Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 06 września 2007, 20:07 Temat postu:
powodzenia na meczu ziomy, może będę , ale tylko zeby popatrzec, poniewaz w tym tygodniu nie mialem czasu na trening _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 06 września 2007, 21:09 Temat postu:
Ehh, nie mam ochoty
Jak coś to nie na loonym bo w ogóle nie jechałem i za dużo bym musiał na niej siedziec...
Co do bania to TMN to ostatnia rzecz, którą bym się przejmował
ej, ale ja chce być w druzynie bitchasach.
zeby to się nie pomylilo.
motto GT na mecz:
"Nie szukajcie mnie - napiszę na dobranoc
Ten ostatni list zakończę krótkim "pa"
Nie szukajcie mnie, odchodzę gdzieś w nieznane
Ten ostatni list, a po nim cicho sza"
Boski no i widzisz. jasne, że jesteś silniejszy większy itp no ale skoro tak to dlaczego zamiast powiedzieć mi wprost "spier..alaj ku..a je..ny ch.uju i nie wracaj ku..a" to kryjesz to w jakichś niby żartach. to nie pierwszy raz. nikt się lubić nie musi a poprostu chcę wiedzeć na czym stoję. to mnie boli. i tylko to.
jak słyszę od jakuba "weź spie..alaj pedale" to wiem, że on zazwyczaj żartuje xd no i tak nie wiem za bardzo jak to odbierać od Ciebie
ide trenować mapy, bo szkoła mi uniemożliwiła porządny trening. do niedzieli jeszcze czas jest.
GL HF POL i GT
[ Dodano 09 września 2007, 21:45 ]
POL vs. GT 2-1
Fred 7-5 dla POL
cobham 7-1 dla GT
Loony 7-1 dla GT
GG GT, GG POL.
[ Dodano 09 września 2007, 21:45 ]
co do mnie to żal.pl na kwali mi nie poszło ale nic. _________________
Bardzo ładny mecz. taki mecz cieszyłby się oglądalnościa na HSTV!
GG POL ładnie było tylko te głupie problemy z graczami(szkoda) :?
Jak zobaczyłem jak gawron gra na cobhamie na wu to się aż przestraszyłem..... :shock: Ale daliśmy rade. Racja trochę żal mi pierwszej mapki...ale nic, dobrze było! GG GT oby tak dalej _________________
Ostatnio zmieniony przez FF.X-Fi Sk84funPrzemo dnia 09 września 2007, 20:55, w całości zmieniany 1 raz