Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 13 września 2007, 10:31 Temat postu:
LooKaSh napisał:
nie chce się wtrącać ale ostatnio maxer się do wszystkich czepia... wydaje mi się ze jesteś zazdrosny troszke a xp się nie składa z samego szyny choć jest naprawdę bardzo dobry
^^ nudzi mi się, ale ty lokasz w ogóle się nie wtracaj, bo hujj wiesz _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 13 września 2007, 10:32 Temat postu:
dokładnie Lokash masz racje...mamy Szyne i wiem ze w niektorych meczach było by ciężko wygrac bez niego...nie ukrywam tego bo jest naprawdę PRO...wiec k**wa zamknac ryje bo nie ktorym tu zal dupe sciska... _________________
Ostatnio zmieniony przez XP Rainer dnia 13 września 2007, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
może i "hujj wiem" ale widze jak się zachowujesz... ok ja się nie wtrącam tylko dodałem coś od siebie czytając co piszecie (: jak coś to przepraszam za wtrącanie się ^^ _________________
Wysłany: 14 września 2007, 19:46 Temat postu:
Cholera, nie wiem czy pojadę w tym meczu. Oczywiście mam czas, ale cholernie źle się czuję, aaa... ledwo co czuję moje oczy. X( Nie mam nawet siły na treningi.... jak mnie nie będzie, to chcę po prostu obu zespołom życzyć powodzenia. Przy okazji dowiecie się, jak BVG gra beze mnie, może to ułatwi wam sprawę z Szyną... _________________
kurde szkoda nawro, bo Szyna jednak będzie a chciałem zobaczyc jak on wypadnie w pojedynku z toba, no zdrowiej chlopie i czekamy w niedziele :wink: _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wysłany: 15 września 2007, 22:02 Temat postu:
No może i bym był, ale taka liczba czasu poświęcona na trening nie pomoże mi wcale. Może spróbuję coś zdziałać na kwalifikacjach, tylko z nich się dowiem w jakim stanie jestem w rzeczywistości. _________________