Buhaha ostatnio gralem 2 tyg temu a tu 3rd place nice Jednak jestem Boski:) Wiedzialem ze z Jakubem coś nie tak chyba przekupiony był:P Loony powinien miec raczej 174 pts korupcja !!!!!!!!!!!!! Odpalam boosta i ide pic dalej cya _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 28 września 2007, 21:56 Temat postu:
no to rozwijam, najwyrazniej jakub ma mnie w d*pie, skoro nie gralem dzisiaj, a pisalem na forum ze chce, ale on najwyrazniej dal kogo innego na kwali. ale już mniejsza z tym. chciałem zagrac, ale nie wiem czemu nie gralem, ktos mi powie dlaczego nie moglem ? _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
no to rozwijam, najwyrazniej jakub ma mnie w d*pie, skoro nie gralem dzisiaj, a pisalem na forum ze chce, ale on najwyrazniej dal kogo innego na kwali. ale już mniejsza z tym. chciałem zagrac, ale nie wiem czemu nie gralem, ktos mi powie dlaczego nie moglem ?
każdy chciał zagrac, i co z tego? dla Ciebie mialby robić wyjatek? jakub sam nie wybieral ludzi ale wraz z wallym. najwyrazniej nie pokazales w pl4 na co cie stac _________________
o co chodzi z tymi procentami? kto ma jakie szanse na wygraną? jak oni to liczą? a tak w ogóle makser jakub wybierał po skillu i zachowaniu i dlatego nie byłeś (: _________________
Wysłany: 29 września 2007, 7:45 Temat postu:
graty za kwali panowie !
Chce powiedziec ze NIE MA k**wa NIE TRENIENIA !!!!!!!!!
Albo się treni i jedzie albo się na kopach wylatuje, niestety prawda jest taka ze każdy musi być przydatny do zespolu ! cg _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 29 września 2007, 11:55 Temat postu:
Panowie, nadchodzący tydzień będę miał zajebisty po prostu :shock: , codziennie po dwa sprawdziany prawie , także... ciężko będzie znaleźć czas, najwyżej kilka pałek pierwszych poleci :-P
gratuluje wszystkim którzy dostali się do repry !! wróciłem dziś o 7 rano i jestem padnięty :d szkoda że nie było mi dane wziąść udział w kwali ale no cóż, życze powodzenia w nc3 !! _________________ Peace 4 all
Wysłany: 29 września 2007, 12:15 Temat postu:
Haczek powiem ci tak
jesteś zdolny nie musisz się kuc, ja lece caly czas na rozum w tej szkole i zadnych problemow ze zdaniem nie mam:) jakos do tej pory nie kupilem ksiazek prowadze 4 zeszyty + 1 multiprzedmiotowy a do tego nie chce mi się otwierac plecaka i odrabiac lekcji skoro wiem ze w szkole i tak se od kogos spisze je na jakiejs lajtowej lekcji
Wiec gogogogogo !
A ja mam dopiero pierwsza laske i to z plusem z fizyki a w tym tygodniu dojda max 2 wiec mozesz mnie przegonic _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 29 września 2007, 19:13 Temat postu:
sorki, że z "lekkim" poślizgiem, ale na tmpl jestem 1 raz od czasu, gdy wyszedłem podczas kwali...
także po 1 gratuluje najlepszej czwórce - panowie świetna gra pozostali oczywiście również bardzo starali się urwać każdy punkcik. Astmosfera była jak na domowym obiadku. A jeśli chodzi o moj załosny występ no to raczej n/c Jakub dał mi szansę, którą chciałem wykorzystać...ale (praktyczny) brak treningu robi swoje - zawaliłem sprawe. Choć mysle, jak bym się przyłożył to mogłbym powalczyć - choć byłoby bardzo ciężko z taką ekipą czasami szło mi całkiem nieźle - raz prowadziłem przez całą runde (no Cobhamie) ale minimalny błąd na ostatnim slajdzie spowodował, że straciłem prowadzenie. Poziom był naprawdę wysoki
przede mną jeszcze inne turnieje itp, więc zapewne na nude nie będę narzekał jedno ze zajęć to gorące dopingowanie naszym biczaskom na nc3
ps. gratki Loony - fantastyczna regulorność man! GT poowaaaa
beztrosko na PROSTO.
@edit
Loooll zdobyłem 26 pts jestem zajebisty jednak… z kwali wychodziłem z przekonaniem, ze będę ostatni – a tu Ola dojebała jeszcze bardziej
Olo – a wiesz co robi mała Żydówka na huśtawce? _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ostatnio zmieniony przez FRED dnia 29 września 2007, 19:21, w całości zmieniany 1 raz