Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:08 Temat postu: Trackmania Turbo |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=053_f8PjF6Y
Fajnie, że nowa gra z serii TM, fajne nawet te nowe samochody, ale jak każda gra, która przechodzi z PC na konsole - musiała dostosować do 'poziomu' odbiorców (i to ja mówię...), a więc dużo kolorów i kiczu. A może to efekt przejęcia Nadeo przez Ubisoft... No ale TM2 im wyszła bardzo fajnie. Pewnie to pierwsze. No ale co się dziwić - w końcu konsole są do grania przy piwie z kumplami, a nie do profesjonalnego grania. Jakoś tak 'boli' mnie wygląd tego 'naszego' środowiska, czuję się jak mieszkaniec lasu, który musi się wynieść, bo będą wycinać drzewa i stawiać na to miejsce galerię handlową
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stachu
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
XaV
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:23 Temat postu: |
|
|
Ja tam i tak mam uplay więc mnie to nie rusza, ale pewnie tak jak z dwójką pojeżdżę miesiąc i uninstall. No chyba, że będzie jakiś przełom i comeback trackmanii ale wątpię.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:42 Temat postu: |
|
|
Normalnie bym pomyślał, że gra wygląda bardzo fajnie i zapowiada się ciekawie, ale Trackmania była i jest zajebista, bo jest tworzona przez graczy i pomysły na nowe modyfikacje nigdy się nie kończą, a przy tym jest niesamowicie grywalna i nawet ładna. A tu mamy przeskok w stronę... amerykańskich spasionych dzieci oczekujących wybuchów, fajerwerków i prostoty (a może nawet prostactwa), żeby przypadkiem nie trzeba było używać mózgu w czasie gry. Może się mylę, ale te dotychczasowe gameplaye są tak kolorowe i jarmarczne, że rzygać się aż chce.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XaV
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
ToRRent
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
ToRRent
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
Wysłany: 22 września 2015, 0:52 Temat postu: |
|
|
Może kupią, ale Nadeo powinno zadziałać jakoś, żeby dowiedzieli się o TM2.
Dignitas wycofał się z STC11, to chyba najlepiej oddaje skalę upadku tej gry. Zdaje się, że Nadeo nie traktuje tej gry jako platformy e-sportowej, no bo chyba widzą, ilu graczy ubyło z serwerów. A takich, którzy pograją sobie wieczorkiem dla zabawy zawsze się trochę znajdzie, więc Trackmania jako taka raczej nie umrze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 24 marca 2016, 23:10 Temat postu: |
|
|
Po 2h grania mogę podsumować ten shit klasykiem. https://youtu.be/oxiJrcFo724
- brak modowania dedi itp.
- brak możliwości wyłączenia widoku pojazdów (co prawda jak są mega blisko znikają ale i tak widzisz tonę jadącego syfu z boku i z przodu.
- tylko 2 kamery: przed maską tak, że nie widać bolidu lub bolid od tyłu ale - kamera za płasko za nisko nad ziemią, że trasy praktycznie nie widać.
- brak możliwości zmiany ustawień pada,kierownicy. Klawiaturę się da po rozwinięciu opcji z górnej belki (naszukałem się tego w cholerę)
- pełna paleta barw na trasach waląca po oczach z każdej strony
- na połowie tras jakie grałem na trasę zrzuca cię helikopter. Really?
- wsparcie okulusa. Really? Na cholerę jak i tak trasy praktycznie nie widać to kto będzie tak tępy, żeby się jeszcze na boki rozglądać?
- modyfikacja wyglądu samochodu wygląda tak, że wybierasz sobie umaszczenie, logotyp, i rodzaj zawieszenia (chrom, aluminium itp) z odblokowywanych przez zdobywanie medali gotowych wzorów.
- jednym słowem jak ktoś się zastanawiał czy kupić odradzam na 100% totalnie nie warte uwagi.
a lanowicze będą mogli się przekonać jaki to syf na własnej skórze gdyż będę ją miał na lapku.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 24 marca 2016, 23:22 Temat postu: |
|
|
Nono, XaV też dziś mówił, że beznadzieja, sprawdziły się więc wcześniejsze opinie, że to szajs dla dzieci. Dziś wspominał też coś o tym, że login zostaje z uPlay, cokolwiek to jest. Mapy podobne, fizyka ta sama, generalnie nic nowego, a jeśli jednak jest, to chyba tylko in minus, jak to Lewy ładnie wypunktował.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XaV
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 28 marca 2016, 18:50 Temat postu: |
|
|
kek, napisałeś 30 euro, to aż złapałem się za głowę, a potem wszedłem na steama i zobaczyłem, że stoi po 40 euro^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
vipdavid
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 22 czerwca 2019, 13:18 Temat postu: |
|
|
wie ktoś jak zwiększyć ilość paliwa w trybie Hot Seat??Denerwuje mnie,że tak szybko się kończy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|