Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1921 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 09 listopada 2011, 0:57 Temat postu: Porozmawiajmy o kobietach.
O tych kobietach. Naszych, Waszych i nijakich. Puśćmy wodzę fantazji.
Odsłońcie swoje lędźwie! Dajcie im oddychać!
Jakie kobieciny lubicie?
Mini Regulamin:
1. Po wybraniu faworytki, piszemy posta w którym znajdować ma się:
~Wybrana kobiecina.
~Trzy, rozwinięte, poprawie gramatycznie zdania na temat wybranej jednostki.
2.Posty bez zawartości punktu pierwszego niniejszego regulaminu będą nagradzane ostrzeżeniem.
1.Dorośnij najpierw do kobiet.
2. Naucz się odmieniać poprawnie panie mieszkające w danych krajach.
3. Brakuje wiele innych narodów, w których kobiety są piękne.
4. Japonia, Korea, Chiny, Indie nie leżą w Azji?
5. Jesteś ograniczonym bucem.
@Abszt
Okazujesz się kolejnym imbecylem który traktuje takie posty poważnie. Mało tego, chcesz się dowartościować i pokazać jaki jesteś fajny. Jak dla mnie wyszedłeś na idiotę, miej w d*pie moje zdanie. _________________
@Abszt
Okazujesz się kolejnym imbecylem który traktuje takie posty poważnie. Mało tego, chcesz się dowartościować i pokazać jaki jesteś fajny. Jak dla mnie wyszedłeś na idiotę, miej w d*pie moje zdanie.
Nie mam zamiaru się dowartosciować ani nic z tych rzeczy - taki z Ciebie psycholog, że wiesz o co biega?
Wchodzę w temat 'porozmawiajmy o kobietach' z nadzieją, że przeczytam coś ciekawego a tu kolejne g*wno na tym forum. Gdyby było to jeszcze napisane z humorem czy w jakiś fajny sposób to wyszłoby fajnie i mogłaby być ciekawa zabawa, ale widzę, że teraz żarty to poziom polskich pseudokomedii, dlatego mi się to nie spodobało i napisałem, co napisałem. I mam głęboko gdzieś, o czym akurat ty panie joker srajtusiu myślisz.
A prawda Oz z jednej strony ciut zjebał sprawie
Aczkolwiek sam pomysł z tematem jest bardzo dobry, kiedyś kreciło się tutaj więcej niewiast a takto tylko Magdalena miałaby się z czego pośmiać _________________ XST!
W sumie nie rozumiem o co Abszt tak bardzo się burzysz, skoro założenia to miał być topic typowo o niczym, żaden poważny temat... i w sumie na buca to wyszedłeś Ty. No ale bardziej nie wyszło niż wyszło.
Wy się tu przepychajcie i bijcie a ja będę pieczalowicie 3mal się tematu!
mogę wam podrzucić zdjęcia, ladne, brzydkie, seksowne, zboczone, jakiejkolwiek dziewczyny z internetu np.
należy się jednak zastanowić , jeśli mówimy o kobietach . Co tak naprawdę , jest ważne? Ok, cialo, to podstawa, im atrakcyjniejsze tym lepiej jednak, mimo wszystko (mimo waszych przyzwyczajen i natury) z cialem nie pogadasz. Każdy może powiedzieć , że szuka ladnej , zgrabnej i dobrej w lozku. Jednak z taką nigdy nie będzie można spedzic czasu na innych przyjemnościach (tak, są inne - wygooglujcie sobie). Samym seksem człowiek nie żyje (wiem,że was zaskoczylem ^^ ) . Co za tym idzie, oprócz tego co widać na zewnątrz , przyjrzeć się należy bacznie wnętrzu ( i nie chodzi mi o zaglądanie do "tunelu milosci" (zaczerpnięte od sensei'a ^^ niezle nie? ;P)). Bo tam kryje się coś czego podejście czysto fizyczne nigdy wam nie da. Kobiety wiele ukrywają przed światem, nie ma nic lepszego jak odkrywanie tej tajemnicy.. Pociesze was, to samo tyczy się odkrywania tajemnic ciala, tylko te wewnętrzne są większym wyzwaniem a wielu nawet nie próbuje. Nagroda jednak jest warta starań.
Wchodzę w temat 'porozmawiajmy o kobietach' z nadzieją, że przeczytam coś ciekawego a tu kolejne g*wno na tym forum. Gdyby było to jeszcze napisane z humorem czy w jakiś fajny sposób to wyszłoby fajnie i mogłaby być ciekawa zabawa, ale widzę, że teraz żarty to poziom polskich pseudokomedii, dlatego mi się to nie spodobało i napisałem, co napisałem
Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1921 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 09 listopada 2011, 15:28 Temat postu:
Abszt napisał:
1.Dorośnij najpierw do kobiet.
2. Naucz się odmieniać poprawnie panie mieszkające w danych krajach.
3. Brakuje wiele innych narodów, w których kobiety są piękne.
4. Japonia, Korea, Chiny, Indie nie leżą w Azji?
5. Jesteś ograniczonym bucem.
1. Już wystarczy
2. Sprawdzałem w googlach, nie było problemów. Widocznie Ty masz problemy.
3. Brakuje, ponieważ ankieta nie pozwalała na wybranie większej ilości propozycji.
4. Przepraszam, ale dla Ciebie Polka i przykładowo Ukrainka to to samo?
5. Mógłbyś wyrwać bana za niepotrzebne wyzywanie którego nie toleruje.
Poza tym, jest to dział Off-topic. Jeżeli nie wiesz, piszę się w nim o wszystkim i o niczym, więc nie wiem po co tak się wyrwałeś. Zamykam ten temat, widocznie nie umiecie pisać o czymś innym niż trackmania.