Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 20 grudnia 2010, 22:04 Temat postu: Skin |
|
|
Tak dzisiaj zainstalowałem TMUF, tak to cały czas grałem w TMNF.
Najpierw zapisałem to w CarCommon, ale nic nie odtwarzało, więc postanowiłem zmienić na CarCommon/StadiumCar, nadal nic. Później przeczytałem FAQ@TMNF, ale tak, że jak mam 2 Trackmanie to zapisywac w TmForever/Skins/Vehicles/StadiumCar, to na United nic. Mówię na United nic, bo na Nations wszystkie skiny są, a konto zrobione na TMUF, więc wszystkie servy widać. Tylko z mojej własnej wygody nie chcę mi się wchodzić na Nations tylko po to, aby pojeździć ze skinem, a potem wejść do United, bo coś tam.
P.S:
Może jestem ślepy, ale przejrzałem kilkadziesiąt tematów i nie umiałem tego znaleźć, dlatego jeśli gdzieś był umieszczony taki temat, a ja go nie widziałem to przepraszam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Santacruz
V.I.P.

|
Wysłany: 21 grudnia 2010, 12:19 Temat postu: |
|
|
Ja mam w
Documents\TrackMania\Skins\vehicles\carcommon\
(win7)
i jak dotąd działa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Blade
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 21 grudnia 2010, 18:31 Temat postu: |
|
|
Faktycznie ^^, ja mam jeszcze folder Trackmania.United.Forever nie wiem skąd i tam, jak zapisałem to nie działało.
Dzięki.
(Dodano 21 grudnia 2010, 21:56)
Sory, że nie łącze tego postu, ale chcę, żeby był zauważony :>, jako, że miałem przypisane pliki .gbx i protokół tmpt to mimo, że w instalacji United zaznaczyłem, że chcę je przypisać to nic to nie dało. Czyli potrzebuję, jakiegoś kodu do przypisania .gbx i tmpt do Trackmanii United Forever. I gdzie mam wkleić/zapisać taki kod?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|