Wysłany: 24 października 2007, 23:07 Temat postu: 3 mecz FC Power League.
MECZ 4 LISTOPADA (niedziela)
mecz godz. 21.00, kwalifikacje okolo godziny 20.40, o 20.00 schodzimy się już na serwer
UWAGA! mecz będzie bez nagród. Walczymy o PUNKTY LIGOWE! (nikt tu nie sra kasą :? )
NOWE ZASADY:
- tylko 1 mapa
- kwalifikacje zaraz przed meczem w trybie Time Attack, kwalifikuje się 10 osób (
- mecz w trybie Rounds
- w meczu mogą brac udzial osoby, ktore podaly mi swoje dane (login FC, nick FC, nick tmn). te osoby maja "ok" w ponizszej tabeli
PS2. Specjalne gratulacje dla Hacka! za wygranie mini konkursu polegającego na ustawieniu nowego WR na trasie mini'08. Zawody były arcyciezkie, po okolo 2 godzinach jazdy, po kilkukrotnym podbijaniu nagrody (od 100zl, przez 200, 500 az do 1000zl!!!)na parę sekund przed koncem zawodow Hack przywalił! czas 17.97 :shock:
Takie poboczne zawody sygnowane przez FC będą odbywaly się jeszcze nie raz, nie bedą specjalnie reklamowane, kto się interesuje ligą FC ten będzie o nich wiedzial
Hack pozwolisz, ze zamieszcze twój replay
link: http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=84444152396585129743
#####
poprzedni moj post skasowalem, cala zawartosc przenioslem tu^^
niekoniecznie, w lidze FC jest różnorodnosc, niekoniecznie nawet musi być mecz na technicznych trasach. To, ze teraz mecz będzie w rounds to głównie jest to spowodowane tym, by zmniejszyc liczbe graczy (kwalifikacje) ostatnio były lagi, teraz już wszystko powinno być OK. Poza lagami to jeszcze duza czesc graczy jechala "for fun", widac było, ze nie trenowali to po co mieli zajmowac sloty na serwerze. Teraz będą kwali a po nich top10 na rounds, powinno wypalic
Wysłany: 25 października 2007, 12:56 Temat postu:
UK to już resztki teamu z NC2 wiec n ie dziwia ich porazki
Australia to swietny team w tr udnej grupie, na serio
NC mam nadzieje ze sprawimy nmiespodzianke ale musze powiedziec ze po naszej stronie drabinki Norwegia i Rosja sa najlepsze _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 25 października 2007, 13:28 Temat postu:
dobre dobre cob. Nie wszędzie mamy taki brak liniowości. Więc teraz trzeba przytrenić wiec następny mecz będzie na speedtrackach? joke... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
jestem ciekawy ile was będzie, jak już nie będzie chodzilo o kase.
moim zdanjiem NO.1 decyzja dac mecz bez forsy.
scrapp, fajnie ze zadzwoniles wczoraj do mnie.
cobham, big respect, jechales ładnie nawet na nadeo wczoraj.
dzisaj pijemy na teamspeaku biczasy, scrapp, cobham, jak was nie będzie, ch** M4 wam w dupe.
jakub nie prowokuj! pozostawie Twój post bez komentarza :? albo ch**, skomentuje. wlaśnie obraziles wszystkich 33 graczy FC !! nie wierze, ze wszyscy FC to materialisci. Liczy się duch rywalizacji! Mialo nie być tego meczu z powodow finansowych, ale zdecydowalismy jednak się ze Scrapem, zeby się odbyl. W FC mamy coś takiego jak tabela ligowa, powoli się zapelnia punktami, a gracze zaczynają na nią zwracać uwagę. to mi się podoba, bo pokazuje, ze FC mają ducha rywalizacji.
Mozna by przeprowadzic ankiete z pytaniem, czy lepiej odlozyc ten mecz o miesiąc czy robić czesciej mecze nie zawsze z nagrodami pienieznymi. FC to zajebisci kolesie, wierze w to, ze woleliby czesciej mecze
Ostatnio zmieniony przez cobham dnia 25 października 2007, 19:08, w całości zmieniany 2 razy
jakub nie prowokuj! pozostawie Twój post bez komentarza :? albo ch**, skomentuje. wlaśnie obraziles wszystkich 33 graczy FC !! nie wierze, ze wszyscy FC to materialisci. Liczy się duch rywalizacji! Mialo nie być tego meczu z powodow finansowych, ale zdecydowalismy jednak się ze Scrapem, zeby się odbyl. W FC mamy coś takiego jak tabela ligowa, powoli się zapelnia punktami, a gracze zaczynają na nią zwracać uwagę. to mi się podoba, bo pokazuje, ze FC mają ducha rywalizacji.
Mozna by przeprowadzic ankiete z pytaniem, czy lepiej odlozyc ten mecz o miesiąc czy robić czesciej mecze nie zawsze z nagrodami pienieznymi. FC to zajebisci kolesie, wierze w to, ze woleliby czesciej mecze
cobham spoko, pogadajmy na teamspeaku, tu na forum i tak dziwnie wyjdzie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2