odechciało mi się iwyłącznie przez Ciebie... pisałeś mi na gg ze na pewno nie będę grał to po co mam się starać... starałem się ponad miesiąc ale z tego nic nie wynikło i się nie dziw ze mi się odechciało..
chcesz zeby każdy zrozumiał twoją i wallego decyzje? jak rozmawiałem z wallym to on mi nic nie chciał mówić bo nie chciał przekręcić twoich słów... to ty go namawiałes zeby mnie nie było... widocznie nie miałeś okazji mnie widzieć w meczu...
[ Dodano 08 września 2007, 18:37 ]
jakub napisał:
LooKaSh napisał:
odechciało mi się (: niech jakub ma sobie zobaczymy co mu z tego wyjdzie
2. "niech jakub zobaczy, co mu z tego wyjdzie"
jak już zauwazyl, ze nie będzie brany pod uwagę, zyczy calej reprezentacji zle, zamiast się pogodzic, i kciuki trzymac dla polski.
nie życze całej reprezentacji źle, chodzi mi o to ze nie dajesz wszystkim szansy na gre i nie zrobisz ogólnego kwali tylko dla wybranych dlatego zobaczysz co ci wyjdzie z tego... _________________
jak zyczysz mi zle w mojej pozycji kapitana repry, to reprze zyczys jak najlepiej? ty masz fajna logike.
jesteś strasznie upierdliwy, i jak nie dzieje się coś, tak jak ty chcesz, zyczysz innym zle. to jest straszna slabosc charakteru, i chyba jesteś jakos nie dowartosciowany w zyciu.
przez te twoje posty psujesz sobie ciegle wiecej.
musisz być strasznie przekonany siebie, jak myslisz, ze repra bez Ciebie nie da rady, a z toba by wymiatala.
dobrze, skonczmy to, i jak ty to mowisz do maxera, to teraz ja Ciebie poprosze, zebys już tu nie pisal.
ja już na twoje posty nie będę odpowiadal, bo chyba wiecej niz wystarczajaco wytlumaczylem.
mi nic nie musisz tłumaczyć i prosić mnie... bo nie będę siedział cicho jak mi coś wciskasz czego w ogóle nie myśle ani nie powiedziałem!
przytocz gdzie napisałem ze zycze ci lub reprze źle? napisałem ze zobaczymy jak pójdzie i tyle czy to ma jakiś związek?
gdzie napisałem ze bezemnie repra se nie poradzi? nigdzie! nie wciskaj mi czegoś czego nigdy nie powiedziałem... i nie pisz ze to był koniec! chcesz zakończyć? mieć swoje ostatnie zdanie? zakończone kłamstwem i obłudą w moim kierunku? chcesz mnie oczernić? i nie jesteś podobny do tego człowieka przy twoim nicku _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 08 września 2007, 19:13 Temat postu:
dokładnie -.- to chciałem powiedziec o lukaszu, ale jakub mnie wyreczyl _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
tak bardzo chce to skończyć... już bym dawno skończył zeby niektórzy nie pisali takich bzdur... jakub nie pisz nic o mnie i nie ubarwiaj moich słów a na pewno już nic nie napisze _________________
Wysłany: 08 września 2007, 19:21 Temat postu:
A ja sry ze tak mowie... Jakub dopuść lookasha do reprezentacji... najwyzej nie będzie gral w meczach i już... wg. mnie na mapach pl4 jak trenowal w pierwszym waszym meczu pol, to jednak pozazywal skilla i REGULARNOŚĆ !!.
Moje zdanie... sry jakub jeżeli ci pochrzaniłem plany...
wybieram graczy ktorym ufam, a lookashowi nie umie ufac, bo już raz liczylem na niego w PL4, a on powiedzial, ze jak bax taki mistrz, to niech on gra, i wycofal się z teamu.
a po drugie, sam pomysl, jak by to wygladalo, jak ja kogos nie chce dac na kwali, on się tu pokluci i ponarzeka, obrazi kapitana, a ja mu jednak dam grać.
w tej edycji to już jest nie mozliwe, i jemu już się niechce, jak sam napisal.
[ Dodano Sob Wrz 08, 2007 7:48 pm ]
aktualuzacja:
szopek się znalazl na liscie do kwali.
dalej proponuje gracza, ktozi chce się dostac do kwali, zaproszenie mnie na swoje mecze w PL4.
jak dla mnie lokash powiedział, że nie chce już grać więc skończcie to. jakub został wybrany kapitanem i żadnego sprzeciwu nie było więc dopóki NC3 się nie skończy, to nikt jego zdania nie może podważyć. przynajmniej tak sądze. jak dla mnie lokash mógłby brać, ale coof tu już absolutnie nie ma nic do gadania.
może tym postem skończymy ten temat o lokashu? _________________
wizzard, coś jest w tym.
ale jednak jest to chyba normalne, ze sa glosy przeciw, jak jest się adminem czy tam kapitanem czy innym tam jakims biczasem.
ja dokładnie slucham, co mowia inni ludzie, i probuje to dobrze rozmyslec.
nie mogę się jednak przekonac, ze (po tych dyskusjach tu tym bardziej) będzie to odpowiednia decyzja wziasc lokasha do teamu. o powodach już wystarczajaco pisalem.
poznalem go w miare, i wydaje mi się, ze absolutnie nie jest "team player", a w reprezentacji wlasnie o to chodci.
jak by był jakiś super extra skiller, to może by było ok, ale on jest poprostu dobrym polskim graczem na TA i na MINI, a o to tu nie chodci.
oprocz tego mial już klutnie ze sporoma ludźmi (tez z repry), i nie chce, zeby to się powtorzylo w reprze.
wole teraz klutnie, niz wtedy, kiedy będzie się liczylo.
Wysłany: 09 września 2007, 10:09 Temat postu:
Ciezka sprawa zeby to wyjasnic. Lokash jest niewatpliwie swietny gracz ale ostatnio pokazal wiele jakichś dziwacznych zachowac i stad się wziely watpliwosci. tyle
a jak coś to zawsze kogos mozna wymienic, sam nie wiem co jest lepsze dla teamu. jest ryzyko ze ktos zacznie coś odwalac i to popsuje caly nastroj teamu i mozna dostac po d*pie... ale z drugiej strony to swietny gracz Trudno się wypowiedziec _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Coś tam powiedział mi coof i wydaje mi się, że lokash powinien grać bo głównie skill się liczy, jeżdzi bardzo powtarzalnie, zawsze na niego można było liczyć i wg mnie jest odpowiedzialny bo zawsze się stawiał na czas, a swoje prywatne rozterki to można co najwyżej sobie wsadzić tam gdzie światło nie dociera.
To pisałem ja, TomsoN... tak tak wróciłem
o lol;D jezdzi równo ale może zniechecic druzyne, btw kiedy te kwalifikacje bo nie widzialem postu do tego tematu? może ominalem:P _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^