Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 13:30 Temat postu: |
|
|
po pierwsze z tego co gadalem z wallym to on zartowal, po drugie wywiad był przed meczem, po trzecie jakub nie suzkaj intryg bo to nie prison break tylko rzeczywistosc
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 13:43 Temat postu: |
|
|
jakich zwyciestwach? bo ja innych niz sa w artykule nie zauwazylem:)
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 13:45 Temat postu: |
|
|
mor_olo napisał: |
po pierwsze z tego co gadalem z wallym to on zartowal, po drugie wywiad był przed meczem, po trzecie jakub nie suzkaj intryg bo to nie prison break tylko rzeczywistosc |
nie szukam intryg, każdy kto przeczyta ten artykul, sam sobie może zrobić zdanje, o kim głównie tam chodci (i z tego co tu czytam, już sobie zrobil).
ps.: co to jest prison break, jakiś serial, czy co?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maXym
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 14:18 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi Wam o to, że w artykule jest wywiad z mo_orolo to wybrałem właśnie jego, ponieważ akurat rozmawiałem z nim na temat TMN (sam wszystkiego o scenie bym się nie dowiedział, a on deklarował pomoc) i sekcji TMN na eSp.
Jeśli chodzi o EM|BEA, napisałem o niej ponieważ znalazłem ją na starej stronie EM. Ogólnie było to tylko po to, aby wspomnieć, że dziewczyny też mają frajdę z gry w TMN O Moni nie miałem zielonego pojęcia i tu mój błąd, bo dokładnie nie sprawdziłem. Zaraz go naprawię i obok BEA'y ją dodam. Btw. szukałem informacji o jakiejś innej dziewczynie z TMN bo jak wiadomo jedna jaskółka wiosny nie czyni (czy jak to tam jest), widać słabo .
Nie przypominam sobie, abym gdziekolwiek pisał, że EM to kandydat do wygrania PL4. Fakt, wymieniłem ten zespól jako jeden z najlepszych, kierując się sukcesami graczy, podobnie zresztą postąpiłem z [POL]Team. Nie zaprzeczam, że pominąłem kilka drużyn, ale oczywiście wszystkich tam wymienić nie mogłem . To samo jeśli chodzi o zawodników, mogłem kogoś pominąć. To, że kogoś tam nie ma, nie oznacza wcale, że grać nie potrafi czy coś podobnego Co do pS, napisałem przecież "...Aktualnie w rozgrywkach krajowych prym wiedzie Pure Skillers...", więc nie rozumiem skąd Wasze stwierdzenia, że zero o pS Nie jest to artykuł o Waszej drużynie, a o scenie ogólnie. Zaś wymieniając sukcesy każdej polskiej drużyny, czy to tu, czy tam zajęłoby mi to zbyt wiele miejsca. A nie to było najważniejsze w tekście który pisałem (przynajmniej dla mnie). Choć z drugiej strony kto wie, może kiedyś uda mi się coś napisać z naciskiem bardziej na Was, a nie na "zielonych" w sprawie TMN graczy quake, cs czy cod Jakieś podsumowanie roku czy coś ? Zobaczymy
A więc nie jest to artykuł kierowany głównie do Was. Wy przecież stan polskiej sceny TMN znacie dużo lepiej niż ja. Głównie pisałem go dla e-sportowoców (graczy quake, cs, cod, et, co już wyżej wspominałem) nie mających zielonego pojęcia o grze i scenie. Tak naprawdę dla nich nie ma znaczenia czy jest tam klan x czy y, albo gracz a czy b, bo w zasadzie te nazwy im nic nie mówią. Jeśli w ogóle słyszeli o jakimś teamie TMN polskim to był to [POL] za sprawą ESWC Polska. Jeśli będą chcieli dowiedzieć się kto jest najlepszy zajrzą do tabeli ligi czy TM Awards, pod adresy które podałem pod artem.
Niedługo chcemy też położyć większy nacisk na cenę TMN. Dlatego przy okazji, jeśli są osoby chętne pisać o Waszej scenie na łamach naszego serwisu, droga otwarta, zapraszam na maxym@esports.pl.
_________________ eSports.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] mat154
V.I.P.

Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 14:29 Temat postu: |
|
|
maxym, jako teamleader teamu [POL] mowie ci, ze artykul był calkiem spoko, i nas wszystkich bardzo ucieszyl.
my znamy mor_olo już trochę, i wiemy, ze on się chetnie widzi jako wazna postac tmn i jako super gracz, dlatego sobie trochę tu zartujemy.
a [POL] jest tam trochę napisane, ale poprostu trochę za dużo jest pisane o CDD/EM, bo pS w porównaniu do nich osiegneli dużo wiecej (conajmniej jak chodci o trackmania nations). dlatego rozumie, ze wally, holus i khasius się tu odezwali.
w sumie, jak to artykul dla ludzi nie w scenie tmn, to naprawdę bardzo udany, i jeszcze raz serdeczne dzięki.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Dahag
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 14:45 Temat postu: |
|
|
jakub napisał: |
maxym, jako teamleader teamu [POL] mowie ci, ze artykul był calkiem spoko, i nas wszystkich bardzo ucieszyl.
my znamy mor_olo już trochę, i wiemy, ze on się chetnie widzi jako wazna postac tmn i jako super gracz, dlatego sobie trochę tu zartujemy.
a [POL] jest tam trochę napisane, ale poprostu trochę za dużo jest pisane o CDD/EM, bo pS w porównaniu do nich osiegneli dużo wiecej (conajmniej jak chodci o trackmania nations). dlatego rozumie, ze wally, holus i khasius się tu odezwali.
w sumie, jak to artykul dla ludzi nie w scenie tmn, to naprawdę bardzo udany, i jeszcze raz serdeczne dzięki. |
Tak jakub ty znasz wszystkich naajjjlepiej mowie ci zacznij pracowac w jakims serialu bo łeb do tworzenia intryg to masz ze hohoho.
Artykuł nie był tylko o TMN i jakbys zawuazyl to pozneij już tyle o CDD nie było przy TMN, no ale co ja wiem przeciez to nei ja ejstem geniuszem intryg.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 15:50 Temat postu: |
|
|
mor_olo napisał: |
jakub napisał: |
w sumie, jak to artykul dla ludzi nie w scenie tmn, to naprawdę bardzo udany, i jeszcze raz serdeczne dzięki. |
Tak jakub ty znasz wszystkich naajjjlepiej mowie ci zacznij pracowac w jakims serialu bo łeb do tworzenia intryg to masz ze hohoho.
Artykuł nie był tylko o TMN i jakbys zawuazyl to pozneij już tyle o CDD nie było przy TMN, no ale co ja wiem przeciez to nei ja ejstem geniuszem intryg. |
jakie ci do cholery intrygi, chlopie?
czy ty mazysz o zwycienstwie w PL4, ze nie widzisz co inni tu pisza?
zal.pl
Dodano Wto się 07, 2007 3:54 pm
już skonczmy te glupia klutnie, bo nastepny artykul będzie o pokluconej scenie tmn, a tego chyba nie chcemy.
ja tu już nie pisze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 16:00 Temat postu: |
|
|
Intrygi ze ja chce być the best ze robię wszystko zebym był fajne, ze yard nie pojechał na ESWC bo jest wstydliwy itp itd...
Powiem inaczej nie zaczynaj tych kłótni.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2 Posty: 1225
|
Wysłany: 07 sierpnia 2007, 17:03 Temat postu: |
|
|
zaczne jak jakub, ekchmmmm... uwaga :
Jako Lider prOsiaków.... mhehehe, nie no dobra joke ^^.
Mor_olo swietnie się spisałeś w opisaniu "TMN ogółem".
@maXym
Musze powiedzieć, ze ogolnie nigdy nie wchodziłem na esports.pl, bo zadna inna gra mnie nie interesowała jak ta , i szczerze mowiąc, to masz talent do pisania artykułu, bo widząc moją dziewczynę, która jest blondynką, i nigdy nie czyta ksiazek i w ogóle, (ale ładna jest ) no i widze ją wpatrzoną w ekran, i czytającą artykuł o TMN na esports.pl to normalnie zonk...
Nie no a tak ogolnie, to artykuł bardzo dobrze się czyta, i nie wiem czemu tyle osob pisze ze o CDD jest za dużo...
W sumie nie ma się co dziwić, jak przeciez od nich dowiedzialem się ze jest polska scena, ze jest strona internetowa tmpl.info, przeciez dużo zawdzięczamy klanowi CDD.
No i ogolnie bardzo dobrze ze nie napisales calej nazwy klanu FM, bo rózna mogła by być reakcja jedni lol ^^ ,a drudzy nie wiadomo co.
A i jeszcze jedno :
Witaj maxiu na scenie TMN :-P
pozdro...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] LECHU
Team Poland

|