Wysłany: 08 września 2007, 7:56 Temat postu:
No jeszcze w sumie caly miesiąc do rozpoczęcia rozgrywek, w sumie się zgłaszałem do NC3, ale trochę jednak mam zajęć, ale będę się starał jak mogę zeby zawsze dotrenować w 100 % każdą Mapę !!.
Wysłany: 08 września 2007, 9:07 Temat postu:
tak tak zedecydowalismy po rozmowach. A Prezes i Boski się pokazali z dobrej strony w PL4 to będą w skladzie prawdopodobnie pewnym
no fakt ze mnie dlugo nie było w domu niestety bylem zablokowany w warszawie i musialem tam nocowac bo nic do wolomina noca nie jechalo a z tego co jechalo to mialem niecale 5zl wiec starczylo na 1 bilecik ulgowy i na autobus
powiem tylko GL panowie na kwali
A neuistety Boski nie mam czasu spectowac wieczorami bo zwykle mnie nie ma w domu, i tak wiem ze umiesz jeździć a jak się nie uda to w kwali wystartujeszi tam pokazesz co potrafisz _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
jak nie będzie żadnych numerów? jak dla mnie to dziwne ze do kwali są wybierani gracze... powinni być wszystcy chętni i wybrana najlepsza 6 bo chyba tylku chcą wziąć graczy _________________
zrobmy kwali dla kazdego kto będzie chciał tak będzie sprawiedliwie, a może nagle odnajdzie się jakiś talencik
mnie już macie z glowy, nie mam klawy, a na starej próbowałem grać, ale nie za bardzo mi to wychodzi... jednak na klawiszach o 1,5 cm profilu nie da się grać , a nowa dostane z powrotem za 1,5 tygodnia
gl hf ziąąąąs
Ostatnio zmieniony przez wizzard® dnia 08 września 2007, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
tu nie chodci o sam skill, ale o to, zeby byla się dobrze rozumiejaca, rozsadna paczka graczy.
w klanie to rozumiem ze trzeba patrzeć zeby ludzie się dogadywali i rozumieli ale w reprezentacji najważnejszy jest skill bo jak będziesz wybierał zeby każdy sobie wazelinke wciskał to kirdżistanem (nie wiem czy takie coś istanieje) przegracie _________________
jak chodci o pitmc, to było parę dni czasu, aby zrobić na time attacku dobry czas, który się zapisal na serwerze. max na raz tam widzialem 10 ludzie, z tego co pamietam.
na NC kwali musi być na rundach.
ale najwazniejsze jest, ze z chcemy miec dobra atmosfere w teamie, a jak se to wyobrazasz np z takim 12 letnim errorem (ten który już nie gra), który mial skill super, ale był glupi jak but?
nie będę bral kogos do teamu, który się pokaze dobrze na jednej kwali, a potem już go nigdy nie zobacze.
każdy ma szanse się pokazac na co dzień na treningach i meczach PL4.
jak mu się niechce, to pewnie w NC tez mu się nie będzie chcialo.
a time attack to nic nam nie da na NC.
EDIT: server już jest zalatwiony na max 39 slotow (dzięki scary).
ale otwartych kwali i tak nie będzie.
@lokash
oprocz twoich filmikow niestety nie widzialem, zebys gdzies się tak mocno wyroznil, ze nie mozna by było bez Ciebie grać.
na zlocie nic takiego nie pokazales, w zydnej lidze nie grales.
nie jesteś w stanie się dostosowac do teamu, i dla Ciebie się liczysz tylko sam ty. poza tym wiekszosc graczy za toba nie przepada, aby to powiedziec delikatnie.
a takie prowokacje, jak teraz, ze jako super cl nie umie zalatwic serwera sa powodem, dlaczego ty nie będziesz gral w reprze.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 08 września 2007, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
a jak se to wyobrazasz np z takim 12 letnim errorem (ten który już nie gra), który mial skill super, ale był glupi jak but?
dlaczego obrażasz errora, ja go znam i jest spoko... a w ogóle w reprezentacji jest szyna, shadow którzy mają po 13 lat... jak się Ciebie pytałem czemu szyny nie weźmiesz do pol to mówiłes ze jest mały i głupi... _________________