Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 08 Maj 2012, 17:54 Temat postu: |
|
|
Piszczek do Realu? :E mam nadzieję, że to ino plotki, ażeby później go sprzedać drożej gdzie indziej, albo po prostu, żeby głosić dobrą nowinę o Borusyji. Chociaż ma już 26 lat i jeśli nie teraz, to już może nigdy nie osiągnąć szczytu, no ale Real? :/
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Jero
Admin

|
Wysłany: 10 Maj 2012, 14:25 Temat postu: |
|
|
Piszczek nie zmieni klubu na pewno w tym roku. Tak samo Lewy, co do Błaszczykowskiego BVB chce z nim podpisać nowy kontrakt na kolejne 3 lata. Wszystko ma się wyjaśnić po 12 maja, czyli finale pucharu Niemiec na razie się na nim skupiają. Tak czy inaczej Watzke się odniósł do transferu Piszczka i Lewandowskiego tak: "Nie ma w ogóle takiej opcji. Nie sprzedamy ich nawet jeżeli będzie oferta za 100 mln euro." Zresztą jak to dobrze też chyba Watzke powiedział: "Nie chodzi o to, żeby powiększać kasę klubu na transferach".
Jak dla mnie, po diabła mają przenosić się do innego klubu, skoro tutaj mają pewną pozycję w pierwszej 11 i nikt na razie nie jest w stanie ich wygryźć a sama Borussia po raz 2 została mistrzem Niemiec?
Tym bardziej, że teraz dojdzie Reus, Goetze dojdzie do formy i na następny sezon mają taką pakę, że nie powinni mieć większego problemu znowu obronić mistrza jeżeli będą grali taką piłkę jak w tym roku. Do tego jeszcze Gundogan który był sprowadzony na miejsce Sahina zaczął wreszcie, w ostatnich kilku kolejkach grać tak jak miał grać więc teraz Bayern znowu dostanie w dupsko.
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Jero
Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 16 Maj 2012, 20:32 Temat postu: |
|
|
jako sezonowiec Borussii wolałbym, żeby zostali, bo tylko Bundesligę puszczają na ojrosporcie; jak już zostaną, to mam nadzieję, że Reus/Goetze wygryzie ze składu nie Kubę, a Grosskreutza, bo jest cipą, taką samą jak Bender. (btw. szybko ogarnąłem, że ten kretyn, o którym mowi Jero, jest posłem (bogatym, ale tego chyba nie trzeba dodawać). Kawaga chyba średnio pasuje do MU, nie życzę mu źle, ale nie wróżę mu tam kariery.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

|
Wysłany: 16 Maj 2012, 22:28 Temat postu: |
|
|
Ten kretyn, Kucharski, do takiego majątku doszedł sam, więc nie jest taki zły. Gorzej jeśli chodzi o sianie zamętu wokół Lewego, tu się zgodzę, idiota pełną gębą.
Co do przenosin: chyba narazie tylko Piszczek z trójki z Dortmundu jest w stanie wywalczyć sobie miejsce w jakimkolwiek klubie ze światowego topu i nie sprawi mu różnicy, czy to będzie liga włoska, angielska czy hiszpańska. Co do Lewego: niech zagra jeszcze jeden dobry sezon i udowodni swoją wartość na 101%
btw. jako fan United nie chciałbym Kagawy. Jest to egoistyczny dupek, który i może jest zajebisty, ale niech się ogarnie i częściej podaje.
Powrót do góry |
|
 |
°XX Jero
Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 17 Maj 2012, 12:06 Temat postu: |
|
|
No tak, źle się trochę wyraziłem. Jakieś 2-3 miesiące temu siedziałem na serwie z Dortmundczykiem i spekulowaliśmy na temat składu i tego, że mogą grać jeszcze lepiej. I powiedziałem wtedy, że Bender z Kehlem mi nie pasują w tym środku, natomiast owy Szwab stwierdził, że obaj (a Bender szczególnie) to najlepsi gracze, jakich można sobie wyobrazić na tej pozycji!... I jakiż był mój zaciesz, gdy w następnym meczu obaj nie wyszli na boisko od początku meczu No ale Kehl musi tam stać, bo póki co nieźle zapierdala w defensywie.
Niedługo cza będzie wystartować z jakimiś typami na Euro, co?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
Wysłany: 17 Maj 2012, 13:50 Temat postu: |
|
|
Oj będzie czeba, może jakiś nowy temat dla tego ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BT peciolublin
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 149
|
|
Powrót do góry |