Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 18 listopada 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Chodzi mi o sam sens gry. Nawet teraz próbując odpowiedzieć porównujesz nagrody, a chyba nie o to chodzi w grze?
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 18 listopada 2010, 21:23 Temat postu: |
|
|
Pierdolicie głupoty, ale kto by się przyznał.. Nie mówię tu akutat o szadzie i nie sansrajsie, nie gram w nfs'a, też teraz zabłysnąłeś. Mniej więcej jestem na bieżąco, przeglądam forum codziennie, więc mi tu nie pierdol. Te pi***olenie o lanach też robi się nudne. To prawda, pieniądze z tej gry są marne, ale jakikolwiek nowy turniej bez żadnej nagrody ma prawie zerowe szanse na przebicie się. Bo większość nie gra dla czystej zabawy.
eot, wyraziłem swoje zdanie, jestem tutaj prawie 2lata i troszkę się orientuje, na pewno nie tyle co Wy, co nie znaczy, że nie wiem nic.
A co do akcji szadoła, o której wspomniałeś sunrise, to wolę nie komentować, bo to akurat jak dla mnie było głupie, ale raz się żyje i są rzeczy ważne i ważniejsze. Ja pewnie też bym wybrał drogę shada, ale na szczęście nie byłem w takiej sytuacji.
baj baj
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 18 listopada 2010, 21:53 Temat postu: |
|
|
To może na przyszlosc napisz dokladniej co masz na mysli a nie tylko walisz haslami "jesteście pazerni" i "pierdolcie się" - to takie same puste hasla, którymi zarzucaja kandydaci na radnych, rejestrujacy się 10 dni przed wyborami na miejskich forach i gryzmolacy swoj program wyborczy od myslnikow.
Piszesz: "bo większość stała się pazerna i bierze udział tylko tam, gdzie może coś zarobić", żeby chwile pozniej napisac Ci ze wcg jest wyjatkiem, bo tam chodzi o prestiz. A glosowanie wlasnie dotyczy WCG... poza tym, nawet jeśli TM będzie na swiatowych finalach, to nikt nie ma pewności, ze zagramy w nia w kraju.
Masz ludziom za zle, ze nie graja dla zabawy, tymczasem w walce o "gigantyczne" nagrody na WCG zapisuje się 30 osob - gdzie byla reszta? A co robilo 250 osob na również podanym przez Ciebie PITMC? Co robia ludzie przez okragly rok na PL, NC, STC, jakims ESL-u, który wiecej bierze niz daje? Dlaczego graja o nikomu nie potrzebny prestiz w turniejach bez kasy? Myslisz ze tylko prestiz tych rozgrywek ma na ludzi taki wplyw, ze nie odchciewa się grać?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |