Wysłany: 27 sierpnia 2007, 19:18 Temat postu:
Cytat:
Sry, że się wtracam, ale repra bez nawro to nie repra ^^
Poza tym 3 powołania mnie zgasiły Very HappyVery Happy ale nie będę nikogo poniżał.
Pozdro Smile
wyrazasz opinie raz na 100 lat tutaj, nie wiesz w ogole co się dzieje bo z tego co widzialem to nei miałeś neta przez 6 tygodni. widze po prostu ze zazdroscisz tym co się dostali czy co ? Ciebie tam nie ma bo nie grales od dawna i nie widzielismy cie w akcji, a nawra zdecydowalismy ze poczekamy z ta decyzja bo od dawna nie widzielismy go na tmn i wpierw musimy z nim pogadac. reszty nie zdradze bo to sprawa miedzy mna a jakubem.
a jak jesteś taki odwazny to ktore powolania cie rozwalily ?
ps. my nie podejmujemy decyzji od razu, zastanawialismy się i gadalismy, jak jakub mowil, do dyspozycji jest 6 zmian i chetnie z nich skorzysta jeśli będzie taka potrzeba _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
@lookash
bax daje propozycje (ktore sa podobne do wallyego i moich wyobrazen).
wally i ja wybierzemy 10 na kwali, i tam będzie granie o maxymalnie 4 meiisca. ewentulanie po dalszych rundach w PL wybierzemy kogos bez kwali do teamu.
i już pisalem, ze nie wybieramy tylko od skilla.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 04 września 2007, 2:44, w całości zmieniany 5 razy
Sry, że się wtracam, ale repra bez nawro to nie repra ^^
Poza tym 3 powołania mnie zgasiły ale nie będę nikogo poniżał.
Pozdro
po pierwsze, takie posty nic nie zmienia w wyborze wallyego i mojego.
po drugie, nie wiem, jak mozesz powiedziec, ze 3 z wybranych graczy się nie nadaje. jeszcze się nic nie stalo, a ty już zamieszanie zaczynasz. jak sobie wyobraze, jak to dopiero będzie w NC3, jak np nie dostaniesz się do skladu na mecz, to mi się dziwnie robi.
wlasnie z takich powodow pisalem, ze wybor nie będzie tylko wedlug skilla na trasie, ale również wedlug skilla przy zachowaniu się fair do innych w teamie.
Ojej nie robię zamieszania Jak chcesz pogadac to gg, a nie parodiujmy tutaj
Jestem zaskoczony i tyle, gram w trackmanie prawie 3 lata i wiem troszeczke więcej o wszystkim(przynajmniej tak mi się wydaje). Jak mnie nie będzie to nic się nie stanie i tak będę patriota i będę wam kibicował. Ja już się nagrałem na tyle dużo w meczach wielkiej rangi, że mnie już takie wyzwania nie podniecaja(co nie zmienia faktu, że nie chce już mi się grać dla Polski). Poza tym i tak będę miał do czynienia z najlepszymi w STC w barwach bioXar jakbym nawet do repry się nie dostał.
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 20:16 Temat postu:
Cóż, widzę że Prezes we mnie wierzy. ^^ No ale jednak co racja to racja, nie jechałem co najmniej miesiąc w jakiejkolwiek TM i raczej mnie jeszcze nie zobaczycie do końca wakacji jeżdżącego w wirtualu. Zresztą po tym co ja widzę (i czytam) jednak reprezentacja powinna być zdecydowanie w wyższej formie niż w poprzednich Nations Cup'ach, więc i beze mnie pójdzie wam całkiem gładko. Oczywiście pamiętam czasy gdy w NC1 tylko ja z Polaków mogłem w TMN dorównać Włochom, ale jednak potrzebuję trochę "przypomnienia", a takich jak ja jest teraz w Polsce dużo więcej. Nie gniewaj się Prezes, ale taka decyzja, zawsze miałem słabą pamięć więc kompletne przypomnienie jak jeździ się w TMN potrwa chyba co najmniej tydzień. No i jeszcze do tego treningi na joysticku w TMU... Wkrótce jednak doczekacie się wielkiego "comeback'u". _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 22:00 Temat postu:
bax napisał:
ja chcialbym jeździć dla Polski !
4 miejsca pozostałe dla
- Boski
- lookash
- Turbo
- Brzerz (masażysta)
^^ hmmm, 4, ale spodziewalem się nieco innej, ( szczerze ) _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 28 sierpnia 2007, 15:13 Temat postu:
Ja pierdziele, ale mnie to wkurza masakra, jeżeli w pazdzierniku 7 ma się to rozpocząc to coś czuje ze znow będę we wloszech ja pitole masakryczne terminy.... Ale na NC3, to nawet z afryki se znajde łącze, spokojna wasza rozczochrana ^^
kwali zrobimy raczej już po PL4.
wybierzemy 10 graczy, i oni będą grali o 2-4 miejsca.
jeszcze raz powtarzam, ze gracze nie sa wybierane tylko ze wzgladu skilla, ale tez zachowania na serwerach i foumie, jak i checi i mozliwosci dostosowania się do teamu.