Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] oddowicz
Team Poland

Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 19:55 Temat postu: |
|
|
[quote="digger"]I jeśli to jest głupota, że facet jest bardzo ambitny i nie chce siedzieć na dupsku tylko jeździć w innych kategoriach, zbierać doświadczenie albo zwyczajnie robić to dla zabawy w wolnym czasie to pozdro dla was. Może najlepiej niech siedzi w hermetycznym pomieszczeniu i wychodzi z niego tylko na wyścig F1... Bo po co ma mieć facet coś z życia.[/quote]
Chłopie jak Ty pierdolish! Nikt mu niczego nie zabrania, niech k**wa jedzie nawet w Dakarze. Ale miej człowieku rozum, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca tuż przed startem f1. Jest to podstawowy kierowca, który nie mógł dupska powstrzymać by nie usiąść za kierownicą Skody. Jak ma coś robić to niech robi jedno a dobrze, jak chce się przesiąść na WRC to niech zrezygnuje z F1. Jak np. Michael Jordan, Sven Hannawald
Jak Bielecki stracił oko, jechał ktoś po nim ? NIE, bo stało się to podczas meczu. A gdyby to się stało podczas hmm jakiegoś turnieju w kosza, to byłaby ta sama rekacja. Każdy ma szacun do Karola, a mój do Kubicy poszedł w dół.
[quote="digger"]Równie dobrze mógł nie wyjść cało z wypadku w Kanadzie i co też byś Iam twierdził, że to przez jego własną głupotę bo pchał się do F1, przecież mógł dalej jeździć na gokartach tam nie ma groźnych wypadków...
[/quote]
Co innego ryzko związane z wykonywaniem zawodu, a co innego świadome narażanie się.
[quote="Toby"]Ekhem.. Mądrzy po szkodzie się znaleźli..[/quote]
haha co za tekst ^^
Mądra po szkodzie to była Otylia J.
[quote="Toby"]To był jego wybór żeby startować w tych rajdach i dobrze
[/quote]
Ok, jego. Ale bezmyślny rozumiesz? BEZMYŚLNY
[quote="Toby"]Nie dziwię się, że Robert pojechał na tych rajdach, po prostu chciał mieć trochę frajdy.[/quote]
Zachował się jak dziecko. Po tym poznać prawdziwego profesjonaliste ;]
Zajebiste cytaty ^^
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 20:12 Temat postu: |
|
|
@oddo
A jeżdżąc w F1 nie naraża się na uraz?
Teraz nazywacie to głupotą, wcześniej nazywaliście to PASJĄ.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא Key.
Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Voj4k
Admin

Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 21:06 Temat postu: |
|
|
Jak miał Robert przewidzieć że będzie miał wypadek? Tyle razy jeździł w rajdach w czasie przerw między wyścigami F1 i nic się nie działo to dlaczego miało by się teraz coś stać? Myślicie czasem? Chłopak miał po prostu pecha, a nie winą było to że miał tylko i wyłącznie zajmować się formułkami. Chociaż powinien przemyśleć całą sprawę.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 21:12 Temat postu: |
|
|
Równie dobrze mógł go pierdolnąć samochód podczas treningu na rowerze czy podczas biegania, mógł na niego jakiś tupolew spaść, a że gość ma benzynę we krwi to ja się nie dziwie, że każdą chwilę poświęca sportom motorowym, jestem w jakiś tam sposób to zrozumieć, ponieważ sam uwielbiam pojeździć sobie autkiem i czasem się fajnie pobawić.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

|
Wysłany: 06 lutego 2011, 21:23 Temat postu: |
|
|
Ostrożności nigdy za wiele, podkreślając start w f1.
Nie piszcie teraz
Cytat: |
Może najlepiej niech siedzi w hermetycznym pomieszczeniu |
Ale Szrama, treningi na rowerze, na basenie, bieganie, to wszystko wchodzi w jego pracę. On to musi robić i tyle. Upadek Tupolewa, samochód-pułapka to czynniki których nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Gdyby tak było nikt by nie wychodził z domu. Ale wiedział, że za chwile ma start w f1, że startując w rajdzie może sobie coś zrobić. Strasznie to dla mnie przykre jest.
Bądź gotów znosić chwilowe niewygody w imię trwałej poprawy
Nie mam już nic do dodania, wyraziłem swoją opinię od A do Z
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 21:52 Temat postu: |
|
|
Dobra,temat już przewałkowaliśmy w każda stronę,stało się i koniec.Robert żyje,żadnego trwałego uszczerbku na zdrowiu nie ma,więc cieszmy się i życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tidus
Jeździ konno

|
Wysłany: 06 lutego 2011, 22:55 Temat postu: |
|
|
Ja to się dziwie, że w kontrakcie Kubica nie miał punktu, by przed F1 nie brać udziału w innych wyścigach
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

|
Wysłany: 06 lutego 2011, 23:03 Temat postu: |
|
|
Tidus napisał: |
Ja to się dziwie, że w kontrakcie Kubica nie miał punktu, by przed F1 nie brać udziału w innych wyścigach |
w kontrakcie był punkt, że Renault nie może mu zakazać jeździć w rajdach, tak słyszałem
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 23:17 Temat postu: |
|
|
Tak było pisane 18 razy w poprzednich postach..
Już wszystko co póki co można zostało powiedziane..
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 06 lutego 2011, 23:28 Temat postu: |
|
|
Widzę, że wojna trwa w najlepsze, bo ajem wyraził swoją opinię. Kocham to forum
Oddo bardzo ładnie napisał, ale nie rozwinął.
Ktoś tu napisał, że jakby go samochód pierdolnął to też bym miał do niego problem ? Nie. I już wyjaśniam, czemu:
Formuła to niebezpieczny sport, po NASCAR najszybsze wyścigi na globie (nie licząc DRAG, ale dla mnie to jazda po prostym nie jest sportem ;p). Więc dlaczego jeszcze bardziej narażać się na kraksę? Miałem co do tego zastrzeżenia, gdy Kubica podejmował rajdy poza F1, mam dalej.
Jeszcze ktoś napisał "lepiej mieć Kubicę w teamie, który jeździ jeszcze w rajdach, niż nie mieć". Odpowiedzcie sobie teraz, moi drodzy prawie jak koledzy - warto ? Team Lotusa jest osłabiony, nie ma jednego z czołowych kierowców, mógł zatrudnić kogoś, kto chociażby jeździł przez pół roku, nie tak, jak teraz będzie.
Zanim zaczniecie bluzgać poczytajcie, potem się zastanówcie. A jak uważacie, ze piszę głupoty tylko po to, żeby zaistnieć - uważajcie tak dalej. Ci, co wiedzą, ogarną.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
Wysłany: 07 lutego 2011, 0:42 Temat postu: |
|
|
iam napisał: |
Jeszcze ktoś napisał "lepiej mieć Kubicę w teamie, który jeździ jeszcze w rajdach, niż nie mieć". Odpowiedzcie sobie teraz, moi drodzy prawie jak koledzy - warto ? Team Lotusa jest osłabiony, nie ma jednego z czołowych kierowców, mógł zatrudnić kogoś, kto chociażby jeździł przez pół roku, nie tak, jak teraz będzie. |
To ja ci odpowiem ze im się i tak oplacilo. Bo watpie zeby taki np Lotus zainteresowal się polowa akcji, gdyby zobaczyli tylko i wylacznie wyniki Pietrowa. I prawdopodobnie Renalut mielo by kolejny sezon w dupe. Teraz jest Lotus + duza kasa = wieksza inwestycja w bolid i dobre wyniki na testach w Walencji. A tego czy zalatwia jakieś zastepstwo na jeden sezon wiedziec nie mozemy.
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|