Wysłany: 16 września 2011, 14:14 Temat postu:
Maziarz, chyba każdy głąb wie, że pfk to klasyk. czy nie ?
&ob=av2e
muszę jeszcze coś dodać odnośnie Letniego Ciotowatego Podrywu bo nie wytrzymuje. Piosenka "z jajemem ,ale smieszną mnie takie pajace w czapeczkach NY. Szkoda ze się nie umazali czarna farba
dobrze że fajne dupy odciągają wzrok od tych "raperów" _________________
5/10 Bokami już mi takie utwory wychodzą.
Kiedyś tym się jarałem teraz mi jakoś gust muzyczny się zmienił.
Ten kawałek też mi się podoba jak ktoś zna jakieś podobne zespoły, pisać.
&feature=related _________________
No faktycznie, ale klasykiem może to być dla ludzi, którzy interesują się ogólnie polskim hip hopem, nie tylko oldschoolowym bo klasykiem możemy również nazwać utwór, który każdy szanowany słuchacz rapu powinien znać, takie jest moje zdanie Sam oczywiście słucham oldschoolowej muzyki polskiej jak i amerykańskiej, tak samo jestem ogarnięty w "nowościach" jeśli tak można nazwać grupy / artystów, którzy nagrywają teraz, chociaż jak wiadomo HiFi Banda istnieje już kilka dobrych lat
A jak już Tobi kontynuujesz dodawanie teledysków hajfi to ja też coś podrzuce ; )
Utwór Dioxa, Hadesa ( Hifi Banda ) z Chadą - 5 gwiazdkowy skur***l ( jakby się ktos zastanawiał co oznacza ***** a nie miał ochoty na przesłuchanie tak zajebistej muzyki ) Polecam _________________
Wysłany: 16 września 2011, 18:56 Temat postu:
mało przepadam za hiphopem, chociaż nie pogardze paroma kawałkami. Ostatnio spodobał mi się album Małpy. Nie wiem czy jest znany czy nie, ale ma fajne kawałki
Wysłany: 16 września 2011, 20:59 Temat postu:
Chodziło mi o klasyk HIFI, choć, tak jak pisał luka, jeśli się w miarę ogarnia HH, to powinno się ten kawałek znać..
Nie podważam Paktofoniki..
@oddo, znany znany, potem wrzucę kawałek z Małpą