Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2478
|
Wysłany: 17 lutego 2011, 11:04 Temat postu: |
|
|
Hejterem Barcelony jestem od długiego czasu, takie samo zdanie mam ogólnie o piłce hiszpańskiej. Źle, że mam swoją opinię ? Ktoś tu powyżej napisał, że liczy się styl gry, a nie wygrana - to jest chyba najgłupsze zdanie, jakie ostatnio czytałem. Kogo obchodzi, że Barcelona kiedyśtam grała cudownie, przy ochydnym futbolu Interu ? Cel uświęca środki. Fakt, nie wyglądało to w ogóle przyzwoicie, ale Mourinho triumfował. Wnioski ? Sami wyciągnijcie.
Wracając do niedzielnych kibiców - kto mi powie, że jakikolwiek klub wygra LM czy LE nie przysporzy sobie nowych kibiców ? A JAK CHOLERA MA NOWYCH KIBICÓW SOBIE ZJEDNAĆ ? No błagam Was.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
Wysłany: 17 lutego 2011, 14:26 Temat postu: |
|
|
Zaczyna się pi***olenie kibiców Barcy jaki to Arsenal zły i straszny. Ciekawe jakby Barca wyszła na rzeźników ze Stoke czy Birningham(w 1 meczu na rok wypadł Ramsey w drugim Eduardo).
poza tym w mojej opini Barca NIE GRA najlepiej, gra Najefektowniej. Manchester gra w DUŻO trudniejszej lidze, jaką jest Angielska(nie chodzi mi tylko o poziom drużyn, ale i o styl), a i tak byli blisko pobicia rekordu Legendarnego skladu Arsenalu, czyli ileś tam meczów bez porażki. Problem drużyn grających z Barcą, jest taki że nie ma wiary w zwyciestwo, na Camp Nou wychodzi się po to aby jak najmniej przegrać, i taka jest prawda.
Mam nadzieję, że Arsenal skopie tyłki wiecejnizklubowi także i w rewanzu, a to będzie CIESZYC prawdziwych kibiców Barcy, gdyż ludnosc kibicująca im zmniejszy liczebność o około 75%. A nienawiśc do Barcy nie buduje się stad że Barca jest najlepsza, tylko dlatego jakich ma kibiców.
Przegrywają rzadko(ż ), a kiedy już przegrywają, zawsze doszukują się jakiś nieuznanych karnych,spalonych i jeszcze ch** wie czego. A prawda jest taka że Barca była wczoraj gorsza i na tym zakończmy.
Aha, i Błagam, nie używajmy synonimu Barca - Najlepszy Klub Świata, gdyż tak poprostu nie jest. Manchester>Barcelona, i nawet nie oceniając po wczorajszym meczu.
'Dodano: 2011-02-17 11:45:40, autor: fich
Valdes ty tępy ch.ju coś ty zrobił'
Przykładowy komentarz ze strony Barcy, nie wymaga komentarza =D
Barcelona to już nie jest ta Barcelona sprzed 2 lat, a to że rozpierdolą Levante u siebie 5-0 nie czyni z nich Bogów i tyle. Są na równi pochyłej, i wygrane 5-0 z Realem nie czynią z nich najlepszych piłkarzy swiata, bo z Realem to nawet Lyon potrafił u siebie wygrać.
cheers.[/i]
|
Powrót do góry |
|
 |
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
Wysłany: 17 lutego 2011, 15:05 Temat postu: |
|
|
[quote:ed12ae98c5="Pikaczu"]Zaczyna się pi***olenie kibiców Barcy jaki to Arsenal zły i straszny. |
powiedz gdzie coś takiego napisalem.
Cytat: |
poza tym w mojej opini Barca NIE GRA najlepiej, gra Najefektowniej. Manchester gra w DUŻO trudniejszej lidze, jaką jest Angielska(nie chodzi mi tylko o poziom drużyn, ale i o styl), a i tak byli blisko pobicia rekordu Legendarnego skladu Arsenalu, czyli ileś tam meczów bez porażki. Problem drużyn grających z Barcą, jest taki że nie ma wiary w zwyciestwo, na Camp Nou wychodzi się po to aby jak najmniej przegrać, i taka jest prawda. |
hmmm, Real chyba nie przyjechal z takim nastawieniem, ba oni mieli nastawienie zeby jak najwiecej wygrac. a co do rekordow - Barcelona pobila 50 - letni (!) rekord realu kolejnych ligowych zwyciestw(obecnie 16), pobila tez rekord kolejnych meczow bez porazki ale szczerze nie pamietam ile ich jest (ale jest ich sporo), i nie w lidze hiszpanskiej tylko we wszystkich rozgrywkach
Mam nadzieję, że Arsenal skopie tyłki wiecejnizklubowi także i w rewanzu, a to będzie CIESZYC prawdziwych kibiców Barcy, gdyż ludnosc kibicująca im zmniejszy liczebność o około 75%. A nienawiśc do Barcy nie buduje się stad że Barca jest najlepsza, tylko dlatego jakich ma kibiców. |
problem kibicow zwyciestwa to problem KAZDEGO wielkiego klubu. kompletnie nie rozumiem dlaczego wszyscy czepiaja się akurat barcelony. to jets dla mnie nie zrozumiale do tego stopnia iz uwazam to za chore. oczywiście nie mowie ze nie przeszkadzaja mi tacy kibice, tak tez mnie wkurwiaja i ch** im w pupki, ale k**wa bez przesady :E
Przegrywają rzadko(ż ), a kiedy już przegrywają, zawsze doszukują się jakiś nieuznanych karnych,spalonych i jeszcze ch** wie czego. A prawda jest taka że Barca była wczoraj gorsza i na tym zakończmy. |
LOL xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O k**wa LEZE TERAZ.
ale dojebales, rownie dobrze mogles powiedziec "uwazam ze robert mateja zdobyl krysztalowa kule, a morgenstern był ostatni. to wszystko było ustawione dlatego to morgenstern a nie mateja dostal medal"
to Real a przedewszystkim Mourinho w każdym takim meczu nawet wygranym opierdala sedziego co to im zlego nie zrobil. A barcelona? po ostatnim remisie z Gijon Guardiola powiedzial ze sa tylko ludźmi i nie moga wiecznie wygrywac. a oto jego komentarz do wczorajszego meczu:
„Zagraliśmy lepiej niż z Lyonem czy Stuttgartem, ale osiągnęliśmy gorszy wynik niż wtedy. Możemy tylko pogratulować naszemu rywalowi. Pozwólcie mi mieć wiarę w moich graczy. Zrobili zbyt wiele, by teraz odmówić im zaufania”. |
lporownywal tu do wczesniejszych pojedynkow w 1/8 po za zeszlorocznym oczywiście.
a valdes zjebal jakby nie było, puszczenie strzalu z takiego kata jest niedopuszczalne i jest to dziecinny blad bramkarski. już od 5 lat powtarzam ze valdes się nie nadaje do barcelony (mimo ze baaaaardzo poprawil się przez ostatnie dwa sezony).
Oddo zadko ogladam lige angielska bo zwyczejnie mnie ona za bardzo nie interesie, ofc lubie popatrzec na mecze pomiedzy wielka czworka ale nic po za tym, i nie nie jest to dla mnie przezycie i nie nie uwazam ze powinni grać jak w nfl. a co do tego ze inter zdobyl to samo to się mylisz bo nie zdobyl tego samego, Inter dostal po d*pie od Atletico(?) w superpucharze europy ale to nie umniejsza absolutnie tego ze mourinho wyprowadzil inter na wlasciewe tory i tego ze inter wielkim klubem jest. a ja nie jestem kibicem zwyciestwa dlatego jestem przy barcelonie i nie mam zamiaru kibicowac interowi tylko dlatego ze zdobyli potrojna korone. a okresle "zdobycie wszystkiego" nie tyczy się tylko potrojnej korony ale i wszystkich innych pucharow
hmm powinienem przekleic ci teraz arshawina
(Dodano 17 lutego 2011, 15:07)
a one more, pikaczu uwazasz ze manchester>barcelona just like that. okej jesteś ich kibicem to tak uwazam, ja kibicuje barcelonie to uwazam ze jest odwrotnie. ale ja ci manchesteru nie atakuje wiec daj se spokoj hmm?:>
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 17 lutego 2011, 18:55 Temat postu: |
|
|
Dobra już wszystko sobie powiedzieliśmy,teraz siadać przed TV i kibicować Lechowi!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jeździ konno
|
Wysłany: 17 lutego 2011, 20:53 Temat postu: |
|
|
TAK JEST ! Lech Lech kolejorz !
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tvn
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 206
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tidus
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Pawel
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 17 lutego 2011, 22:44 Temat postu: |
|
|
ja też jestem kibicem Arsenalu i wali mnie czy teraz naskoczycie na mnie, że teraz im nagle zacząłem kibicować
inna rzecz:
JAK? jak się pytam można wybudować stadion za kilkaset (?) milionów złotych i mieć taką murawę? jak można wybudować za małe wyjścia, wiem, że pewnie jak zwykle UEFA się czepia, ale chyba dostali jakieś wytyczne? w ogóle sytuacja w poznaniu jest dziwna, przykład:
peszko mógł nie przedłużać kontraktu z lechem i wtedy nie dostali by tego 0,5 miliona za transfer, dostaliby nic, zero, null, lecz co z tego (dali taką kwotę to im zapłacili), a ci "spece" z lecha zaczęli krzyczeć na peszkę, że zdrajca, że nikt go tu już nie chcę, mimo że zarobił im jeszcze pół miliona
gz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] oddowicz
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
Wysłany: 18 lutego 2011, 14:08 Temat postu: |
|
|
Seraphim napisał: |
inna rzecz:
JAK? jak się pytam można wybudować stadion za kilkaset (?) milionów złotych i mieć taką murawę? jak można wybudować za małe wyjścia, wiem, że pewnie jak zwykle UEFA się czepia, ale chyba dostali jakieś wytyczne? w ogóle sytuacja w poznaniu jest dziwna, przykład:
peszko mógł nie przedłużać kontraktu z lechem i wtedy nie dostali by tego 0,5 miliona za transfer, dostaliby nic, zero, null, lecz co z tego (dali taką kwotę to im zapłacili), a ci "spece" z lecha zaczęli krzyczeć na peszkę, że zdrajca, że nikt go tu już nie chcę, mimo że zarobił im jeszcze pół miliona
gz |
1. Obawy o stan techniczny stadionu pojawiały się już dużo wcześniej, aniżeli skończono stadion. Jeden z dziennikarzy Głosu Wielkopolskiego (nazwiska nie pamiętam) cały czas pisał o tym, że mogą być problemy ze zgodą UEFA. Miasto odpowiadało, że wszystko jest OK. Tak samo mówił projektant, który stwierdził, że robi wszystko zgodnie z polskim(!!!) prawem budowlanym, a nie z wytycznymi UEFA. Rezultat widać. Za stan trawy odpowiada podłoże stadionu, które po budowie zawiera bardzo dużo kamieni (Gancarczyk rozwalił sobie kolano na jednym z wystających!). Jak wiadomo na kamieniach trawa nie urośnie. Trzeba przeorać i wyczyścić podłoże, dopiero trawa będzie git.
2. Peszko odszedł, bo miał śmiesznie niską klauzulę odejścia z Lecha, bodaj 0,5 mln euro. Krzyczeli na niego zdrajca, bo nie chciał podpisać nowego kontraktu, w którym miałby większą klauzulę odejścia. On nie ukrywał, że chce odejść z Lecha najszybciej jak można, dlatego klub sprzedał go zimą i dzięki temu coś zarobił. Peszko gdyby podpisał umowę na 2 lata i miał klauzulę odejścia, powiedzmy, 2 mln to Koln prawdopodobnie by zrezygnował i Peszko zostałby z niczym.
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker.