nie chcą go widzieć Smile Tak słowiczku, jak siebie nawzajem traktują ludzie to wiem Smile Opierdalanie dupy jest tu na wyższym poziomie niż gdziekolwiek Very Happy luv ja <3

Pojaw się na jakimkolwiek lanie to będziesz wiedział jaka jest atmosfera. Jakoś do tej pory nikt nie narzeka na to, że było ch**owo a to, że ktoś wyrobił sobie już zdanie o Tobie... najwyraźniej miał powody i zamiast pierdolić się kiedyś publicznie na forum o to, to trzeba było zagadać prywatnie na, np.: gg i wyjaśnić tą kwestie a nie teraz wypominać...

Edit:
A żeby nie robić offtopu, to tak jak już wyżej wspomnieli - Poznań będzie dla Ciebie idealnym rozwiązaniem Słowik Wink

Powrót do góry
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

PostWysłany: 28 października 2010, 3:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Na pierwszy rzut oka temat wygląda, przyznam dość dziwnie, ale chyba się już zdążyliście przyzwyczaić, że nasza scena jest "inna", a administratorzy/moderatorzy patrzą inaczej na zakładane wątki tym bardziej jeśli na forum jest zastój co można było przez ostatnie 2 miesiące zauważyć. Przypomnijcie sobie takie tematy jak: Dzień z życia Szafy, Turlak Challagne, Podróż najebanego Jakuba oraz wiele innych, a kończąc na wielkim balasie na środku tmpl mojego autorstwa (o painta chodzi ofc Very Happy). I właśnie to nas wyróżnia, niesamowita atmosfera i zjebane poczucie humoru. Tematu Słowika raczej nie umieścił bym w dziale humorystycznym, lecz ma coś on wspólnego z wcześniej wymienionymi perełkami. Więc wrzućcie na luz i radujcie mordy, że jesteście częścią tej społeczności alkoholików.

Czysta de lux z wami, bracia siostry i inne gady.

Powrót do góry
eXiliado skt7
Pirat drogowy

PostWysłany: 28 października 2010, 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jero napisał:
skt7 napisał:

Pojaw się na jakimkolwiek lanie to będziesz wiedział jaka jest atmosfera. Jakoś do tej pory nikt nie narzeka na to, że było ch**owo a to, że ktoś wyrobił sobie już zdanie o Tobie... najwyraźniej miał powody i zamiast pierdolić się kiedyś publicznie na forum o to, to trzeba było zagadać prywatnie na, np.: gg i wyjaśnić tą kwestie a nie teraz wypominać...

Chyba sobie jaja robisz?
Jak tylko dostałem informacje o tym, że ktoś z was ma jakiś problem, od razu szukałem numerów i pisałem, 2dni czekałem na odpowiedź od chyba 3osób. Nikt nie raczył odpowiedzieć, chociaż raz dziennie się upominałem na wszelki wypadek.
Tacy k**wa jesteście, miedzy sobą pierdolniecie coś, ale nawet jak chodzi o rozmowe na jebanym gg, która nie jest żadną rozmową twarzą w twarz nawet się k**wa nie odezwiecie. Wtedy nie pracowałem, zebrałem tyle hajsu, żeby mieć na picie i żarcie, nocleg miał być darmowy, jak bym miał hajs na hotel to bym pojechał, gadałem z diavem, ale już nie chciałem jebać mu atmosfery w domu. Ciekaw jestem, czy jak bym przyjechał to byście normalnie pili w moim towarzystwie, czy też powiedzieli wy****dalaj.
Nie miałem najmniejszego zamiaru kogoś napierdalać tam, ale oczywiście wy wiecie lepiej jaki jestem, jak ktoś pije i wydaje się agresywny, to pewnie przyjedzie i będzie napierdalał. Grzeczny może i nie jestem, ale jeszcze mi się nie zdażyło za nic kogoś udeżyć.
Ale może się jeszcze spotkamy w wawie Smile O ile lany dalej będą i praca/studia pozwolą Smile nadal was kocham :*

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 28 października 2010, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

uwierz że byłoby normalne picie... tak jest zawsze dopóki się ktoś nie pokaże... gdy jechałem na mojego pierwszego lana to pół sceny chciało mi najebać za to jakie afery na początku robiłem na forum... gdy mnie poznali to można by powiedzieć że mnie "pokochali" <--- cudzysłów
dobry przykład chociażby z ajemem który nigdy za mną nie przepadał... na PGA się spotkaliśmy po raz pierwszy i pełen chillout... tak jest zawsze... no chyba że ktoś już naprawdę mega zajdzie komuś za skórę...

Moje ostrzeżenia roxują Happy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
eXiliado skt7
Pirat drogowy

PostWysłany: 28 października 2010, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Uwierz mi, że to nie jest normalne Smile Jak bym się wtedy jednak pojawił i nikt by nic do mnie nie miał i jeszcze chciał ze mną pić to bym chyba padł ze śmiechu.
Ale eot, pewnie i tak się nie spotkamy, więc dalej możecie sobie pierdolić misiaczki.

Powrót do góry
#p~S* rew
Jeździ konno

PostWysłany: 29 października 2010, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Lewy napisał:
Lol. To na Twoim zadupiu nie ma imprezowni gdzie by wpuszczali 17 latków? Wpadajcie do Trojmiasta. Tu w polowie imprezowni średnia wieku to 16 (zal) Smile

Chociaż znając Ciebie to takie imprezownie są tyle, że już wszędzie masz bana. Razz

Najlepszy pomysł jakaś mega domówka połączona z propozycją 2 posty wyżej Twisted Evil

ciekawe kurfa gdzie? parlament ? DD ? Republika ? Kwadratowa ? Barbados ? Ogranica ? Miasto Aniołów ? Dream club ? Tropikalna ? Intro ? Poklad ? Versalka ? Cream ? Elypse ? Ego ? Pacyfik ? Mandarynka ?

Jednyny jaki znam do którego wpuszczaja od 16 to jest Zła Kobieta xd.

Powrót do góry
ksdfan
Doświadczony driver

PostWysłany: 29 października 2010, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dziwna sprawa coś z tymi klubami. w mojej okolicy każdy jest teoretycznie od 18 lat, a gimnazjaliści zjeżdżają się stadami Smile więc albo ja po prostu mieszkam w takim dziwnym miejscu, albo słowik to c*pa, która nie potrafi się nigdzie wkręcić.

Powrót do góry
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 29 października 2010, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ksdfan napisał:
dziwna sprawa coś z tymi klubami. w mojej okolicy każdy jest teoretycznie od 18 lat, a gimnazjaliści zjeżdżają się stadami Smile więc albo ja po prostu mieszkam w takim dziwnym miejscu, albo słowik to c*pa, która nie potrafi się nigdzie wkręcić.

Jeśli czytałeś wywiad z nim na tmnf.pl to widziałeś też zdjęcia i prawda jest taka, ze wygląda na chłystka i na pewno ma spore trudności z wejściem na imprezy dla pełnoletnich. Jedni mogą kupować alkohol od 15 roku życia i nikt ich o dowód nie pyta a niektórzy mając dwadzieścia-kilka lat wciąż słyszą prośby o okazanie dowodu...
Zresztą porządny klub małoletnich gnojków nie wpuści, choć prawda jest taka, że większość "klubów" w Polsce to potupajki dla nierozgarniętych...

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 30 października 2010, 8:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt napisał:

Jedni mogą kupować alkohol od 15 roku życia i nikt ich o dowód nie pyta a niektórzy mając dwadzieścia-kilka lat wciąż słyszą prośby o okazanie dowodu...

Ta duma,gdy mam 20 lat, a Pani w sklepie się pyta "Dowodzik jest?"
Very Happy
Abszt napisał:

Zresztą porządny klub małoletnich gnojków nie wpuści, choć prawda jest taka, że większość "klubów" w Polsce to potupajki dla nierozgarniętych...

W mojej okolicy to tylko dzieciarnia utrzymuje miejscowe dyskotrzaski.Pułap zaczyna się od 13 lat :? Żeby się utrzymać, kluby muszą zluzować selekcję, bo upadną. Dlatego widać tam, kogo widać.

@Słowik: I jak? Gdzie się wybieracie? Smile

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 30 października 2010, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt jest dokładnie tak jak piszesz... nie dość że jestem chudy to jeszcze strasznie niski jak na swój wiek... czasem udaje się wbić na impreze na tradycyjnych ściemach "zapomniałem dowodu, przecież nie po to tyle km jechałem bla bla bla" albo wbijam ze znajomymi i wtedy nie pytają nawet o dowód

@Zbakany... doszliśmy do wniosku że nie ma co kombinować.... wczoraj troszke w barze... dzisiaj domek we dwójkę...

(Dodano 30 października 2010, 11:34)
ksdfan napisał:

tak jestem cipą... ostatnio próbowaliśmy wbić do jednego z klubów i... skończyło się marnie... oberwałem od ochrony i przez tydzień miałem problemy żołądkowe...

Moje ostrzeżenia roxują Happy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 30 października 2010, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nie przejmuj się słowik, wzrost nie jest najwazniejszy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ja od czasu kiedy dłużej się nie golę kupuje piwko bez okazania aktu urodzenia Very Happy

A tak ogólnie to w dzieciaki próbujące wbić się disko powinni strzelać gumowymi kulami po łbach..., za 17 lat to może nie po łbie ale w nery rozgrzanym palnikiem delikatnie, nic osobistego słowik, po prostu takie mam spostrzeżenia Smile

Daj Słowik znać jak co tam wymysliłeś i jak wypadła Twoja "rendez vous"Very Happy

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: