Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cobham
Gangsta Mapper

Ostrzeżeń: 2 Posty: 547
|
Wysłany: 13 stycznia 2011, 15:42 Temat postu: |
|
|
+ Cut poprawiony (mogłem go tak poprawić by mieć 100% pewności, ze go załatam, ale wtedy trasa mi się już nie podobała, teraz jest ekstremalnie trudno ją skrócić)
+ Muzyka powinna już działać (dałem lekkie pierdolniecie... bo lubie pierdolnięcia )
apropos:
Barthezz napisał: |
Co do strony technicznej się nie wypowiem, bo zupelnie się nie znam na fsach. Jednak widac ze się ostro napracowales, szczegolnie z tym, ze sa dwa okrazenia i każde inne. Wielki plusik ;p nic innego nie powiem, bo się po prostu nie znam. |
Pindolisz. Ja tez się nie znam na FS. Dla "fullspidowców" trasa jest w złym stylu, tzn. nie w takim w jakim oni sami budują i awardów nie dają. Ktoś się tym przejmuje? Powiem, ze mialem niezłą frajdę budując tę mapę.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

|
Wysłany: 28 stycznia 2011, 22:24 Temat postu: |
|
|
Yo! Ostatnia trasa, którą zrobiłem w ostatnich dniach L4. Mapa tylko dla najlepszych graczy. Aby dojechać do mety trzeba zachować zimną krew i wykazać się tzw. "regularem".
Jebać awardy!! trasa została zrobiona dla graczy, którzy chcą poćwiczyć skupienie, potrzebne w turniejach. Jeśli dojedziesz do mety, to najprawdopodobniej dobrze radzisz sobie grając na rundach trasy techniczne.
Mapa jest prosta, jak się ją pozna. Full Speed, gaz do dechy i nie wciskamy hamulca, ani nie popuszczamy gazu. Powodzenia.
http://tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=3649166
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

|
Wysłany: 03 lutego 2011, 17:56 Temat postu: |
|
|
pi***olę ten biznes
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* digger
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 360
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

|
Wysłany: 05 lutego 2011, 15:55 Temat postu: |
|
|
Z mojej perspektywy, bezsensu jest robić kolejne trasy. Bezsensu poświęcać kilka dni na robienie tras odmiennych, na które nie ma popytu.
Teraz liczy się "doskonałość" trasy, tzn. jak najlepsze zbliżenie się do ideału w danym gatunku. To coś jak nowa matura, masz klucz którego trzeba się trzymać. Ja to pi***olę.
Cieszę się gdy mogę przeczytać komentarze takie jak napisał digger. Jednak jak w biznesie, lepiej spełniać się w dziedzinach, gdzie poza własną satysfakcją, można zrobić coś dla większej ilości osób. Lub chociaż mieć z tego jakiś profit.
A więc biorę się teraz za udoskonalenie aplikacji doboru rur w instalacjach ciepłej i zimnej wody. Może program się przyjmie i będzie szacun w firmie, może nawet podwyżka. A w wolnych chwilach będę pracował nad techniką miksowania. Będzie przynajmniej muza do imprezowania.
Jak widzicie robienie nowych tras już nie jest takie fajne.
Jeszcze raz dzięki za komentarze i powtórki na tmx.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|