Wysłany: 28 września 2007, 15:37 Temat postu:
bardzo fajny filmik, dobra muzyka zwlaszcza 2gi kawalek, wg mnie bardzo pasuje do filmu.
I coz jako noobek na trasach mini, jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Mucka dla takiego kogos jak ja co na tych trasach jezdzi jak noobek, te replaye sa po prostu kapitalne i RESPECT _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 28 września 2007, 18:37 Temat postu:
No trzeba przyznać że na tych mapkach Muck radzi sobie świetnie. Muzyka też mi się bardzo podoba (pierwszy to Prodigy - Voodoo People, tytuł drugiego to - THIS IS SPARTA! - rozwalają mnie te słowa XD). Szkoda że znów tylko kamera z tyłu. _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 28 września 2007, 19:07 Temat postu:
mini, mini , mini -.- może coś nowego ? bo przymulacie -.- _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Maxer ja Cie trochę znam i nawet jesteś ok ale nie podoba mi się, że wszystko Ci się nie podoba. Wszystko krytykujesz. Wszystko jest na nie. Pokaż coś, co Ty uważasz za rzecz, która jest ok i może to pomoże innym. _________________