Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wielka Piłka według nas ! x2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] oddowicz
Team Poland

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 09 października 2011, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dobry gość Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 09 października 2011, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

hahahahhahah LEZE!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 09 października 2011, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Stare w uj.
Powrót do góry
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

PostWysłany: 09 października 2011, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Myślałem, że główną "atrakcją" jest kiks bramkarza a tu proszę jaka niespodzianka! Smile

C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Jeździ konno

PostWysłany: 10 października 2011, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

stare Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
misza0
Pirat drogowy

PostWysłany: 12 października 2011, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wczoraj mecz i to wygrany a tutaj cisza ;D

Co sądzicie o samym meczu?

Ja niestety całego nie oglądałem, ale szkoda, że mecz nie był rozegrany w Polsce. Chociaż pomijam fakt, że doping wyglądał na głośniejszy niż na meczu z Niemcami i był cały czas, nie tylko przy strzelonym golu ;P Dobrze, że murawa ładna ^^

A i za wygrany mecz polska dostanie 432punkty, dla porównania, z remis z niemcami było 197, Mekyskiem 169.2, a Koreą 159.03 Smile Więc warto było Very Happy

Powrót do góry
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 18 października 2011, 9:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

http://www.weszlo.com/news/8171-Znamy_juz_delegata_roku_Tym_razem_wzial_sie_za_niepelnosprawnych

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 18 października 2011, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@Jaroo
dzięki za ten artykuł, a co do faceta POGROM. Pamiętam jeszcze jak zabronili na Legii tej flagi o Lwowie, to z tego co wiem w raporcie było, że flaga namawia do nacjonalizowania terenów Lwowa. Very Happy

Powrót do góry
JarOo

PostWysłany: 18 października 2011, 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

w ogóle to polecm bardzo stronę www.weszlo.com jest tam bardzo wiele ciekawych artykułów i felietonów pokazujących polską piłkę z bardzo nietypowej strony. Czytając każdy artykuł nie da się nudzić, bo nie są to tylko czyste informacje. Przykład o oświadczeniu Masskanta na stronie Wisły:
Piękny Robert zaczął chyba łapać kontakt z rzeczywistością. Więc możliwości są dwie – albo skończył mu się towar (to raczej mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę, że niedawno był w Holandii przy okazji meczu z Twente), albo ktoś postanowił go na tę ziemię z powrotem sprowadzić. Jeśli mielibyśmy obstawiać – kto to był – to postawilibyśmy na jakichś włodarzy Wisły, którzy po weekendzie przetrzeźwieli i wreszcie przejrzeli na oczy.

Reakcja mogła być tylko jedna: - Co on tam, k**wa, znowu nagadał? Niech to wszystko zaraz odwoła!

No i Holender musiał się przyznać do błędu. Na oficjalnej stronie krakowskiego klubu, można przeczytać jego wypowiedź: - W czasie konferencji prasowej po meczu z Jagiellonią popełniłem błąd, mówiąc, że nie było faulu przy pierwszym golu dla nas. Widziałem tę sytuację szybko, przechodząc przez pokój. Potem obejrzałem tego gola na spokojnie i mogę powiedzieć, że oczywiście był tam faul Kew.

A już myśleliśmy, że facet całkowicie odleciał i wcale nie zamierza do nas wracać. A tu proszę – o wiele trzeźwiejsze spojrzenie na świat. Ale z tym przechodzeniem przez pokój to chyba też bajeczka, co?

Powrót do góry
raven
Jeździ konno

PostWysłany: 18 października 2011, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Pana Maaskanta uważałem za człowieka szczerego i sprawiedliwego, a tu proszę. Na konferencji prasowej po obejrzeniu powtórki ze wspomnianą sytuacją dalej twardo stał przy swoim, twierdząc iż Jaliens żadnego faulu nie popełnił. Eh.
Powrót do góry
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 21 października 2011, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

http://jp85.pl/galeria/le/201011/

naprawdę tak należy traktować kibiców?
niech nikt mi nie mówi, że zatrzymali ich bo mieli narkotyki, ONI IM DRĄ FLAGI, no kurwica mnie bierze
do tego według relacji jednego z kibiców, milicja aresztowała kibiców na starówce, gdzie NIE DOSZŁO DO ŻADNYCH ROZRUCHÓW, bo w ogóle takowych nie było

a na dokładkę kolejny tendencyjny artykuł od gazety:
http://www.sport.pl/pilka/1,118633,10509957,Liga_Europejska__Rumuni_oskarzaja_kiboli_Legii.html

oczywiście polskich kibiców należy tak traktować, w końcu to kibole, należy pałować kibiców Wisły, należy niszczyć oprawę kibicom Legii, ale co zrobić jeśli w największej polskiej gazecie piszę takie bzdury

o mam nawet:
"Byłem, widziałem.
Na mieście było bardzo spokojnie. Jedynymi, którzy robili zamęt byli rumuńscy milicjanci i ubecy, którzy bez sensu próbowali pacyfikować ludzi w rejonie Starego Miasta. Rumuni na mieście wręcz chwalili nasze zachowanie mając w pamięci to co ich spotkało dwa dni wcześniej ze strony Anglików z Manchesteru (niezapłacone rachunki, bójki, obrażanie, etc.). Obie strony wydawały się być pod pozytywnym wrażeniem i atmosfera przed meczem była naprawdę OK. Dramat zaczął się w momencie, gdy próbowaliśmy dotrzeć na plac, który był umówionym wcześniej miejscem zbiórki przed przemarszem na stadion. Pacyfikowano nas jak zwierzęta i przewożono po 25 (!) osób w pojazdach jakie pamiętam z czasów stanu wojennego. Uwłaczające... I ten kraj jest w Unii Europejskiej. Po dotarciu przed stadion ustawiono nas przed bramą, którą chyba normalnie wjeżdżaj auta obsługujące imprezy i bramę tą uchylano wpuszczając po kilka osób, które następnie (z kobietami włącznie) były dokładnie obmacywane jakby maiło na stadion wejść 2000 terrorystów. Upokarzające. Ukradziono nam pieniądze, jedzenie i inne przedmioty. Milicja i ochroniarze byli brutalni i złośliwi. Wyczuwało się, że po prostu nie chcą żebyśmy na mecz weszli a przypominam, że niektórzy jechali z kraju ponad 20 h samochodami, a inni wydali spore kwoty na wyjazd czarterem. Mega dramat… To miasto nie jest przygotowane nie tylko na finał Ligi Europejskiej, ale także na jakikolwiek mecz z klubem, którego ekipa może liczyć tyle ile legijna. Anglików dwa dni wcześniej nikt nie sprawdzał. Potraktowali nas bydło.

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 21 października 2011, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A teraz wszyscy robimy laurki ku pamięci 20.10.2011. Dwa polskie kluby wygrały jednego dnia w rozgrywkach międzynarodowych! WOOOOOOOOOOOOOW. Mam nadzieję, że takich odskoczni od szarej, polskiej piłki będzie zdecydowanie więcej. A co ciekawe: wczoraj tych kopaczy dało się oglądać (brawo dla Legii zwłaszcza za pierwszą połowę).
Co prawda 2 Polaków w składzie Wisły trochę smuci... ale w Legii za to bodajże 8. W sumie nigdy nie sądziłem, że to powiem: brawo Legia&Wisła.
Teraz jakoś muszę to odreagować -.-

@Seraphim: stadion na Litwie sam się nie rozpierdolił. Narazie sami sobie taką łatkę zrobili, teraz muszą odpokutować...

Powrót do góry
JarOo

PostWysłany: 21 października 2011, 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Do PZPN-u na wyjazd do Kowna zgłaszali się ludzi, następnie PZPN zweryfikował listę, usuńął osoby z zakazami i wysłał do federacji litewskiej oni ją przyjęli wpuścili tych kibiców. Jednak chcący jak największego zysku litwini sprzedawali dodatkowo bilety na miejscu i mógł wejśc każdy kto chce na mecz po drugie też prowokowali, nigdy zamieszki nie nbiorą się z niczego, zawsze ktoś musi prowokować. Sportowo: wyprzedziliśmy Rumunów w rankingu po czwartku !!! przynajmniej tymczasowo.

Powrót do góry
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 21 października 2011, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Outsid3r napisał:
@Seraphim: stadion na Litwie sam się nie rozpierdolił. Narazie sami sobie taką łatkę zrobili, teraz muszą odpokutować...

no cóż mamy odmienne poglądy, mi się po prostu nie podoba, że polskich kibiców traktuje się jak bydło, raz miałem wielką nieprzyjemność zobaczyć jak zachowują się kibice angielscy (ba, podczas Euro 2008 w Klagenfurcie wszędzie chodzili niemcy śpiewający, że Polacy to podludzie, a oni rasa panów) i na pewno jest to większa dzicz,
tylko że tam oni stoją za sobą, a nie jest tak, że gazeta postanowiła zwalczyć wszystkich kibiców w Polsce i nawet jakby ich tam zakatowali to oni znaleźli by wyjaśnienie (zapewne jakieś race, ciekawe jest to, że rapid się tłumaczy, iż Legia zaczęła rzucać w kibiców rapidu ostrymi narzędziami, a jakoś nie wstrzymali meczu, dziw nad dziwy) ja nadal nie ogarniam co mają flagi do narkotyków...

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 21 października 2011, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ależ ja nigdzie nie napisałem, że popieram traktowanie kibiców jak bydło. Tylko, że takie traktowanie ma jakąś przyczynę... przypomnij sobie jak rozpierdolono stadion w Wilnie na meczu Vetra-Legia... Ja wiem, że trochę czasu minęło, ale jednak Europa jeszcze pamięta. Wiem, wiem, zaraz pójdzie riposta: "zagraniczni kibice nie lepsi"... No tak, u nich też są takie zdarzenia, ale zaraz po tym winni dostają takie kary, że prędzej posrają się złotem, niż potem znów coś takiego zrobią. Mi się wydaje, że w tym momencie kibice są trochę przewrażliwieni i nie mogą zrozumieć, że muszą wypić nawarzone przez siebie piwo. Jeszcze parę razy pokażą się z dobrej strony za granicą i sądzę, że nie będzie problemu. Wink

ps. a i jeszcze finał pp, legia-lech. Finał krajowego pucharu 40mln kraju w środku Europy jednak dla zainteresowanych futbolem coś mówi, a jak usłyszą o demolce, to co się dziwić, że się jednak obawiają o rozróby...

Powrót do góry
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 21 października 2011, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

fakt finał pp to była jakaś porażka...
no, ale trudno pokazywać się z dobrej strony, kiedy Cię pałują i drą flagi
mam nadzieje, że jakoś się to ustabilizuje, a i może UEFA wyciągnie jakieś konsekwencje

no ale można to zostawić bo nie dość, że mamy 2 drużyny w fazie grupowej to obie wygrały! Very Happy

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 października 2011, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przed chwilą skończył się mecz Lechia-Lech i muszę Wam powiedzieć, że to nawet dało się obejrzeć bez środków znieczulających. W końcu piłkarze wyłączyli ciągłe slowmotion i gra toczyła się w niesamowitym jak na polskie warunki tempie. Nic tylko pogratulować piłkarzom. No i brawa dla kibiców.

ps. włączające się samoczynnie zraszacze ftw! Winner!
ps 2. w bundeslidze dwa gole Lewego i asysta Kuby. BVB 5:0 Koeln.
ps 3. jutro derby Manchesteru. będzie się działo.

Powrót do góry
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 22 października 2011, 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

bvb już 2. w lidze.
lewandowski 3. w liscie strzelcow, 2. ex equo z gomezem w liscie scorerow (bramki + assisty).
oooyeah!

Powrót do góry
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 22 października 2011, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@Out nie wierze, poki nie zobacze!

@ps2 ofc ogladalem calosc i bylem zniesmaczony poziomem gry Koln - jedno wejscie w pole karne w 1 minucie, a drugie chyba w 84 minucie;f

@ps3 jeb** Manchester

@Jakub jeb** Gomeza

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
misza0
Pirat drogowy

PostWysłany: 22 października 2011, 19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fajnie, że Lewy zaczął strzelać, ale szkoda, że ta asysta nic Kubie nie da ;/ Dalej będzie na rezerwie... Powinien chyba odejść do jakiegoś klubu który gra w LE.

Derby Man. będą ciekawe Very Happy

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 28 z 59

Skocz do: