Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maximus_
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 29 grudnia 2011, 17:14 Temat postu: Trasy Maximusa |
|
|
Witam wszystkich.
Poniżej chciałbym zaprezentować kilka z moich tras.
Zapewne każdy, kto dłuższy czas gra w tm prędzej czy później próbuje swoich sił w edytorze. Ja spróbowałem, bardzo to polubiłem i przyznam, że robienie tras sprawia mi wyjątkową przyjemność. Posiłkując się nomenklaturą wprowadzoną rok temu przez Cobhama mogę powiedzieć, że większość moich trasek to "pop techy" - często bawię się w robienie intro, konstruuję dość rozbudowaną scenerię i umieszczam na trasie powtórkę GPS'a. Pewnie nieszczególnie to wszystko potrzebne, a wielu stwierdzi, iż wręcz przeszkadzające, ale wyjątkowo nie lubię "gołych" tras. Najbardziej lubię techy typu "transitional", staram się konstruować dośc gładkie i płynne przejścia między nawierzchniami "road", "platform" i "blue tarmac".
Miłośnicy klasycznych road techów nie będą szczęśliwi na moich trasach, ale może komuś przypadnie mój styl do gustu i postanowi wrzucić na tmx jakiś sympatyczny, wybocony replay.
Zapraszam do jazdy.
Dwa techy, nieco starsze, egzystujące już jakiś czas na tmx. Niestety nie doczekały się przyzwoitych rekordów, może ktoś z Was pokusi się o "bot czas" na którymś.
Cyber Tech
Melody of Drift
Dwie trasy z niedawno ukończonej serii towers:
Green Towers
Blue Towers
Dwie najnowsze produkcje:
Hunter's Moon
2012
|
|
|
Powrót do góry |