Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bosmen
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 04 Maj 2012, 14:06 Temat postu: Zapomniałem hasła |
|
|
Otóż. . Zapomnaiłem hasła to gry Track mania.. Login pamiętam. CD-Keya nie mam. . E-maila nawet chyba nie dawałem, jak tworzyłem konto.. Mam napisac do Nadeo. ? Ale. .Jak do niego napisać?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bosmen
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 04 Maj 2012, 16:02 Temat postu: |
|
|
. . .l Na pewno da się coś zrobić. . Nadeo powinien odpowiadac.. Bo takto jest nizbyt odpowiedzialny, tak .. ? Chyba powinno się pomagać graczom. . ? Wiem, ze źle,z e zapomniałem hasła, ale miałem ich sporo.. Powiesz mi, jak znalezc jakiegoś Nadeo. . ? CZy jak to tam. . Gdzie do niego napisac. będę wdzięczny.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bosmen
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 04 Maj 2012, 19:45 Temat postu: |
|
|
. . .CZasem nie rozumiem waszych określeń niektórych rzeczy. . Nietypowe jakieś. Ale mniejsza z tym, ehm. . Wiesz jaką pomoc dostali? Żadną.. Tylko "skontaktuj się z Nadeo". . Tyle to ja też wiem.. Dzięki za pomoc. Wiele się dowiedziałem. .
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 04 Maj 2012, 19:58 Temat postu: |
|
|
Nie wytrzymam... Bosmen, ty k**wa półmózgu czytaj ze zrozumieniem.
Nadeo jeszcze żadnemu graczowi nie udzieliła odpowiedzi w sprawie zgubionych kluczy. Żaden mail, telefon, gołąb pocztowy do tej firmy nie da ci nic, klucz straciłeś BEZPOWROTNIE.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bosmen
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 04 Maj 2012, 20:56 Temat postu: |
|
|
No tak .. Tradycyjnie, zawsze musi się znaleźć jakiś idiota, który musi się wyżyc wyzywaniem kogoś. . Rutyna, ehm.. Ok, skorzystam z tego "wujka" Google. . Aha i jeszcze jedno - Nie rozumiem po co docholery dajecie odpowiediz, które są bezsensu i nie rozwiązują mojego problemu? Za "wujka" google, oczywiście dziękuje.. Ale za ten niepotrzebną opinie o mnie, nie znając mnie.. no cóż, nie każdy używa mózgu. Można zamnkąc temat, ehm..
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Jero
Admin

|
Wysłany: 04 Maj 2012, 21:06 Temat postu: |
|
|
Szybko, zwięźle i na temat:
Masz: login
Nie masz/nie pamiętasz: Hasła, e-mail, cd-key
Nie masz szans prawie na odzyskanie konta, bo jak to udowodnisz? Podając login? Możesz równie dobrze (z punktu widzenia Nadeo) podać sobie jakikolwiek istniejący login i powiedzieć, że to Twoje konto. Nie uwierzą Ci.
I wszystko zostało już napisane w tym temacie te odpowiedzi rozwiązują Twój problem niejako.
Chcesz odzyskać - znajdź CD-Keya, przypomnij sobie hasło albo mail na który rejestrowałeś bo z tego co pamiętam, to podanie e-maila przy rejestracji jest wymagane.
@Szrama: Nie bulwersuj się tak bo Ci żyłka pęknie
Edit:
Już nie mówiąc o tym, że wpisujesz w google "Nadeo", klikasz 1 link i na samiutkim dole masz pogrubione : Contact!
Powrót do góry |
|
 |
|