heh w sumie moglismy wygrac przegralismy po czesci przezemnie na Shadowa mapie bo jechalem jak bym pierwszy raz trase widzial heh jednak trochę za slaby jestem na mecze _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 20:41 Temat postu:
Wally nie czepiaj się 1 mapki bo to nie fer ze nas oczerniasz...nie nasza wina ze serw był zle ustawiony a po drugie holus się pytal czy zaczynamy od poczatku i się zgodziliscie od poczatku wiec o co ci chodzi !?!
A co do szyny to masz racje i sorry za te sytuacje ale ja nic nie zrobilem. _________________
Ostatnio zmieniony przez XP Rainer dnia 19 sierpnia 2007, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
gratulacje xp, a szczegolne dla szyny dzięki ktoremu tak naprawdę wygraliscie powo dalej
ps skonczie z tym pieprzeniem bo to do niczego nie prowadzi mecz przegrany i tyle
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 20:46 Temat postu:
kurde, prosiaki daly poprostu "dupy"
albo to może zasluga xp, ktore ma w glowie tylko trening, nie wiem,
wiem jedynie ze mecz |GT| vs xp będzie bardzo trudny,
gg p~s
gg xp _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
tak k**wa teraz piszcie ze to prosiaki słabe i ze szyna oszukiwał k**wa MAC nie umniejszajcie naszego sukcesu wygraliśmy i ch** wam do tego k**wa wy ze wszystkiego potraficie zrobić g*wno. _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
tak mi się wydaje :-D
jeszcze 1 tak mi się wydawało ze po tym jak szyna odwalil maniane to next runde tez odpuscil przez co łatwo wygralismy wiec mozna powiedziec ze oddal, wiec zamknijcie się w koncu z tym oszukiwaniem
Ostatnio zmieniony przez tomaszg dnia 19 sierpnia 2007, 20:52, w całości zmieniany 3 razy
tak to jest #p~S Tomek tak jak pisze przegralismy trudno nie mozemy przeciez ciagle wygrywac _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Zgadzam się z Tomkiem co do Szyny. zamiast jechać to pisał ciągle że przeprasza za tamto i nie dojechał do mety więc chyba za to nie ma się co wkurzać. co do ostatniej mapy to PS wygrało ją tylko dlatego, że ja zmieniłem na niej Rainera Sory wielkie ale ja nie potrafie wejść tak w mecz na ostatnią mapkę kiedy wiadomo kto wygrał mecz...postaram się zrehabilitować w następnym meczu.